bluetooth

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Salepitar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Maj 2006. 00:19

bluetooth

Post od Salepitar »

Ovako . Kupio sam bluetooth i dobio sam cd sa softverom . Cd nesto nije u uredu i nece da se otvori na kompu. Zna li iko gdje mogu skinuti softver za bluetoot? Dali je to uopste moguce tako uraditi ili je potreban bas softver od firme koja je proizvela bluetoot? Firma je nekakva kineska "Tianlang".

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Next time prvo pitaj koji BT da kupis... :uhuh:
Tesko da ce ti BT raditi ako nije soft koji je namenjen njemu... Ako imas dobar net onda potrazi,i skini softver. Jednostavno. (idi prvo na sajt proizbodjaca) A ako nemas,idi do prodavnice gde si ga kupio,i zamoli da ti daju drugi cd,jer ovaj kod tebe ne radi...
...shit happens... keep d smile!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Naravno da moraju drajveri za njega, na netu ne verujem da cesh da nadjesh jer to neka "leva" firma "made in china" za koju niko ziv nije cuo :lol: , ali vredi probati. Ako ne nadjesh na netu, onda idi do prodavnice i reci im da nece da procita cd i da ti zamene (naravno kada budesh isao, ponesi i BT stapic i garanciju i sve sto si dobio kod njih).

Najbolje bi bilo ako se ustanovi da ne valja, da ti zameni za neki drugi (npr. MSI), to ima mnogo ljudi (imam i ja od druga) i radi.

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

zavisi i od windowsa..ako imas xp sp2 ne trebaju ti drajveri...samo ga ubaci u usb port i uzivaj :wink: :roll:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@fain2daniel: ne mora da znaci. Sp2 nema Plug&Play drivere za MSI Bluetooth, a tek za neki "Tianlang" (ne verujem da su oni iz microsofta culi za ovako nesto :lol: :lol: ) :D
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

dzuljo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Sep 2005. 16:21
Kontakt:

Post od dzuljo »

trazi na net widcomm
e sad verzija je najacha 5
ali mislim ako je to dongle neko starije onda probaj sa slabiju verziju
pozdrav

Odgovori