redmi note 3 ili meizu mx5

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
niko1a
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jan 2015. 23:46
:: android

redmi note 3 ili meizu mx5

Post od niko1a »

nesto sam se razmisljao da malo probam neki od ova 2 modela, pa ako neko ima neki savet, preporuku, sta bi bilo bolje neka pise :)

kod xiaomia mi se svidja mozda malo vise dizajn, jaca baterija i sto je senzor za otisak nazad, a kod mx-a amoled, jak i cist zvuk (koji ne znam kakav je konkretno kod xiaomia), laser autofokus..

i generalno nisam imao dodira sa "kinezima" al bi malo da promenim, probam nesto drugo, mislio sam da predjem na win ali sam vrlo brzo odustao, nekako mi nije bas legao, pa i sto se tice iskustava bio bih zahvalan ako neko nesto moze blize da kaze...

hvala :)

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Re: redmi note 3 ili meizu mx5

Post od Apolo »

Kad planiras da kupis telefon? Drugar je narucio Redmi Note 3 preko Aliexpress-a, posle Bozica treba da mu stigne pa cu imati prilike da ga testiram i da iznezem utiske, posto sam i sam veliki fan Xiaomi-ja :)
Festina lente.

niko1a
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od niko1a »

u skorije vreme, po mogucstvu oko nove god. ako ne ispadne dotle sve kako treba nadam se do kraja januara da se realizuje sve onda.. u svakom slucaju napisi ovde malo utiske zanimace me da cujem sta god uradio, ili ne, dotle :)

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Ufff, jezik brzi od pameti xD Permutovao sam, mislio sam da si napisao Redmi note 2, posto je drugar taj narucio.
Festina lente.

niko1a
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od niko1a »

taj mi je vec malo slabiji pa sam odlucio da ga ipak izbacim iz razmatranja, al ako ga se docepas malo podeli utiske svakako :) jer kao sto kazem nisam uopste imao susreta sa ovim i slicnim modelima

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Posto sam koristio i xiaomi i meizu telefone. Moj predlog ide za xiaomi. Prvi i jedini razlog je to sto ima bolju podrsku, sto se tice romova, moze se instalirati i internacionalni i kineski, bez obzira, i imat ce verovatno custom romove. Dok za meizu to je sta je, nema drugih romova, internacionalni nemoze na kineske, a kineski ne mogu na internacionalne. ja sam tako unistio moj mx4 jer sam hteo instalirati internacionalni na kineski mx4. Od tad uvek xiaomi ispred meizu. Samo ako zelis da se igras sa telefonom, inace meizu telefoni su jako kvalitetni

niko1a
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od niko1a »

konkretno sto se tih stvari tice nista mi ne znaci, jer ni do sada se nikad nisam igrao time pa nemam neku nameru ni sad da pocinjem :) a sto se tice modela bice valjda evropski/internacionalni kako vec to ide ne znam tacno, uglavnom ne bih da bude kineski da ne bi bilo puno @#! slova :) u svakom slucaju svako iskustvo iz prve ruke koje cujem znaci, hvala

Odgovori