Kupujem mobilni do 200e
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Kupujem mobilni do 200e
Ја и даље не верујем да може дс се узме Г2 по тој цени, нов неотпакован. Ако је то стварно тако, онда му не видим конкуренцију у "best buy" сегменту. 

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Joxy, Ja sam poceo da verujem u to. Za koji mesec ce S3 neo nov neotpakovan da kosta vise od G2 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
На крају крајева цена није ни битна, битно је да сви знамо о каквој машини је реч. 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Joxy, bas to
Na kraju kako vidim svi ce da dodju u 'gresnoj' temi da traze pomoc 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Koji crni HTC, nikako to [emoji14]
nasao sam p7 mini vrlo povoljno,jel imao neko iskustva sa njim>snokrs napisao:Pozdrav, koji je po vama bolji telefon Gigabyte GSmart Mika M2,Huawei Ascend P7 mini? ili neki po vasem milsljenju do 230 e
Jel ti to ozbiljno??? [emoji15] [emoji33] [emoji2] [emoji2]kutijagreha napisao:Za 200e nov neotpakovan Lg G2.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Drakenzen, ironija na apropo onog sto je pisano u G2 temi
A tek sad vidim o cemu se pisalo....
Pita me jedan stariji covek sta da uzme za oko 200e. Ima htc evo 3D, a hoce jos jedan telefon. Stvarno ne znam sta da mu kazem. Sta mislite o Galaxy S3 NEO i9301i za 185e nov?
Odlicna kupovina, jeste da je s3 sa 2gb rama bolji ali nov nema da se nadje. Odlicna kupovina je neo
Cek, obican s3 je bolja kupovina? Vidim ima na kp, ali je 205e sto se uklapa u cenu.
Motorola Moto G (2014) mozda?
Običan ali verzija sa 2 gb rama...Malone napisao:Cek, obican s3 je bolja kupovina? Vidim ima na kp, ali je 205e sto se uklapa u cenu.
Hvala, mislio sam i o moto g, ali se malo teze nalazi. Onda s3 neo neka uzme i bice mu ok.
Moj ti je savet obican sa 2 giga rama,ako mozes da nadjes,imao sam s3 neo,i posle par dana prodao,a mogao sam da sam hteo da ostavim devojci koja ima s3 obican,toliko o tome kako se kod mene pokazao,znaci ako mozes da nadjes taj model obican sa 2 giga rama to ti je moj dobronameran savet,imao sam neo,to je prevara od telefona,uzeo sam ga da mi bar pravi slike kao s3 a on jos i losiji,a nije toliko brzi,ovaj sa 2 giga je pogodak
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Lg G2 mini u slučaju android, ili po meni bolja varijanta Windows sa 1gb rama i da te glava ne boli.
Festina lente.
Cek onda necu da mu savetujem s3 neo. Trazio sam ovaj sa 2gb i ne nadjoh. Nego taj stariji covek je vec naucio na android i par aplikacija koje koristi. Ne verujem da mu toliko hitno treba telefon i da sam na njegovom mestu radije bih isao na nesto skuplje tipa nexus 5 ili s4. Mada je nexus 5 mozda i bolje resenje jer ne menja cesto mobilne pa da ne dozivi istu sudbinu kao htc kome treba 10s da bilo sta otvori.