Hitno novi jeftin mobilni

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Re: Hitno novi jeftin mobilni

Post od majkon80 »

S3 kao stvoren za tebe,ali ne neo,imao sam ga i uprkos jacoj memoriji ne moze da pridje obicnom S3(mada ja to zbog kamere),ali mislim da za 120 moze da se nadje,ako ne onda lg90 ali proveri mu sve,nesto sam izgubio poverenje u Lg stalno im nesto fali :) mada nije kod svakog modela isto,imao sam g2 mini,i sve najbolje o njemu mogu reci,ne secam se tacno koliki je ekran,a i ne znam dal ti se uklapa u budzet,ali i g2 mini ako ima za 120 moja preporuka takodje

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

Ima da se nadje s3 za 100€, moj drug ga prodaje, g2 mini ima 4.7 inca ekran, ali s3 je jako mator model

mikiklek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2012. 16:54
:: SE Cedar

Post od mikiklek »

Ja na kraju uzeo polovan s4, malo su lajsne oguljene, na coskovima, ali nije strasno,a ovako nema nikakvih drugih ostecenja, ne vidi se u futroli. Racunao je moj c7 sa slomljenim ekranom 40 eura, i doplatio sam mu 150. Zadovoljan sam telefonom, samo ne bi skodilo da baterija malo vise drzi

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Uopste nisi pogresio. Ako ga ubacis u silikonsku futrolu nece se videti sigurno ostecenja na lajsnama.
Uzeo si 9505 ?
Note IV N9100 dual

mikiklek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mikiklek »

dobio sam i silikonsku futrolu, ali providnu, kupicu neku u boji telefona. Da 9505

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Odlicno! Ako volis da se igras sa rom-ovima preporucujem ti Albe95 3.0 rom 4.4.4 verzija androida. Fantasticno radi! Jos ako obrises one samsung gluposti, instaliras full greenify i malo ispodesavas i baterija ce ti trajati oko sat vremena duze nego obicno, mislim na vreme ukljucenosti ekrana
Note IV N9100 dual

Bošković
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
:: iPhone 6S 32GB

Post od Bošković »

Odličan izbor. Lajsna nije nikakav problem ukoliko voliš da ga nosiš u silikonskoj futroli.

mikiklek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mikiklek »

Vec sam se rastao od s4 :cry: , dao sam ga devojci, njoj se bas svidja... Tako da sad ponovo kupujem tel. Odlucio sam se da uzmem dual sim, razmisljam se izmedju lg l90 d410 (135 eura), xiaomi redmi 2s (149 eura) i xiaomi 1s(125 eura). Sta vi mislite, imate li mozda bolji predlog, do tih nekih para, sve su novi telefoni.

Odgovori