Android telefon plafon 150e
- Bogdan2015
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
- :: Samsung Galaxy S7
- :: Xiaomi Redmi N3 Pro
Re: Android telefon plafon 150e
SickMF, nisam te razumeo a ne razumem sta pominjes stalno root i bootloader kad niko nije pomenuo to
Pa zato i pominjem jer nije pomenuto do sada[emoji1]
Obrazložio sam u prethodnom postu zašto je to bitno. Ako nisi napredan korisnik, onda je to nebitno i obratno. Napisano je sve po netu o tome, pa da ne dužim ovde.
Obrazložio sam u prethodnom postu zašto je to bitno. Ako nisi napredan korisnik, onda je to nebitno i obratno. Napisano je sve po netu o tome, pa da ne dužim ovde.
N73ME
Imam J5,i veoma sam zadovoljan.Jedino sto bih promenio je malo bolja kamera u nocnim uslovima,inace je telefon veoma fluidan,5h sot izvuce bez ikakvih problema,ponekad i do 6h ide.Ekran bas dobar,kamere obe zaista dobre,eto jedino malo bolja kamera u nocnim uslovima ali i ova je bas dobra.Ali ja kad slikam sve je stock,ne menjam ISO i te gluposti,sve je automatski.Uz malo znanja mogu se napraviti zavidne fotografije.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
J5 mi se ne svidja, mozda J7 ali ni on mi se preterano ne dopada.
Iskreno se plasim ovih kineza, citam i gledam video klipove gde se ljudi zale kako crkavaju sami od sebe, a meni to ne treba, treba mi siguran telefon na duzi vremeniski period...
ne znam sta cu da uzmem na kraju.... neko iskusan sa note 3 pro da mi kaze o tim kvarovima jel su realni problemi ili ne, i koliko se cesto desavaju?
Iskreno se plasim ovih kineza, citam i gledam video klipove gde se ljudi zale kako crkavaju sami od sebe, a meni to ne treba, treba mi siguran telefon na duzi vremeniski period...

Sta god da uzmes u toj klasi bice losije od g2, tako da bas I nema nekog smisla da menjas
- Bogdan2015
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
- :: Samsung Galaxy S7
- :: Xiaomi Redmi N3 Pro
Re_EDuCaTiON, pogledaj pp,ili temu Redmija Note 3 Pro.Ja ga kratko koristim,pa nisam imao kvarova,a mislim da bi lagano mogao G2 da zameni.