Huawei telefoni?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
gunner
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 23. Dec 2014. 13:06
:: Iphone 4S

Huawei telefoni?

Post od gunner »

Kako vam se cine Huawei telefoni, znam da su pre vazili za krs, sad vidim da ih dosta njih hvale. Imam Iphone 4s i menjao bi ga u tom rangu za neki android, znaci od 111-130E.Vidim da su huawei telefoni u tom rangu najbolji sto se tice kamere, ram memorije... Nisam neki zahtevan vlasnik, koristim telefon najvise za slikanje, onda FB, Viber, procitam vesti na Mondu, Blicu, B92, odigram mozda nekad neku igricu i koristim sitne aplikacije koje olaksavaju zivot :D Dosta mi je bitna kamera u svemu tome, kako prednja tako i zadnja. Gledao sam Huawei Ascend P2, Huawei Ascend G700, Huawei Ascend P6... Ako neko ima iskustva sa ovim telefonima, i svaki drugi komentar, jako dobro mi dosao :) Hvala

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Re: Huawei telefoni?

Post od rock9855 »

Huawei je zadnjih par godina dosta napredovao i pravi dosta dobre telefone. Nov za te pare imas g620s koji je solidan. Polovni bi mogo p6 koji je super iredjaj ako je dobro ocuvan i ne prestar

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ako ti je bitna kamera, Huawei modeli, pogotovo u tom cenovnom rangu nisu dobro resenje. Generalno za 130€ nema telefona sa dobrom kamerom. Za nešto malo više novca tu ja Nokia PV808 ona ima fenomenalnu kameru, ali radi pod sada mrtvim Symbian Belle OS. Za oko 160-170€ možeš da pazariš Galaxy J5 koji se pokazao kao model sa odličnim kamerama kako prednjom tako i zadnjom.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

znemanja, J5 je jedini kutijagreha imao, a on zna da slika i zna da doradi fotke
tako da nismo videli uperi i slikaj fotografije sa J5.

Jeste da je gunner tražio Android ali polovna Lumija 735 košta ~130€ a ima dobru kameru.
Mada, vidim da je tražio i sitne aplikacije a WP baš i nema neki izbor, tako da moj predlog nije dobar, sem kamere :) .

gunner
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od gunner »

Imao sam Alcatel 6040 u ovom cenovnom rangu i pravio je jako dobre slike :) Sada se razmisljam izmedju neko Huawei i Samsung S3 Neo modela naprimer. Naravno i druge opcije su ukljucene, nikada nisam imao Windows telefon, tako da ne znam sta mogu da ocekujem od njih...

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Kad se već interesujes za Huawei, moj neki savet, skupi još para za Huawei G7, strpi se malo i ne žuri i lagano skupi pare, naravno ako možeš, i da uzivas sa telefonom
Polovan je nešto ispod 200e, čini mi se..
Huawei

gunner
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od gunner »

Treba mi nesto za sad, a za neko vreme kada skupim malo para uzecu nesto dalje. Razmisljam sada ozbiljno o Huawei P6 :/ Ima 8mpx zadnju a 5mpx prednju kameru, 2gb rama...

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

P6 je ok telefon a nije puno skup. Mozda mu je nmalo slabija baterija ali mislim da ce izgurati dan normalnog koriscenja

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

bata bogdan napisao: Polovan je nešto ispod 200e, čini mi se..

G7 može da se nađe i za 160-180 evra :) ...
16 godina na forumu MOBILNISVET

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Odlicna cena, za odličan fon ;)
Huawei

Odgovori