Samsung S4 Korea-65 eura,kakav je,da li vredi uzimati?
Samsung S4 Korea-65 eura,kakav je,da li vredi uzimati?
Imam neku ponudu za zamenu za moju Nokiu E7,koja perfektno radi i pusta HD video spotove...e sada nikada kopiju nisam imao,ovo je Korea verzija,nemam pojma ni koliki je ekran ni sta,da li moze da pusta bez ikakvih problema HD snimak,kakva je kamera,kakave je z apovezivanje sa racunarom posto ja npr E7 koristim kao modem za net na racunaru?I vredi li to "cudo" uzimati ili ne?Hvala.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung S4 Korea-65 eura,kakav je,da li vredi uzimati?
Pa ako ti je cisto zbog pokazivanja onda verovatno da vredi uzeti jer bas i nisu neke pare u pitanju. Ako ti je do funkcionalnosti, onda ili ostani na svojoj E7 ili dodaj jos malo pa uzmi original telefon, nesto sto znas da ce raditi posao onako kako bi i trebalo.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
dule88, Bez uvrede za tebe, ali nikada neću razumeti ljude koje kupuju kopije telefona, čemu to!? ako je novac problem ima odličnih modela i za 60-70 evra. Kopija je krš ma kakva bila, jednostavno to treba zaobići u najširem mogućem luku.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ni ja nisam za kopije ali da pitam.Imao sam S3 originalan naravno ali bolje od toga nisam imao.Ovo mi je ponuda pa da pitam za misljenja.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ma kakve crne kopije. To je gore od mačke u džaku. Bacanje para obično.. To je kao da uzme neko od nas i napravi telefon. Što reče znemanja ili kupi original za koje god pare ili ništa.
Ma bezi bre.Kakve kopije,duze ti traje cigara nego te splacine
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Besmislemo bacanje para je kupovina tih kolija koje izgledaju kao jeftine kineske slike
Note IV N9100 dual
dule88, te pare sto planiras da bacis na tu kopiju,nemoj da se ljutis bolje daj nekom ko nema nego tako da ih bacis,mislim na taj nacin.To su najvece gluposti,poznajem dosta ljudi koji su se tako zaleteli u fazonu vauu isto sve i veruj mi da su neki cak uspeli da sastave i nedelju dana rada sa tim telefonom.Pozzz!!
Ziv primer je moj brat. Kupio decko kopiju Samsunga S4 za 90 eur. Donese on kuci fon i doma na prvu loptu se vidi displej, isprane boje, uzas, verujte mi posle 2 nedelje on ne moze da sastavi ni 2 sata rada, odma ,mora na punjac, i za sta je dao te pare ni on sam ne zna. Eto informacija iz 1 ruke.
Smederevski i tako to.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
ja sam pre par godina promenio nekoliko "kineza" sa dve kartice, jedan me je odlicno sluzio, ostali i ne bas. od tada ih zaobilazim u sirokom luku, za svaki slucaj. 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 08. Apr 2010. 16:27
- :: Iphone SE 32GB
- :: Iphone 4s 16GB
Ja imam jednoga GTw3000 al kupljen sa garancijom crkle obe baterije i nadjem bateriju novu eno moja devojka ga koristi i odlican je doduse stariji model star je 3 godine znaci kako ti naleti ovaj je bio uzet od uvoznika dok je get radio uvoz telefona