Izvinjavam se, pogresan telefon sam spomenuo. Ispravio sam sada post.novak napisao:Nije P8 ista liga sa pomenutim zato i jeste jeftiniji.
Telefon do 500-600e
Re: Telefon do 500-600e
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Mate S u Srbiji je ispod 400e ako se ne varam. Nemoguće da je tamo skuplji.
Huawei je u velikom zamahu, ali jos uvijek ne moze da se nosi sa top modelima Samusnga i Applea. Na dobrom su putu, ali to jos nije to.
I meni je to malo cudno, pogotovu jer je model sa 64gb svega 15e skuplji.El Laki napisao:Mate S u Srbiji je ispod 400e ako se ne varam. Nemoguće da je tamo skuplji.
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Kod nas na KupujemProdajem 6P košta oko ~500e, negde koji evro niže. 600e ne vredi sigurno, ali mislim da je i 500e mnogo, mada ima onih koji se razumeju više od mene pa mogu da kažu neku realnu cenu za njega.Nebojsa55 napisao:Da li 6p vredi toliko para? Mislim da je ovde sa cenom od 600e precenjen, jer npr. za 20-30e vise se moze kupiti s7
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
1808: A zašto "ovaj" ne bi mogao da predlaže? Da neće neko da mi zabrani slučajno? Moj predlog odgovara u svemu navedenom, i to niko na svetu ne može da ospori. Sve što je čovek tražio u Lumiji ima.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Dobija propali OS za 500 evra. A to je bas ono sto je najbitnije.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Jaki argumenti zaista. Ja isto tvrdim da dobija propali OS s bilo kojim od predloženih uređaja, osim iPhone-a i Lumije. I šta sad?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
I ja isto tako znam da sve što ovde bilo ko ili bilo gde trabunja o androidu nije tačno. Gomila gluposti, neistina i tendencioznih izmišljotina. I? Gde nas to dovodi?
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Ne NAS, već tebe dovodi u poziciju osobe sa odsustvom svesti, kojoj se smeje skoro ceo forum.miodrage napisao:I ja isto tako znam......
I? Gde nas to dovodi?

Poslednja izmena od 1808 u Sub, 19. Mar 2016. 18:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Suludo je da kupi telefon od 500+€ i iscekuje kad ce i da li ce doci podrska za aplikacije i da se ispegla sistem. Velika je lova u pitanju, nije fanboy, tako nek ide na sigurno.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Siguran je samo nexus 6p za sve bukvalno, najbolje što može da se dobije od svega, kakav bre samsung, Huawei i ms...
Huawei
Ja bih mu preporucio Samsung ili iPhone. Sumnjam da njemu nesto znaci stock android i mogucnosti budjenja uredjaja, a prva dva su estetski ljepsi.
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Šta je gomila gluposti, neistina i koje su to tendenciozne izmišljotine?miodrage napisao:I ja isto tako znam da sve što ovde bilo ko ili bilo gde trabunja o androidu nije tačno. Gomila gluposti, neistina i tendencioznih izmišljotina. I? Gde nas to dovodi?
Da se vratim na temu... Ako je bitna dužina podrške, onda Nexus, mada je ta cena od 600e prevelika. Tako da ostaju Samsung i iPhone (Android ili iOS).
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Ja sam izgleda retko „lud“ covek, ali ja ne bih tek tako izbacio mate 8 iz izbora, naravno ako dolazi u obzir fablet.
Ja podrzavam tu politiku huawei-a, velika baterija i full HD kran. Naravno da je lepo imati onakav displej kao na S6 edge ali ja da biram odlican ekran i slaba baterija i obrnuto, ja bih izabrao obrnuto.
Kazem ja, ne kazem da je globalno to bolje, nemojte da skacete samo
Onaj ekran koji ugradjuje samsung je perverzija, tu nema govora.
Mate 8 sa vrhunskom baterijom, fluidnim radnom, prelepim dizajnom, dobrom kamerom... rado bih ga posedovao
Ali huawei se ne zeza ja bih rekao
Ja podrzavam tu politiku huawei-a, velika baterija i full HD kran. Naravno da je lepo imati onakav displej kao na S6 edge ali ja da biram odlican ekran i slaba baterija i obrnuto, ja bih izabrao obrnuto.

Kazem ja, ne kazem da je globalno to bolje, nemojte da skacete samo

Mate 8 sa vrhunskom baterijom, fluidnim radnom, prelepim dizajnom, dobrom kamerom... rado bih ga posedovao

Ali huawei se ne zeza ja bih rekao

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Nije nazalost Bato, sto ljudi sto cudi, ako nekom drugom odgovara politika neke druge firme ok je, ali zalost je samo sto neki misle da ako neki proizvod izlazi iz Apple-a, Samsunga, LG-a, da je to striktno bolje od nekog tamo Huawei-a ili drugog.. Ne mora da znaci to, ali ima ljudi koji su slepo zaslepljeni odredjenom markom i onda izgovaraju kojekakve nebuloze i pravi se dzumbus na forumu, a malo treba za to hvala bogu.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
1808: Vidi ko mi kaže. Ja se smejem celom forumu. Tebi ponajviše.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Druze moj,da je Huawei los ne bi bio 3 na svetu,nema potrebe slusati prazne price koji mnogi forsiraju na ovome forumuvlade93 napisao:Nije nazalost Bato, sto ljudi sto cudi, ako nekom drugom odgovara politika neke druge firme ok je, ali zalost je samo sto neki misle da ako neki proizvod izlazi iz Apple-a, Samsunga, LG-a, da je to striktno bolje od nekog tamo Huawei-a ili drugog.. Ne mora da znaci to, ali ima ljudi koji su slepo zaslepljeni odredjenom markom i onda izgovaraju kojekakve nebuloze i pravi se dzumbus na forumu, a malo treba za to hvala bogu.
Do samo pre godinu,dve,za jaku bateriju i metalno kuciste 99% istih koji pisu sada neke bajke bi dali guzicu ,sada se zadovoljavaju sa sotom od 4h ili pogase pola fona pa dobiju 5 do 6h
Tako je kako je ,ali polako,tiha voda,breg roni
Pljuju kameru,ekran a ono odlicne slike odlican zvuk ,sedis,citas i sta da napises ?
Nista,uzivas u svojoj "losoj" masini,ne punis je dva dana,dok neki trce po gradu jureci gde da ubodu punjac , bodu punjace po kolima i misle da ce nesto bolje videti na 2k ekranu od 5 inca nego ti na 6 ili 7 inca u full hd verziji (naravno da nece,al hajd objasni)
E da,i zamisli izguras 6-7-8 sati sota a nista ne gasis (sta bi bilo da pogasis)zaboravio bi kada ga punis
Slikas losom kamerom kad ono fantasticne slike,slusas los zvuk koji se ispostavi odlican ....
Nastavis da sedis ,gledas,citas i uzivas pitajuci se koji ce prvi od ovih generala otici puni fon i nestane sa neta
Onda pogledam moj fon kad ono jos 71% u j...,odoh odigram par igrica ,pregledam par klipova ,cetujem malo sa drugarima obavim po koji poziv itd
Uvece oko 2h kad krenuh da legnem, pomislim ,dal da ga bacim na punjac ,ma jok,punicu ga sutra uvece, ima jos 55% [emoji2]
Poslednja izmena od kvaka33 u Sub, 19. Mar 2016. 20:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba