Preporuka za tablet/telefon 7"
Re: Preporuka za tablet/telefon 7"
Ljudi, hvala vam, pomogli ste mi preporukama... Sada na red dolazi google, oglasi, review-i, pa vas obavestavam....
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Re: Preporuka za tablet/telefon 7
Hahahahahaha Nexus 7 iz 2013. godine? Da l' ste vi ljudi realni? Dobro kapiram ja to sve kao stock android, fluidnost i tako to, ali model star 3 godine? Nema potrebe da razmišljaš, X2 je najbolje rešenje. Ja sam ga čačkao kad se pojavio kod nas i stvarno je ostavio veoma prijatan ukus. Kvalitet izrade odličan, specifikacija dobra, ekran dobar, dobra mu je i baterija. Stvarno jedan kompletan uređaj.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Smešno je do bola, znam. 
Uozbilji se. Čak su i neki veoma poznati youtube-ri saglasni sa činjenicom da je Nexus 7 još uvek najbolji tablet od 7". Sve što si nabrojao važi i za Nexus. Osim ukusa, jer plastika od koje je izrađen nije jestiva.

Uozbilji se. Čak su i neki veoma poznati youtube-ri saglasni sa činjenicom da je Nexus 7 još uvek najbolji tablet od 7". Sve što si nabrojao važi i za Nexus. Osim ukusa, jer plastika od koje je izrađen nije jestiva.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Da ne otvaram novu temu. Mogu i ovde da pitam. Jel zna neko kakav je tablem huawei media M2 8.0? Na papiru ne deluje lose ali ga nisam uzivo video ni koristio
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Video ga ja skoro, bas sam ga njakao dosta pa vidi, isto sve kao na X2 samo veći i ima dva zvučnika Harman Kardon koji razbijaju, odlican je tablet. Tražiš WiFi verziju ili LTE?
X2 je ubedljivo najbolji tablet od 7" još uvek... Po svemu, od izgleda, izrade itd itd... I to sve za 250e manje više...
Bez uvrede, nexus 2013 jeste dobar, ali mani se bre, da kupuje tablet koji je iz 2013 i jos da ga nosi za sobom, ne ide to nikako, tu je X2 u velikoj prednosti...
Da mu tablet od 7" treba samo za kućnu varijantu pa onda i ok da uzme Nexus iz 2013,ali čoveku treba tablet od 7" koji je i lep vizuelno i koji je srazmeran svojoj veličini itd... Tu je bas u prednosti X2, ne znam jesi imao prilike da uživo vidis X2?Green napisao:Smešno je do bola, znam.
X2 je ubedljivo najbolji tablet od 7" još uvek... Po svemu, od izgleda, izrade itd itd... I to sve za 250e manje više...
Bez uvrede, nexus 2013 jeste dobar, ali mani se bre, da kupuje tablet koji je iz 2013 i jos da ga nosi za sobom, ne ide to nikako, tu je X2 u velikoj prednosti...
Poslednja izmena od znemanja u Čet, 29. Sep 2016. 12:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju izmeni.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju izmeni.
Huawei
-
- Mobil manijak
bata bogdan, Trenutno ima jedan na aukciji za oko 180€. Lte varijanta. Ako ostane takva cena uzeo bi ga za te pare. Tablet je nov i ima samo radnu garanciju. Verujem da HK zvucnici razbijaju. Samo ne znam jel dovoljna barerija od 4800 mah za neku molo ozbiljniju upotrebu?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Osnovni problem Nexusa je što nema i ne može imati voice funkciju, čak ni verzija sa SIM karticom (SIM mu tada služi za data).
Tek sad sam skapirao da je čovek u stvari tražio nešto sa čime može i da razgovara. Zato otpada Nexus. u svemu ostalom se slažem sa Green, ali dobro sad...
Tek sad sam skapirao da je čovek u stvari tražio nešto sa čime može i da razgovara. Zato otpada Nexus. u svemu ostalom se slažem sa Green, ali dobro sad...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- bata bogdan
- Banned
Ukoliko ti treba takav tablet, kupuj i ne razmišljaj o bateriji, veruj mi, odusevices se sa M2 8.0.rock9855 napisao:Trenutno ima jedan na aukciji za oko 180€. Lte varijanta. Ako ostane takva cena uzeo bi ga za te pare. Tablet je nov i ima samo radnu garanciju. Verujem da HK zvucnici razbijaju. Samo ne znam jel dovoljna barerija od 4800 mah za neku molo ozbiljniju upotrebu?
Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Huawei
-
- Mobil manijak
Pa ono. Ne bas da mi treba da ne mogu bez njega
Ali eto 95% za kucnu upotrebu. Cerkica da gleda crtace i ono za surf i filmove ponekad. Sto se tice baterije treba mi da kad putujemo ona da ima necim da se zanima a ne posle 2 sata da rikne kao na sadasnjem tabletu. 180e nije puno za tablet tih specifikacija i kvaliteta.

-
- Mobil manijak
Bata bogdane kupio M2 tablet. Ali.mi stize tek krajem sl nedelje. Pa javljam utiske. 185e me izaso. Nov lte neotpakovan sa 2 god garancije. Mislim da za te pare nema bolje novo
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Nema
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- bata bogdan
- Banned
Odlično, odlicna cena. Pa javi utiske i nadam se da ces biti zadovoljanrock9855 napisao:Bata bogdane kupio M2 tablet. Ali.mi stize tek krajem sl nedelje. Pa javljam utiske. 185e me izaso. Nov lte neotpakovan sa 2 god garancije. Mislim da za te pare nema bolje novo

Ako sam Lud, Nisam Blesav

Huawei
-
- Mobil manijak
Vazi. Hocu. Ali tek krajem sl nedelje stize. Odlicna je cena potovo za lte verziju koja po radnjama nije ispod 300fr. Gledam na Ali-ju su 250$
- bata bogdan
- Banned
Bas gledam i ovde u de, nema ga nigde ispod 250e i to polovan na eBay.de. Pazi da se ne naviknes na taj m2 kao primarni telefon hehehehe...
Koja je boja u pitanju? Verovatno ta belo/siva boja kako li je vec zovu...

Koja je boja u pitanju? Verovatno ta belo/siva boja kako li je vec zovu...

Huawei
-
- Mobil manijak
Ta bela siva. Ma ko ce to nosi
. Imam telefona za poneti
Ovo sam kupio da stoji kuci. Da klinka gleda crtace i za surf malo. 7 inca je preveliko a tek 8
A cena je bila aukcijska i to pocetna. Niko nije licitirao ja bio jedini pa zato ta cena od 200fr 

#bata bogdan koje prodavnice/sajtove preporucujes u DE za kupovinu x2-ke?
- bata bogdan
- Banned
Pogledaj Otto, Cyberport, eBay.de, Amazon.de, saturn.de. I vrlo bitna stvar ako budes kupovao prelo eBay i Amazon.de, oznaka od X2 treba da bude GEM 701L, evropska verzija.
Cene su svuda bas različite, moras malo i pratiti jer zna da bude i jeftinije nego što je trenutna cena. Moj savet, prati Cyberport i eBay.de i biće za 250e, sad bas pogledah i nema ih za tu cenu, što ne znači da neće biti.
Pitanje, imas nekog ovde u de ili ces lično kupiti ovde X2?
Cene su svuda bas različite, moras malo i pratiti jer zna da bude i jeftinije nego što je trenutna cena. Moj savet, prati Cyberport i eBay.de i biće za 250e, sad bas pogledah i nema ih za tu cenu, što ne znači da neće biti.
Pitanje, imas nekog ovde u de ili ces lično kupiti ovde X2?

Huawei
Ja nemam nikoga ali bih eventualno narucio na adresu prijateljeve rodbine, a on relativno cesto ide tamo.
Mislis da može verzija od 3GB i 32GB rom naći za 250€?
Mislis da može verzija od 3GB i 32GB rom naći za 250€?
- bata bogdan
- Banned
Moze za te pare sigurno da se nadje, sad trenutno nema, bas sam gledao, bude baš na eBay.de i Cyberport.de. Svremena na vreme ja bacim pogled pogledam cene itd, cim i ja vidim da ima za tu cenu javicu ti ovde u temi, nadam se da neces dugo čekati i da imas strpljenja

Huawei
- bata bogdan
- Banned
Evo našao jedan za 280e na ebay Kleinanzeige de, odlican 6 meseci korišćen folija napred fabrička i nazad folija nije skidanja i bio u futroli.
Evo ss

I jos na jednom mestu da pogledaš da pratiš notebooksbiliger.de
Upravo tu ima za 319e nov

Evo ss

I jos na jednom mestu da pogledaš da pratiš notebooksbiliger.de
Upravo tu ima za 319e nov

Huawei