Telefon iz telenora.

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Night
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 12. Maj 2014. 16:20
:: iPhone XR

Telefon iz telenora.

Post od Night »

Dobar dan. Ugovor mi završava za mesec dana, a pošto imam telefon sa kojim sam prilično zadovoljan, želim da produžim sebi ugovor, i telefon koji dobijem prodam, ili evenutalno uzmem za sebe...
Planiram da uzmem paket play + duo, koji košta oko 1 600 dinara. Za uređaj sam spreman da dam doplatu od oko 5 000 dinara. Koji je telefon najbolji za te pare... Bitno mi je da se što lakše proda, i za što veći novac, takođe mi je bitno da ima pristojnu kameru, da ne baguje previše i da ima solidnu bateriju, u slučaju da ga ostavim za sebe...
Hvala unapred, prijatan dan.. :)

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Re: Telefon iz telenora.

Post od filip11314 »

Možda Huawei G630 ili ovaj LG Leon. Ne znam kako se ovaj LG pokazao. Moja neka preporuka je ovaj Hawei Y550, ja imam 2 u kući i rade evo bez restarta od kako su kupljeni preko 1500 sati, a nisu ni štucnuli. Kamere solidne, nije nešto Bog zna šta, ali za tu cenu okej. Baterija neke normalne upotrebe bi izdržala dan i po.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

Night
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Night »

Šta mislite o modelima Sony Xperia E4,Microsoft Lumia 535? :)

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Ja sam isto razmišljao o tim modelima, ali su stvarno preveliki, pogotovo Lumia. I jedan i drugi imaju "problem" sa ekranom koliko sam uspeo da primetim. Ne bih ti preporučio te modele.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Huawei G630 je odličan odnos uloženog-dobijenog. Odličan hardver, za tu cenovnu klasu perfektan HD ekran i prosečno solidna kamera. Tako da moj glas ide za G630.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

Ja bi ti preporucio huawei g620 ima noviji android emui 2.3 i bolju kameru za razliku od g630.

nidzo80
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 19. Jan 2009. 00:48
:: Honor 9

Post od nidzo80 »

Sličnu dilemu imam tražeći telefon za druga. Huawei G620s ili LG Spirit 4G.
LG dolazi sa Lolipopom i ima zanimljiv dizajn.

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

Ja bih uzeo lg. To je dobar telefon, lepo izgleda, solidne karakteristike, ekran dobar, android lollipop... Mane su mozda nedostatak led lampice za notifikacije(vidim da je mnogimo to presudno), ali ima mogucnost da treperi blic kada imate poziv. Takodje, kamera nema hdr i panoramu, ali se i to resava instaliranjem neke aplikacije...

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Night napisao:Šta mislite o modelima Sony Xperia E4,Microsoft Lumia 535? :)
Ako planiraš da ipak zadržiš novi telefon za sebe, onda preskoči oba gore pomenuta. Pisao sam o njima u njihovim temama, L535 me je u startu razočarao (pronađi moj post u temi o njemu, da ne ponavljam), a E4 je sestri radio fino 2 meseca, a onda počeo da usporava i koči u Votsapu, Vajberu, Instagramu i tim modernim današnjim aplikacijama, kao i da je zeza Guglova tastatura, koja otkuca slovo posle 5 sekundi.
A ako ćeš ih svakako prodavati, onda možeš i neki njih, mislim da im prodaja ide pristojno.
Poslednja izmena od Evindzer u Sre, 09. Sep 2015. 02:26, izmenjeno 1 put ukupno.

Ally
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 22. Mar 2015. 11:35
:: Galaxy j1

Post od Ally »

Night, Uzmi u obzir u LG L Fino ne znam kako se prodaje i koliko ces novca dobiti za njega ali zaista je odlican telefon bar iz mog iskustva sa njim .

Night
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Night »

Hvala svima, gledaću cene, pratiću oglase... :)
Huawei modeli su mi za sada interesantni...
Hvala još jednom. :)

Odgovori