Lg g3 ili Samsung galaxy note 3
Lg g3 ili Samsung galaxy note 3
Nikako da se odlucim izmedju ova dva modela,g3 veoma lepo spakovan lep dizajn,dobar ekran imam g2 prilicno sam zadovoljan sa njim jedino sto mi je dosadio i ako sam u njega ubacio cloudy g3 rom (UI od g3) pa hocu da ga menjam.Telefon koristim najvise za poruke fb,yt,razgovore...uglavnom internet,nikad za igranje igrica.Note 3 mi deluje zanimljiviji sa vecim ekranom,sa olovkom,jos ako bih na njega instalirao rom sa ultra power saving modom to mi deluje dobro.Sto se tice cene nov lg g3 u mom gradu u sopu nov kosta 340e,a note 3 400e,stim da mogu da kupim polovan note 3 za 300e pa navise(bolje ocuvan).Bitna mi je i baterija,kakva su vasa iskustva za ova dva modela?
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Re: Lg g3 ili Samsung galaxy note 3
Po menu je bolji note3. Najvise zbog baterije i olovke kao i eventualne dalje preprodaje. E sad g3 je super model ali nije nesto spektakularno preci sa g2 na g3 sto se mene tice
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Definitivno Note 3 po meni kompletniji telefon od G3,ako bas volis velike ekrane G pro 2 bi bio fantastican izbor
Ja sam presao sa Note 3 na njega i iskreno ne kapiram sto to nisam mnogo ranije uradio
Ja sam presao sa Note 3 na njega i iskreno ne kapiram sto to nisam mnogo ranije uradio
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Kakva su iskustva sa baterijom,i ekranom na samsung galaxy note 3 modelu?
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Baš tako....kvaka33 napisao:Definitivno Note 3 po meni kompletniji telefon od G3,ako bas volis velike ekrane G pro 2 bi bio fantastican izbor
Nisam imao priliku koristiti g3, note serija je sama po sebi specifična, inače note3 je stvarno odlican uredjaj.
Što kaže kvaka33, g pro2 je kao note3 samo bez olovke i malo većeg displeja, a jeftiniji od note3.
Huawei
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
kvaka33, gle čoveka, promeni veru i sketu, sad LG ovo, LG ono, dajte vamo B vitamin i afričku, izgubišmo kvaku 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
G3 pre Note 3, G Pro 2 pre Note 3
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne valja ti poređenje. Prelaskom sa G2 na G3 16/2 verziju nećeš osetiti baš razliku. Jeste bolji telefon, ali za nijansu.
Što se Note 3 tiče. On je priča za sebe. Telefon tj fablet koji je zaista neverovatan i više nego konkurentan model.
Ako ti je već dosadio ui onda je Note logičan izbor. Ako ti treba olovka, opet Note. Ako hoćeš veći i svetliji displej, opet note. Kamera na Note itekako može da parira G3 i ostalim ovogodišnjim modelima.
Sa G3 dobijaš dobar telefon, ali samo telefon koji ti se neće mnogo razlikovati od G2 sa rom om koji teraš, kako po izgleda tako i po performansama.
Moj izbor bi bio Note 3, ali nećeš pogrešiti ni sa G3. Predlažem ti da odeš i pogledaš oba modela, lako ćeš posle malo igranja prelomiti.
Što se Note 3 tiče. On je priča za sebe. Telefon tj fablet koji je zaista neverovatan i više nego konkurentan model.
Ako ti je već dosadio ui onda je Note logičan izbor. Ako ti treba olovka, opet Note. Ako hoćeš veći i svetliji displej, opet note. Kamera na Note itekako može da parira G3 i ostalim ovogodišnjim modelima.
Sa G3 dobijaš dobar telefon, ali samo telefon koji ti se neće mnogo razlikovati od G2 sa rom om koji teraš, kako po izgleda tako i po performansama.
Moj izbor bi bio Note 3, ali nećeš pogrešiti ni sa G3. Predlažem ti da odeš i pogledaš oba modela, lako ćeš posle malo igranja prelomiti.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
pedja_pex, Bez razmišljanja kupuj note 3, bolji je od G3. Sa G3 se ne dobija ništa posebno, pogotovo ako već imaš G2, pritom ekran na G3 je previše taman. Sa Note 3 dobijaš veći i bolji ekran, s-pen, bolju autonomiju baterije...generalno nema greške sa Note serijom.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Azimuth je sve lepo rekao. Note 3 je bolji izbor, a olovka ti samo moze duze zadrzati znatizelju i paznju kada budes poceo da ga koristis jer je note dozivljaj nesto posebno i kome prostruji venama, tesko ga se moze otarasiti, a ako ga se i otarasi, veoma brzo se vraca note seriji
Note IV N9100 dual
- Baraba
El Laki, jesi li ti koristio G3? G2 ima mnogo svetliji i za mene bolji displej.
Ne znam šta G3 displej ima da traži pored note 3. Previše taman, a tek pored S5 nema šta da traži. G Pro 2 nisam video.
Ne znam šta G3 displej ima da traži pored note 3. Previše taman, a tek pored S5 nema šta da traži. G Pro 2 nisam video.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Celokupno vreme pričam da je ekran na G3 užasno taman i da mu velika rezolucija i vrtoglavi ppi ništa ne znače kada su uprskali sa osvetljenjem. Zato svakom ko se dvoumi između G3 i bilo kog drugog modela, savetujem da ode do radnje ili poslovnice operatera i lično pogleda telefon i samim time se lično uveri u kvalitet istog.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Imao sam ga na dva dana kada mi je bila aktivna nema zamena. Meni osvetljenje uopšte ne smeta, do duše jesam ga koristio uglavnom unutra i po oblačnom vremenu, ali oštrina, boja, kontrast... Ono je bruka.
Ljudi, ja sam ili lud ili moj G3 ima neki problem, ali ja uopšte ne primećujem da je displej mnogo taman.
Lično mislim da je G3 daleko lepši telefon (jednostavno ne mogu da smislim onu fejk kožu i štep na Note 3), ali je Note svakako funkcionalniji telefon. E sad, ako nekome olovčica ne znači mnogo, onda stižemo do prilično izjednačenih pozicija, po meni.
Lično mislim da je G3 daleko lepši telefon (jednostavno ne mogu da smislim onu fejk kožu i štep na Note 3), ali je Note svakako funkcionalniji telefon. E sad, ako nekome olovčica ne znači mnogo, onda stižemo do prilično izjednačenih pozicija, po meni.
- Baraba
araphel, da me na shvatiš pogrešno, displej G3 je taman spram S5 i G2, ne uopšte spram ostalih modela. Pojačati osvetljenje na ova dva modela i pored staviti G3... G3 izgleda tamno i tužno. Meni baš tako već par dana izgleda G3, poredim ga sa ova dva modela koja trenutno imam, pored G3. Druga zamerka na G3 je što nisam srećan sa regulacijom auto osvetljenja, baš je tamno u mračnoj prostoriji, kada ručno pojačam onda u mračnoj prostoriji displej izgleda super, ali kada se izađe napolje na sunce sve pada. Treća stvar dešavalo mi se na G3 da mi ne da pojačam svedlo do kraja, izbaci poruku nešto zbog temperature...
Aha, u tom smislu ok. Mada, generalno teško je takmičiti se sa živošću koju nude amoled ekrani. Mislio sam da se generalno priča o tome da je ekran taman, pa sam se začudio.
Ja za sada nisam imao tih problema, držim automatsko osvetljenje, i primetim da se nekada malo zbuni na sekundu dve pre nego što prilagodi osvetljenje uslovima, ali nisam imao problema.
Šta znam... Meni je taj dizajn osnovni problem kod Note 3. Jednostavno ne mogu da zažmurim na ta leđa, i to ga automatski srozava na neko niže mesto. Sve ostalo - odličan telefončić. Sad, zavisi šta je prioritet. Kažem, ako neko ne troši olovku onda stižemo dot oga da oba imaju split screen multitasking, mislim da i Sammy ima neku varijantu onih "floating apps" ako se dobro sećam (nisam neko vreme čačkao trojku, Note 4 jesam skoro)...što se rada tiče, uporedivo... Sad, kamera i tako to, ta poređenja ostavljam vama manijacima [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Ja za sada nisam imao tih problema, držim automatsko osvetljenje, i primetim da se nekada malo zbuni na sekundu dve pre nego što prilagodi osvetljenje uslovima, ali nisam imao problema.
Šta znam... Meni je taj dizajn osnovni problem kod Note 3. Jednostavno ne mogu da zažmurim na ta leđa, i to ga automatski srozava na neko niže mesto. Sve ostalo - odličan telefončić. Sad, zavisi šta je prioritet. Kažem, ako neko ne troši olovku onda stižemo dot oga da oba imaju split screen multitasking, mislim da i Sammy ima neku varijantu onih "floating apps" ako se dobro sećam (nisam neko vreme čačkao trojku, Note 4 jesam skoro)...što se rada tiče, uporedivo... Sad, kamera i tako to, ta poređenja ostavljam vama manijacima [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Ne razumem italijanski ali gledajuci snimak,uocava se razlika u osvetljenosti ekrana na stetu G3.(pogled na displeje od 5:15) https://www.youtube.com/watch?v=UEe0dnq ... be&t=5m14s
Takodje,na mnogim testovima je i kamera Od LG G 3 slabija od Note 3
http://www.phonearena.com/reviews/Camer ... 822/page/7
Mislim da je Note 3 mnogo bolja kupovina od G3 (posle G2).
Takodje,na mnogim testovima je i kamera Od LG G 3 slabija od Note 3
http://www.phonearena.com/reviews/Camer ... 822/page/7
Mislim da je Note 3 mnogo bolja kupovina od G3 (posle G2).
LG G2 Black,16GB
- Baraba
Upravo o ovom pričam, na yt klipu koji je postavio AnGeL oF LoVe, ne o bojama, već o osvetljenju. G2 ima jače osvetljenje, bolje se vidi na suncu. S5 i Z3 da ne spominjem. Definitivno su osvetljenje zbog baterije i rezolucije smanjili.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ kada se telefon zagreje,a qhd ekran dosta vuce,namerno su stavili da ekran automatski smanjuje osvetljenje