Koji telefon kupiti za do 250 evra
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Re: Koji telefon kupiti za do 250 evra
16gb mi je dovoljno, jer imam na OneDrive-u 30gb, a i na Dropbox-u 2gb, plus Google Disk. Bitno mi je i da ima dobru autonomiju i dobru kameru. Ne mora da slika kao L1020, ali da slika bolje od L735/830 ili S4.... Cilj mi je da kupim fon i da ne razmišljam o prodaji narednih godinu-dve. Nisam neki prezahtevan korisnik, retko kad igram igrice, a i kad igram onda igram neke tipa subway surfer, temple run, ali imam te momente kad ne ispuštam telefon iz ruke i bitno mi je da telefon može da izdrži od 10 ujutru do 2-3 noću neke solidne upotrebe.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
G2 ima odličnu kameru uz fix. Bolju od S4 dosta.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Pitanje je da li ce ti stvarno biti dovoljno tih "16gb" jer je pitanje koliko je stvarno dostupno na tom telefonu. Lepo zvuci dropbox i tako te zezancije, ali cas se moze doci u situaciju da letne nalog i sta onda. Imam druga koji je na taj nacin izgubio sve sto je cuvao i to cini mi se bas na dropboxu
Note IV N9100 dual
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
G2 ima bolju kameru od s4 samo uz fix. Ako zelis da root-ujes telefon i ubacis fix onda ce kamera biti OK.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Na G2 je dostupno 10.370gb (ako se dobro secam). E sad ja sam bio ubedjen da ce mi to biti dosta, i jeste, ali sa jos 16 me ne bi bolela glava. Ja muziku na telefonu ne drzim uopste, kad trebam da idem na neki put, stavim 2gb muzike i kad se vratim obrisem, realno muzika mi ovako nije potrebna. Ja drzim slike na fonu, pa tu ode 2-3gb, da je nasa Srbija naprednija, pa da imamo svuda 4g i pakete od 20gb, drzao bih ih na cloudu, ovako...
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Tih 10gb mi je i više nego dovoljno. Muziku slušam uglavnom na Deezer-u, a najviše memorije mi zauzimaju slike. Filmove i serije ne gledam na fonu, video klipove snimam jednom u 6 meseci tako da mi ne treba više od ovih 10gb. Sve sa clouda odmah prebacim i u komp, za svaki slučaj. 

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Za filmove mozes da koristis i otg kabel i povezes sa fleskom a mozes i klipove koje snimis odmah da prebacis.
E sad, pominje se bolja autonomija g2 u odnosu na g3. Ne znam, meni se cini otkako sam presao na lp da je baterija osetno slabija.
E sad, pominje se bolja autonomija g2 u odnosu na g3. Ne znam, meni se cini otkako sam presao na lp da je baterija osetno slabija.
Koji telefon do 250 evra?
Ja se izvinjavam ali treba mi pomoc hocu da kupim novi telefon i dvoumim se izmedju Lg,samsung i htc modela,htela bih da telefon nije skup do 250e da ima velik ekran i dobru kameru
. Unapred hvala. 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Koji telefon do 250 evra?
Pogledaj cisto radi reda, Huawei ascend G7, bas je u tom cenovnom rangu.
Huawei
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Veliki ekran a kompaktan uredjaj + dobra kamera + odlicna baterija,nov = LG G2 

- znemanja
- Moderator
Lg G2, Samsung Galaxy S4 su odlični modeli i zadovoljiće navedene kriterijume.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Hvala na pomoci,jos nesto znate li mozda neki sajt sa koga moze da se naruce telefoni iz Amerike,ili Evrope 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Koji telefon do 250 evra?
Ebay. Ali ti se to uopste ne isplati da radis. Ojadice te sa carinom i porezom.
- bata bogdan
- Banned
Zato rekoh, Huawei G7 neka pogleda, dobar kamera, dobra baterija, dobra izrada, ekran 5,5".
Nema sta da se budzi, EMUI radi kao podmazan.
Moja preporuka je G7, jer je od s4 i g2 mnogo bolje izrade i obrade, i koliko mi se cini i noviji telefon. Al kako god, da uzmes bilo koji neces pogrešiti.
Primera radi, u mediamarkt huawei g7 je 239e nov, na ebay može jeftinije da se nadje.
Nema sta da se budzi, EMUI radi kao podmazan.
Moja preporuka je G7, jer je od s4 i g2 mnogo bolje izrade i obrade, i koliko mi se cini i noviji telefon. Al kako god, da uzmes bilo koji neces pogrešiti.
Ako imas koga u eu, kopaj i traži po eBay i Amazon.de, ukoliko imaš nekog u DE takodje traži i na eBayKleinanzeige . de.Štrumfic napisao:Hvala na pomoci,jos nesto znate li mozda neki sajt sa koga moze da se naruce telefoni iz Amerike,ili Evrope
Primera radi, u mediamarkt huawei g7 je 239e nov, na ebay može jeftinije da se nadje.
Huawei
Hvala puno zaista
pogledacu,pa cu nadam se naci nek dobar telefon 

- znemanja
- Moderator
G7 je ok telefon, po kvalitetu izrade odlican, ali hardverski poprilicno inferiorniji od S4 I G2. Slabiji procesor, dosta slabija kamera, niska rezolucija ekrana pa samim time je i ppi nizi.
- bata bogdan
- Banned
Slažem se potpuno, ali g7 jako lepo radi, no, izbor lep ima... I nema tu greške sta god da kupi npr od tri navedena uređaja.
Huawei
- znemanja
- Moderator
Tačno, G7 radi dosta fluidno i ima jako dobar kvalitet izrade, metal i plastika. Naravno tu je i poprilično veliki 5.5 inča ekran što može da bude odlično za nekog kome je primarna dijagonala ekrana, a ne toliko procesor i kamera.
Hvala puno za infornacije
bice od koristi kada budem birala