Nokia E60 vs Nokia N71

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Nokia E60 vs Nokia N71

Post od blade_bre »

Oba su BRAND NEW. Ali predpostavljam da se dosta zna o njima.
E60 nema kameru, VELIKA mana,ali da li su mu prednosti toliko velike da se toliki nedostatak moze prevazici? Wi-Fi --> VAUU !! (N71 ga nema!!)
A vidim da uz N71 ide poprilicno dobra oprema... Svidja mi se to. Oba imaju BT v1.2 (losheee). :?
Sta znam... Ja bih pre uzeo E60,za sada... valjda cemo cuti kakvi su u radu. :)
...shit happens... keep d smile!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ja cekam E61 da vidim kako ce se pokazati inace aparat mi je mnooogo gotivan i po dizajnu i po spec....E60 ima ocajan KLASICNI dizajn...pre bih se opredelio za N71 ako bih birao izmedju ta dva a i kamera igra kakvu takvu ulogu...zavisi od zahteva kao ni HI-FI koji kod nas i nije bas zastupljen na 'svakom uglu'n da bi se mogao smatrati prednoscu :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ja bih prije uzeo n71 , zbog kamere , i zbog vece memorijske kartice koja dolazi uz telefon , a Wi-Fi mi i ne treba pa meni to i ne igra neku ulogu , sve u svemu meni je bolji n71 , a ja bi od ove e serije najprije uzeo e70 , on mi je najgotivniji 8) :wink: :) :D :lol:

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

Ja bih najpre uzeo n73.... Baš mi se sviđa.... Skontao sam da me preklop nervira...
Mada ni N71 nije loša :D

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Znate li kakvi su ima procesori? Ima li nekih testova grafike?? Kad izlaze ti novi (92,93... itd.) ??
DEL BOY, mozda tebi ne,ali ja bih ga koristio po kuci! Mnogo je dobra stvar... a i na nasem aerodromu recimo to funkcionise... pa se nadam da se se prosiriti i na grad...
...shit happens... keep d smile!

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

Meni je E60 mnogo gotivniji od n71... Obozavam kad me pocnu spopadati u fazonu kakav ti je to "krs" pa on nema ni kameru, bacio si pare itd. Ne znam za vas, ali ja uzivam da nerviram ljude oko sebe, da se razlikujem od tih poremecenih mozgova, koji samo za kameru znaju, ali brate kamera, ej bre nema kameru i tako do sutra sline nad kamerom!!!

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

ma n71 svakako prije, wi fi i nije od neke prednosti za mene , barem ne sad za sad , a i e60 ima ocajno klasican dizajn....
rocK for ever

Odgovori