Najbolji do nekih 170E? Ili zamenu za Iphone 4S?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Najbolji do nekih 170E? Ili zamenu za Iphone 4S?
@Coni, zaboravio si da napomeneš jako loš ekrana na SP, isprane boje, loši uglovi vidljivosti. Telefon kao telefon nije loš, ali ekran upropasti sve.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
E pa znam, čuo sam da je problematican ali neke koje sam ja video su imali dobar ekran. Ne dobar kao htc slcd, amoled ili ips ali nije ni katastrofa kao što je xperia z imala na nekim serijama.... Mislim da to varira.
Ima jedan problem... Moj Iphone je otkljucan nekim Gevay cipom, pa izgleda da ne vredi te pare...
Tako da ne mogu da uzmem nista od toga bez doplate... Ne razumem koja je razlika kad radi na svim karticama i normalno apdejtujem sve, instalirana je zadnja versija IOS...

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Pa koliko ga cene? Gledao sam po oglasima tvoj tel sa r sim karticom ako je u dobrom stanju a ne previse oguljen i izgreban oko 150€. Za te pare imas nov alkatel idol x. S3 neo je 180-200€ pa bi morao da doplatis
Cenio ga je 110 eura... Trazio 40 evra u doplati... Kaze da ne vredi to sto je otkljucan Gevay-om... Nisam hteo da dodam toliko, niti imam...
Ma batali te zamena kombinacije, tu svako gleda da oljušti drugu stranu
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Ma da. Daj ga na oglas prodaces ga bar za 140-50. Uzmi kesh pa ces lako naci tel za tu kolicinu novca
Stavio sam ga bio na oglase za 170 evra nije bilo poziva, plus mi stalno brisu oglas, ne znam zasto sve po pravilima stavim... Sad sam ga stavio za 150 pa cemo videti :/ Hvala vam puno svima na pomoci...