Hitno P8 lite-Huawei g7-htc 626
Hitno P8 lite-Huawei g7-htc 626
Iskrslo mi malo bolja varijante,znaci bitna mi je kamera,pouzdanost.Huawei p8lite huawei g7,ili htc 626 .J5 nema u ponudi nestao
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Hitno P8 lite-Huawei g7-htc 626
Sta ce ti htc,klasican plastikaner sa losom baterijom ,losim body ratio,mislim ni da radio nema ali nisam siguran
Uzmi ili p8 lite ili G7,ako volis veci ekran g7 ako ne, p8lite ,razlike skoro pa beznacajne,kamera prosek, kao kod vecine modela srednje klase ,itekako upotrebljiva
Uzmi ili p8 lite ili G7,ako volis veci ekran g7 ako ne, p8lite ,razlike skoro pa beznacajne,kamera prosek, kao kod vecine modela srednje klase ,itekako upotrebljiva
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
vidim i za p8 lite su napisali da je baterija losa,u testu kamera ovaj je odusevljen sa kamerom na g7 a na gsm areni kamera p8 lite su napisali solidna,mada kada gledas slike,uopste nije lose,cak sta vise dobra je,izrada na g7 me je odusevila
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Sve je to relativno,srednji segment telefona ,ne moze bas da sve bude tipi top,ali definitivno je prihvatljivo
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Ja bih uzeo G7, naravno ako ti ne smeta velicina ekrana..
Ja bih uzeo P8 lite,ali samo zato sto G7 ima veliki ekran,ali to je samo moje misljenje,ako ti ne smeta veliki ekran slobodno G7