nokia lumia 630 ili iphone 4s

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: nokia lumia 630 ili iphone 4s

Post od miodrage »

Sunce ti... kakvi draweri, launcheri, kurci palci... ste vi normalni??? Pa jeste vi kupili taj telefon ili on vas, jel on sluzi vama ili vi njemu???
Po svemu napisanom rekao bih a je u ovom slucaju telefon apsolutni goapodar, i ima bic i samo siba i vice radi za mene...
Ok, neko to voli, ima takve mazohisticke sklonosti... postujem!
Sa druge strane, ima i cudaka poput mene koji odbijaju bilo kakvu interakciju sa uredjajem kojom se ne povecava efikasnost i svrsishodnost sopstvenoga posla i bitisanja. Zato volim WP i iOS, namestis, i vozis, bez ikakvih problema. Znas da ce da radi i da te sluzi... jeste telefon sluzi i treba da sluzi coveku, a ne obrnuto...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Platis da obavlja funkcije kao i prosecan fiksni telefon.

Sve bi to bilo u redu da si ti koristio android,nego nisi koristio a pises takve nebuloze da je to strasno.
Ne znam koliko imas godina,ali kao da pise dete kome su roditelji zabranili da koristi android,pa ajde da pljujem po njemu jer mama i tata kazu da ne valja.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Behemoth, piše mu u profilu koliko ima godina.

Ja sam prešao sa Androida na WP i posle dolaska Denima, malo šta mogu da mu zamerim, realno.
Radi kao Doxa :) .

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Re: Одг: nokia lumia 630 ili iphone 4s

Post od Ledjo »

Decko koji je napravio temu se odlucio za 4s pre nego sto je uopste i postavio temu. Ne znam cemu onda toliko rasprave i 140+ poruka

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

cvoruga, da postoji objektivan komentar i reakcija ostalih bi bila drugacija.
Eto ja planiram da kupim neki WP tablet,ali onako zaslepljeno pisati o necemu je van svake pameti
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Behemoth, nikako ne bi preporučio WP tablet ako ti treba za zajebanciju.
IE je loš za surf, TT nije dobar kao na Androidu,
ako nećeš da plaćaš puštač filmova onda ne možeš da podešavaš boju titlova, npr,
dok na Androidu MX player ubija kako radi i to sve za dž.
I ne pušta sve formate, za AC3 nisam siguran.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Pa najvise bih koristio za surf,novine,fb,tapatalk obavezno...
Znaci da batalim...
Nista,juricu neki Nexus 7,ne treba mi ultimativna masina

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Od novina samo Novosti imaju aplikaciju :) .

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Onda definitivno odustajem.
Sad ce biti komentara,ko jos cita novine na WP,to je ozbiljan sistem... :lol: :lol: :lol: :lol:

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Neće biti malicioznih komentara, nema potrebe za tim, ovde smo da se pomažemo.
WP jeste ozbiljan sistem, podesiš ga jednom i miran si.

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Koji je to WP tablet? Mislim da Windows vise ne isporucuje WRT tablete, vec samo redovan x86 windows. Sto je bilo, bilo je.
Ja imam asus vivotab note i odlican je.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

WP je Windows Phone. Znaci, tabketa sa tim OS nema. Ppstoje tableti sa RT Windowsom u sebi kao sto su Surface1 i 2, Nokia 2520, Vivotab RT... Ostali tableti imaju full Windows u sebi, i mogu se koristiti kao bilo koji desktop, ili laptop racunar.
Sad kad smo to razjasnili mozemo dalje. TT je dosta siromasno uradjen, ali sluzi svrsi. Sto sesvega ostalog navedenog tice, nema nijedan problem - najnormalnije koristim sve na njemu (soc mreze, TT, Viber, surf, igram neke igrice...)
Da se vrnemo na temu...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

stefowar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Feb 2015. 11:58
:: nokia lumia 630
:: iphone 4s

Post od stefowar »

A neznam mozda uzmem i lumiu ali ako uzmem lumiu to ce biti zbog KAMERE jer ima ono nokia lens i 100 opcija koje su i korisne a i zabavno vako malo kad je dosadno i nokia lumia 920 mi je isto vizuelno lepa al zuta boja pogotovo a iphone mi je dobar jer mi se svidja IOS kao sistem i izgled i ima ono npr kad gledas iz kutova mice se pozadina i ima vise app na IOS nego na windows mada i windwos phone polako vec dobija te sve app iz dana u dan i problem je isto sto imam strah da cu ze opet zeznut kao sa ovim s3 mini znaci kad kucam na s3 mini tastatura steka znaci kad pocne tastatura stekat znate koliko je sati i zato kazem da nebi android jer taj sistem ima bagova nebitno koji je telefon uvjek posle duzeg vremena treba napravit factory reset.I da napomenem kad uzimam polovne telefone uzimam preko PIK-a a na piku nema puno nokia lumia 920 i 925 sve je obicno sarajevo a nemogu toliko daleko ici a nemogu ni postom pa sam malo u nezgodnoj situaciji dok iphone 4s ima na svakom cosku uzeti msm preko pika :D pa nez sta da radim

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

miodrage napisao:Sunce ti... kakvi draweri, launcheri, kurci palci... ste vi normalni??? Pa jeste vi kupili taj telefon ili on vas, jel on sluzi vama ili vi njemu???
Po svemu napisanom rekao bih a je u ovom slucaju telefon apsolutni goapodar, i ima bic i samo siba i vice radi za mene...
Ok, neko to voli, ima takve mazohisticke sklonosti... postujem!
Sa druge strane, ima i cudaka poput mene koji odbijaju bilo kakvu interakciju sa uredjajem kojom se ne povecava efikasnost i svrsishodnost sopstvenoga posla i bitisanja. Zato volim WP i iOS, namestis, i vozis, bez ikakvih problema. Znas da ce da radi i da te sluzi... jeste telefon sluzi i treba da sluzi coveku, a ne obrnuto...
Ne razumem šta nije jasno u našoj diskusiji? Čemu pominjanje vulgarnosti, razgovarali smo sasvim normalno o sasvim normalnim stvarima. Kakav mazohizam, kakav gospodar, o čemu ti to? Otkud ti znaš da mi koristimo uređaje "kojom se ne povecava efikasnost i svrsishodnost sopstvenoga posla i bitisanja" [emoji23] Ovim tvojim postom nisi rekao apsolutno ništa. Šta više, mi smo i pricali o povećavanju efikasnosti.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Auu, ala ste otegli sa time čiji je veći. Nisam sve postove detaljno pročitao, ali sam zapazio da sam napravio grešku kod fix-a za kameru. Kod G2 je to jedino izraženo i to drastično jer sa fix-om kamera je bolja za 50% možda i više. Drugi modeli nemaju fix (osim za S5, ali jako malo utiče na kvalitet fotografija) niti im je potreban. Svakako da nisam hteo da kažem da je kamera po default-u loša na svim Android uređajima i da su potrebni fix-evi za bi one normalno radile, ovo sam napisao da se ne bi moje reči izvukle iz konteksta.

Neka autor iznese svoju odluku o kupovini uređaja pa da tema ide pod lock.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

stefowar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stefowar »

Ovako imam jos par pitanja pa da vise izaberem izmedju lumie 920 (925) ili iphone 4s ovako sta je bolje cortana ili siri ,google ili bing,windows store or apple store,kamera na lumiu ili na iphone 4s,za lumiu zuta boja mi se svidja ali ako se odlucim za iphone 4s koja je bolja boja bijela ili crna i gdje je bolje zvucnik iphone ili lumia eto moze da doda neko jos ako zeli :D

stejer
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jun 2013. 00:11
:: //

Post od stejer »

ako uzmem lumiu to ce biti zbog KAMERE jer ima ono nokia lens i 100 opcija koje su i korisne a i zabavno vako malo kad je dosadno
:d :d :d

Uzmi lepo iPhone 4S i uzivaj.

stefowar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stefowar »

Ma to je to uzimam iphone 4s samo predlozite mi crnu ili belu boju

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Ja mislim da se ti zezas sa nama :dry: :)

stejer
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jun 2013. 00:11
:: //

Post od stejer »

Space Gray vidi negde da nadjes, malo su redji :D

Odgovori