s700 , d500 ili w550
s700 , d500 ili w550
jeste da su ovo malo stariji telefoni , ali su opet dobri , pa sta vi mislite koji prije uzeti???? 

rocK for ever
w550,prvo isprobaj njegovu tastaturu da li ti odgovara,meni se nije svidela za kucanje poruka a fon je odlican,d500 veoma dobar i bolja mu je tastatura,losiji mp3. S700 mnogo velik i mator fon,ako ga uzmes polovnog pitanje u kakvom stanju je mehanizam za ovaranje.Slike nisam poredio,u svakom slucaju w550 zbog mp3 i memorije.
ja bih pre rekla da su na d500 gori tasteri za kucanje poruka (lako se stisnu 2 tastera pri kucanju i td.) nego na w550i koji su bash komotni i za ljude sa krupnijom shakom.
Ja ti preporuchujem isto w550i zbog odlichne reprodukcje muzike,velike memrije,bolje kamere nego kod d500 (provereno),a za s700i bih se slozila sa 6630 app, mada je i to odlichan telefon.
Ja ti preporuchujem isto w550i zbog odlichne reprodukcje muzike,velike memrije,bolje kamere nego kod d500 (provereno),a za s700i bih se slozila sa 6630 app, mada je i to odlichan telefon.
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
kada bih trazhio muzichki fon , onda definitivno w550i
kada bih trazhio telefon sa odlichnom kamerom onda s700
d500 je takodje dobar telefon koji posjeduje i neke funkcije slichne sa s700 , a i neke slichne sa w550 (dobar i jak zvuk)
mislim da kada bih birao izmedju ova dva telefona , da bih uzeo s700 , iako je velik i tezhak , ali telefon je odlichan

kada bih trazhio telefon sa odlichnom kamerom onda s700
d500 je takodje dobar telefon koji posjeduje i neke funkcije slichne sa s700 , a i neke slichne sa w550 (dobar i jak zvuk)
mislim da kada bih birao izmedju ova dva telefona , da bih uzeo s700 , iako je velik i tezhak , ali telefon je odlichan

ma i po meni je w550 pomalo djetinjast , ali cu gledati ( ako budme uzimao ) da ga uzmem sa crnom maskom ... s700 mi se strasno svidja radi dizajna , a d500 radi sound mate-a ... u pocetku sam zelio uzeti w900 i skupljao sam lovu , medjutim sada na skoro svim stranicama na temu mobitela , kazu da je w900 na neki nacin i razocarenje....pa mi se i neda dati 500 € za "neprovjeren" telefon. 

rocK for ever
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
s700 ti je malkice veliki. U pocetku to ne smeta, ali kad se zasitis sa njim pocinjes da primecujes velicinu. Da je bar smartphone pa da je to opravdanje za velicinu. Nije ta velicina toliko bitna,ali s700 nije nista bolji od ostala dva da bi sad zrtvovao velicinu zbog necega.
w550 je mozda i najbolji. Ali razmisli zbog onog swivel mehanizma. Nekako mi taj mehanizam usporava pristup tastaturi.
w550 je mozda i najbolji. Ali razmisli zbog onog swivel mehanizma. Nekako mi taj mehanizam usporava pristup tastaturi.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim