Sa Note 3 na S5?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
pedja_pex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Dec 2014. 20:18
:: lg g2

Sa Note 3 na S5?

Post od pedja_pex »

Da li je pametno preci sa Samsung galaxy note 3 na samsung galaxy s5?

jelenac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 02. Nov 2012. 11:37
:: Samsung galaxy S5

Re: Sa Note 3 na S5?

Post od jelenac »

Po meni nije neka drastična razlika. Imala sam i note 3, pa iphone 5s, a sada s5. Jedinu razliku koju primećujem je što je s5 malo manji i možda malo bolja baterija. A tek olovka na note 3....[emoji106]
Menjala sam ga za iPhone samo iz razloga što mi je note postao veliki za korišćenje (uhvatile me lude bubice), ali sam se brzo vratila na Samsung. Tako da kada bih mogla da vratim vreme ne bih nikako menjala note, jer je ,po meni, mala razlika.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ne isplati se nikako. Note je Note

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Samo ako je note postao velik, ako nije ne vidim razlog za prelazak .

pedja_pex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od pedja_pex »

Ne odgovara mi bas velicina.Na s5-tici mi se dopada to sto je otporan na vodu i prasinu kao i softverski dodaci.Kod njega nije bas neki dizajn poklopca,lajsna,sve u svemu mi deluje kompaktniji od note 3.Meni je bitno da je telefon otporan na vodu,da je baterija dobra i da prati poslednje softverske update.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

S5 je u svemu po malo bolji od Note 3. Najveca mana S5 je nedostatak olovke.
Zamena se isplati samo ako ti je prevelik Note 3 ili si ga unistio, ako je sve ok onda nemoj, nista spektakularno bolje neces dobiti.

EDIT:
Jeste, otporan je na vodu, ovo sve ostalo je isto kao na Note 3. Nije imun na padove, od slicnih materijala je radjen itd.
Ne znam kakve ce biti razlike kada i na Note 3 stigne L. Mozda ti je najpametnije da sacekas jos malo, proveris softverski koliko su razliciti na novoj verziji.
Nije da te odgovaram od S5, jeste kompaktniji i zaista izvanredan telefon, ali ni Note 3 nista ne zaostaje za njim.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

pedja_pex, ako ti ne odgovara veličina onda menjaj. Mene je nervirala na note 3 i ip6+, trudio sam se da se naviknem ali nije išlo. Jeste S5 kompaktniji za korišćenje jednom rukom. Sem stvari koje si naveo, dobijaš i bolju kameru i nov redizajniran TW (kao da si uzeo drugi telefon u ruke).

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Cena im je ista, mozda je note i malo skuplji. Tako da nista ne gubis. Ako gresim u vezi cene neka me neko ispravi, prestao sam da pratim oglase. [emoji15]

pedja_pex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od pedja_pex »

Odgovara mi velicina ekrana,ali ne i dimenzije celog telefona.Naravno ne moze jare i pare :uhuh: Nije mi toliko bitna kamera ali sto da ne nije mi mrsko kad je bolja :D Msm da su tu sto se tice cene.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Ma Note ima odlicnu kameru, i dalje u samom vrhu, tako da ako ti vec nije nista preterano bitna, ne znaci ti bolja kamera na S5. Sve se svodi na tebe i tvoj ukus. Lepo ti je rekao Azimuth - S5 je u svemu po malo bolji. E sad, da li bi menjao uz doplatu, prodao pa kupio, itd... Sam odluci.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Sve je već rečeno, S5 jeste za nijansu bolji, ali Note ima s-pen i veći ekrana. Ako ti dijagonal od 5.1 inča odgovara, onda menjaj, u suprotnom ništa spektakularno nećeš dobiti sa S5.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Сачекај ѕ6.
ex ivan87

Odgovori