Sa LG G3 na Flex 2?
Sa LG G3 na Flex 2?
Isplati li se sa g3 na flex 2 prebacivati?
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Sa LG G3 na Flex 2?
Ne isplati se,sem ako nije neka odlicna kombinacija
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Isplati se, bar se ja nisam pokajao, a ima i jos njih koji su isto uradili pa nek ti kazu i oni.
Ma cijena im je tu negdje...znaci cisto da promjenim. Volio bih probati ovaj zakrivljeni... Nego da li su im ostale stvari iste ? Kamera ?
Probaj. Baterija bolja na flexu, flex fluidniji...kamera malo bolja na g3
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ja sam prešao direktno sa Lg G3 (32/3gb) na Flex 2. Prvi utisak je bio vau. Zakrivljeni displej brutalno lepo izgleda, dosta praktičan i lak za korišćenje, telefon leti u odnosu na G3... Kamera je bolja na G3, ali nijanse su u pitanju danju. U uslovima slabijeg osvetljenje je ta razlika veća. Baterije su im tu negde egal. Displej kažem bolji (manje utiče na trajanje baterije) i lepši na Flex 2. Jedina prednost G3 pored kamere je bila xda podrška.
Ovo sve što pričam je iz vremena kada je G3 bio na LP. Ne znam koliko su ga realno sada sredili na MM.
I tada sam ja prodao 9 meseci star G3, kupio Flex 2 i ostalo mi 10-20e ako se ne varam. Sada su se i cene promenile. G3 je osetno jeftiniji nego pre 4-5 meseci.
Ovo sve što pričam je iz vremena kada je G3 bio na LP. Ne znam koliko su ga realno sada sredili na MM.
I tada sam ja prodao 9 meseci star G3, kupio Flex 2 i ostalo mi 10-20e ako se ne varam. Sada su se i cene promenile. G3 je osetno jeftiniji nego pre 4-5 meseci.
El Laki hvala na utiscima i savetima. Gledam majci da uzmem jedan od ova 2 modela i naginjem ka flexu
bas dobar uredjaj za ~245€

Mene najvise vuce za zakrivljenost ekrana... Mislim da cu probati 

Probaj, odusevices se...
karakteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii