P8 nije njihov flagship, već su to modeli iz Mate linije. Konkretno Mate S ili Mate 8.El Laki napisao:.....koji ima cenu kao ovogodišnji flagship P8.
Nov Android telefon za 250-300 eur
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Re: Nov Android telefon za 250-300 eur
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ne bih se složio. Mislim da Huawei poput Samsunga ima dve flagship serije - kompaktniju P i fablet Mate.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Ne moraš ti uopšte da se složiš, ali sinonim „flagship“ ima sasvim jasno značenje. Kad to istumačiš, onda ćeš shvatiti zašto su „dve flagship serije“ čista besmislica.El Laki napisao:Ne bih se složio. ......dve flagship serije.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Dobro, onda 2 premium serije. U svakom slučaju jasna je razlika između P8 i G8. Premium i midrange sa premium cenom.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Kako je pozicionirao onda Huawei P8 ako nije flagship? Zaboravio sam i noviji mate S. G8 se ne isplati i realno kosta 80-100e vise od realnih
Re: Одг: Nov Android telefon za 250-300 eur
Iako mi se sviđaju svi ti noviji Huawei modeli, rekao bih da su svi precenjeni nekih 20%. Gde se tu pozicionira Honor serija? Šta Lenovo ima do 300 eur? Čini mi se da je Vibe shot dosta skuplji...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Kupi Flex i ne lupaj glavu uzalud. Još ti ostaje 40e. 

Flex sam našao za 255, ali sa 16 GB što mi je malo. Ovih sa 32 i 3 GB RAM-a izgleda slabo ima...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ali imaš sd, šta je problem? 32gb verzije postoje, neke sa 2, neke sa 3gb rama (nije isključivo 16/2 i 32/3) ali nijedna od tih verzija se ne uvozi kod nas. Ne znam uopšte da li ih ima igde po Evropi. To su valjda Filipinci, SAD...
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Evo ovo je moj predlog
Samsung Galaxy Alpha.
Masina za te pare .
E sad ,nvideh da trazis 5 ,5,5 inca..ovaj je manji ...
Samsung Galaxy Alpha.

Masina za te pare .
E sad ,nvideh da trazis 5 ,5,5 inca..ovaj je manji ...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Svako hvali ono sto se njemu svidja. 
Komkretno taj Honor 7 je dobar telefon,ali je maltene isti po specifikaciji sa Z2 koji je izasao odavno vec.Tako da ako ti se svidja takva masina Z2 je mnogo bolji izbor.Ako bi uzimao nov mozes da pogledas Z2a,kosta nov kod Smiljane na kp za 285 sa dock-om u pakovanju,koji je maltene isti telefon kao Z2,i jedina stvar za koju bi tu bio uskracen su custom romovi.
Od ostalih telefona izdvojio bih Xiaomi Mi4.

Komkretno taj Honor 7 je dobar telefon,ali je maltene isti po specifikaciji sa Z2 koji je izasao odavno vec.Tako da ako ti se svidja takva masina Z2 je mnogo bolji izbor.Ako bi uzimao nov mozes da pogledas Z2a,kosta nov kod Smiljane na kp za 285 sa dock-om u pakovanju,koji je maltene isti telefon kao Z2,i jedina stvar za koju bi tu bio uskracen su custom romovi.
Od ostalih telefona izdvojio bih Xiaomi Mi4.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Gledao sam Z2, ali novi su 340-350 eur. Da dajem te par, mislim da bih pre dao za Honor 7. Jeste ovo Sony, ali je Honor 7 mnogo noviji telefon, ima otisak što nije mala stvar, može da se nađe sa 32 GB memorije i čini mi se ima dosta bolju prednju kameru...
Imao si Mi4?
Imao si Mi4?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nisam imao,ali po svim recenzijama s tim telefonom nema promasaja.Sto ne uzmes Z2 iz Mts paketa,znaci sa validnom garancijom,bilo ih je dosta na oglasima po kp.Vidjao sam ih na KP nove do 300 e.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Da, to mi deluje kao dobra ponuda. Mislio sam ja Alcatel Idol 3 5.5 teenutno najbolja ponuda u MTS-u, ali ovo je isto zanimljivo, s tim da bih u tom slučaju morao čekati februar da mi istekne ugovor...
Kakva je kamera Z2 u odnosu na Flex 2?
Mislim da mi je trenutno izbor Z2 preko operatera ili Flex 2/Redmi Note 3 u kešu.
Inače, izašla je recenzija Redmi Note 3 na GSM areni... Ispada da je to tek treća serija kod Xiaomi-a po rangu, iza Note i Mi.
Kakva je kamera Z2 u odnosu na Flex 2?
Mislim da mi je trenutno izbor Z2 preko operatera ili Flex 2/Redmi Note 3 u kešu.
Inače, izašla je recenzija Redmi Note 3 na GSM areni... Ispada da je to tek treća serija kod Xiaomi-a po rangu, iza Note i Mi.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ni jedan ni drugi nemaju super kamere ali solidne. Performanse odlične, ali Z2 objektivno bolju izradu i bateriju.
Došlo vreme za odluku, trebalo bi do srede da uzmem tel. Mislim da sam sve bliži odluci da to bude Flex 2. Koliko sam shvatio čitajući po forumima sa Androidom 5.1 je rešen problem sa pregrevanjem i slabom autonomijom baterije, dok je kamera i dalje nešto slabija nego kod G3 iako je hardverski identična. Da li ima još nekih problema? Koliko je telefon kompaktan s obzirom da je 5.5 i još zakrivljen?
Dilema mi je sada faktički samo da li da uzmem Flex 2 ili da sačekam da malo padne cena Honor 7 koji mi više odgovara po dimenzijama, a i bar na papiru ima jaču zadnju i pogotovu prednju kameru, otisak prsta, više interne memorije i više rama. Mišljenje?
I da, da li neko zna da li je model Meizu M1 metal koji sam skoro video pravljen isključivo za azijsko tržište ili ima i za Evropu?
Dilema mi je sada faktički samo da li da uzmem Flex 2 ili da sačekam da malo padne cena Honor 7 koji mi više odgovara po dimenzijama, a i bar na papiru ima jaču zadnju i pogotovu prednju kameru, otisak prsta, više interne memorije i više rama. Mišljenje?
I da, da li neko zna da li je model Meizu M1 metal koji sam skoro video pravljen isključivo za azijsko tržište ili ima i za Evropu?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Kamera na papiru ti ništa ne znači. Pogledaj po internetu primerke sa oba modela pa presudi.
Što se tiče Flexa i kompaktnosti, kompaktniji je i lakši za rukovanje od bilo kojeg "ravnog" modela sa 5.5" pa čak i nekih manjih.
Što se tiče Flexa i kompaktnosti, kompaktniji je i lakši za rukovanje od bilo kojeg "ravnog" modela sa 5.5" pa čak i nekih manjih.
Upravo uzeo Flex 2, nisam stigao još ni da ga upalim, ali ima vremena...
Hvala svima.

Nisi pogresio, javi utiske u odgovarajucoj temi....................