Lumia 535 vs Alcatel POP c9
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Lumia 535 vs Alcatel POP c9
Ako si navikao na Android, kupi C9 nije uopste los telefon. WP tek treba da se razvija, siromasan je sa app. U krajnjem slucaju idi do neke radnje, pogledaj oba modela pa odluci.
Poslednja izmena od znemanja u Ned, 01. Mar 2015. 15:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
neverovatno iz jednog razloga a to je bahati nacin koriscenja i kolicina aplikacija koje koriste devojcice...
kad sam video sta je sve potrpano u njih, koliko fajlova, aplikacija imaju po galerijama i memoriji, kako ne vode racuna gde i sta instaliraju itd itd dobro da moogu i da ukljuce telefone!

kad sam video sta je sve potrpano u njih, koliko fajlova, aplikacija imaju po galerijama i memoriji, kako ne vode racuna gde i sta instaliraju itd itd dobro da moogu i da ukljuce telefone!

Hvala svima. Razmislicu jos ali 90% sam siguran da cu uzeti L535.
Prvo se ti dobro informiši o WP sistemu .
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
http://www.mts.telekom.rs/index.php/nok ... 30-ds.html
pogledaj ovaj telefon uz poket mix m, doplata od 8 hiljada je bukvalnov ko da ga daju za dz
pogledaj ovaj telefon uz poket mix m, doplata od 8 hiljada je bukvalnov ko da ga daju za dz
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Za te pare stvarno nema bolje u mts-u a i kod ostalih operatera. Samo 40€ skuplji od l535 a nudi mnogo vise. Ako ti se bas ne dopadne wp mozes odmah da ga prodas za 180-200€ i da uzmes neki android za te pare ili manje. Svakako postoje bolja resenja od c9...
Zahvaljujem
Pogledacu da li nude neki popust ili tako nesto jer dugo godina sam pod ovim ugovorom. Treba da daju neki popust ili poklon