LG G2 ili Samsung S4
- Cinderella
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
- :: Huawei P8...
Re: LG G2 ili Samsung S4
Hvala na savetima. Iskreni zaista sam pre za G2 jer mi se vise dopada. Samsung mi je iskreno dosadio. Ali se sada dvoumim jos vise zbog ovoga sto kaze Angel of love... Ne bih ga cackala vec koristila takvog kakav je...dakle fabricki softver... I taman se odlucim i onda opet dilema 

- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Istrenirao sam se da ne pomeram telefon dok razgovaram,i nisam cuo da se vise iko zali i to jos pre ubacivanja roma tako da ne znam da li je sta pomogao novi rom oko ovog problema.(mislim da je to do hardvera i da tu nema pomoci osim pazljivog drzanja telefona).Azimuth napisao:AnGeL oF LoVe, mene interesuje da li ti se posle cackanja oko telefona sredilo to sto su te sagovornici isprekidano culi?
Cinderella-Imas detaljna upustva kako da sredis telefon,sve je lepo i detaljno opisano,ali ako to nikad nisi radila,moj savet je da nista ne pokusavas sama,vec potrazi pomoc priljatelja ili u nekom servisu plati da ti urade da nesto ne zeznes i napravis problem.Kupi G2,probaj da ga koristis sa fabrickim softverom neko vreme,odusevice te trajanje baterije i brzina ali razocarati kamera,donekle i zvuk i pozeleces da ga unapredis.Proslo je mnogo vremena od pojavljivanja ovog telefona i mnoge falinke su ispravljene zahvaljujuci dobrim ljudima sa XDA.
Kod Samsunga odusevljava amoled ekran i kompletniji je telefon,u smislu memorije,baterije,ali posle G2 pokteranje samsunga deluje sporo,treba mu vise vremena iako ima mocan hardver pa to zna da nervira.A na G2 baterija kao da odbija da se istrosi (kome je to bitno).
Cinderella,idi u poslovnicu,cackaj oba telefona,uzmi u ruke i vidi koji ti bolje lezi i koji ti se ekran vise dopada.Takodje,imaj na umu da ces uvek pre i bolje prodati Samsung nego Lg.Mada,moze se to promeniti u buducnosti .
Da dodam da je G2 lepsi (subjektivano),dobro su iskoristili prostor ali trazi malo privikavanje na tastere pozadi,nekome je lakse nekome teze,najbolje je da probas,nije telefon bas toliko jeftin i ne kupuje se svaki dan.
LG G2 Black,16GB
Malo pre glasao za g2, a sada ja imam slicno pitanje. Htc one star godinu+ za g2 star 4 meseca doplata za g2 30e. Da li se isplati i zasto
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Tesko pitanje.Zavisi I u kakvom su stanju ali ako su oba besprekorno ocuvana,vredi doplati za noviji,brzi,sa boljom kamerom I baterijom G2.Izgubices na zvuku I kvalitetnom kucistu.Moras odrediti sebi prioritete da bi doneo odluku.Da li vise slikas ili slusas muziku,koliko ti je bitno kvalitetno kuciste a koliko izdrzljiva baterija?Da sam na tvom mestu ja bih,napravio promenu I doplatio za G2 pod uslovom da je u odlicnom stanju.
LG G2 Black,16GB
Hvala puno, muziku slusam samo na slusalicama a htc-ove su crkle. Znace mi performanse i kamera vise nego zvucnici i dizajn. Htc mi je dosadio pa verovatno menjam za g2. Javljam utiske ako uzmem
- Cinderella
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
- :: Huawei P8...
Icicu sledece nedelje do telenora,oni imaju oba modela u ponudi pa da ih malo procackam. Mada i dalje naginjem ka G2.
Jos jedno pitanje ako se kojim slucajem odlucim za S4 da gledam model I9506,odnosno S4 Advance jer koliko vidim on je unapredjena S4.
Jos jedno pitanje ako se kojim slucajem odlucim za S4 da gledam model I9506,odnosno S4 Advance jer koliko vidim on je unapredjena S4.