Lg G Pro Lite (dual sim) VS

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Feb 2009. 07:28

Lg G Pro Lite (dual sim) VS

Post od ione »

Treba mi dual sim zamena za Note 1, a da ne iziskuje vecu doplatu kada prodam Note.
Da li poseduje neko model iz naslova?
Kakav vam je Pro Lite u odnosu na Note?
Sta bi mi preporucili u rangu ~200 eura(novo), a da ispunjava sledece: Ekran 5 do 5,5", dobra kamera (S2 mi je super kamera), dobra baterija(S2 slabo, Note super), jasan i glasan zvuk prilikom razgovora(u oba smera), glasan zvuk pri reprodukovanju muzike(preko sluski mi nije bitno), dobar spikerfon, dobro surf iskustvo...dual sim .

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Nov 2013. 09:18
:: ::::

Re: Lg G Pro Lite (dual sim) VS

Post od georg »

Bolji je note u svakom pogledu, ja to ne bih menjao... Radje uzmi neku obicnu nokiju za 20e pa furaj 2 telefona

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

ione, ~200 e se bas neces mnogo usreciti ako gledamo to sto ti trazis, ali za 270e imas Alcatel One Touch Idol X 6040D. Ako ti je to previse onda se slazem sa georg da je bolje da uzmes neki jeftin tel. kao sekundarni i da zadrzis Note.

d27
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 16:50

Post od d27 »

ione, LG Pro Lite Dual je kao stvoren za tebe. Ima malo slabiji SoC i manju rezoluciju displeja od Note 1, ali ima bolju bateriju, jace zvucnike malo veci 16:9 ekran i dual sim. Pretpostavljam da je kamera u klasi sa N7000 ili malo losija.

Podrska zajednice mu je verovatno dosta slaba, ali ima fabricki 4.1.2
Galaxy S, Note 2 demo unit, Note 3 demo unit

ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Re: Одг: Lg G Pro Lite (dual sim) VS

Post od ione »

Ono sto sam gledao da uklopim G Pro Lite mi se cini dosta dobar uredjaj, ali ako je on u svemu dosta losiji od Note-a onda ispada iz racunice.
Na papiru mi G Pro Lite deluje skroz ok, mene interesuju iskustva iz prve ruke, kako to zaista radi.
Ako to ne radi kako treba, a alternative u tom cenovnom rangu nema(270 eura trenutno ne mogu da izdvojim), ne preostaje mi nista drugo do Note i neka Nokia...sto bi sigurno bilo privremeno resenje(presao bih na slabiji dual ili skupio novce za Note2 dual sim).

Hvala na pomoci svima, ako imate jos neki savet, dajte da proturimo onda po koju dok ne odlucim.

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od georg »

Pa uradi onda tako, uzmi neku najobicniju nokiju, pa stekaj pare za Note2, nemoj sa konja na magarca... Taj LG neces nikad moci da prodas, bar ne bez velikog gubitka na ceni

ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ione »

Nega bude i magarac, samo magarac koji mi odgovara :-)
Telefon biram po tome da MENI odgovara, a ne za koliko cu i da li cu da ga prodajem posle.
Secam se samo kako su ljudi reagovali kada sam uzeo Note, to su bili zanimljivi komentari :-D
Sta to toliko ne valja na LG-u za moje potrebe(naveo sam ih u prvom postu)?
Najvise bih voleo da vidim i procackam G Pro Lite, onda bih bio nacisto sta i kako, nazalost u W..W..-u, H...i-u, B..B...-u, i kod operatera ga nema :-/

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od georg »

Ok, ti onda uzmi Lg i zakopaj se. Verovatno nisi razmisljao o tome ni kad si kupovao Note, a sad bi da ga prodas...tako da mislim da ipak treba i na to da obratis paznju... Tesko da ces igde moci da ga procackas, uglavnom se narucuje, ali onda moras i da ga kupis. Ima ga jedan moj drugar i kaje se sto ga je ikada uzimao... Baterija i mozda malo glasniji zvucnik su jedini aduti koje ima, ali nista vise od toga. Veliki ekran vec imas (sa dosta boljom rezolucijom), a surfovanje ce ti biti nocna mora, jer prilicno trokira pri otvaranju stranica sa malo vise sadrzaja, ali ako ti mozes da zivis s tim, samo napred. I naravno, na podrsku i apdejte slobodno zaboravi u startu. Toliko od mene :wink:

ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ione »

Georg, opusti se, to je samo telefon.
Da uzimam neki premium uredjaj onda bi mi zahtevi bili dosta "stozi".
Ako G Pro Lite dosta laguje pri surfu onda ispada iz izbora, surf mi je dosta bitan.
Neocekivano Lenovo P780 iskocio na prvo mesto, mislio sam da je dosta skuplji telefon.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

To vec deluje kao dosta dobar izbor... baterija 4000mAh! :o Chipset je isti kao kod Idol X samo sa nizim taktom procesorai sa "samo" 1GB RAM... deluje veoma interesantno za taj kes. :) Mislim da se inace i Alcatel OT Scribe HD krece tako negde sa cenom, ali nisam siguran.

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od georg »

Ne brini, opusten sam ja. :wink: Taj Lenovo ti je mnogo bolja opcija i mislim da ces se vise usreciti s njim. Moze se reci da pristojno radi, a ipak za nijansu bolje od Note-a, koga vec polako gazi vreme, a ima i nenormalnu bateriju od 4k mAh koju ni na silu ne mozes za 1 dan da potrosis. S obzirom da nisi zahtevan korisnik, savetujem ti da ga uzmes i ne razmisljas. 8)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ima li neko neki model Lenova? Kako oni rade? Koja je cena?

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Ima lenovo, oko 200€ se krecu. Kvad korovi :) moj tip: galaxy grand, ako oces nesto kao note. Imao sam note 1 pa znam sta pricam. Jedina osetljiva razlika izmedju note i grand je rez.displeja i hapticki senzorski tasteri. Sve ostalo je skoro pa isto. Grand je oko 200€.

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od georg »

Baraba, cene se krecu u rasponu od 100e pa do nekih 330 koliko kosta K900. Novi modeli tek treba da budu pusteni u prodaju, a bice i jedan hi-end fon pod nazivom Vibe Z, sa snapdragon 800 cipsetom :D

ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ione »

Dobar je Grand, P780 je prvi izbor i verovatno ga pazarujem.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Nekako bih pre izabrao Lenovo nego Grand bas zbog ekrana... Mislim, TFT i IPS pa jos rezolucija kad se doda, razlika nebo i zemlja.

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

U praksi je savim ok displej na grandu. Mada je moj prvi izbor ips. Imam amoled sada ponovo na 808 i smara.

Odgovori