Preporuka za tablet/telefon 7"

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
juzzer
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 00:50

Re: Preporuka za tablet/telefon 7"

Post od juzzer »

Ljudi, hvala vam, pomogli ste mi preporukama... Sada na red dolazi google, oglasi, review-i, pa vas obavestavam....

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Re: Preporuka za tablet/telefon 7

Post od filip11314 »

Hahahahahaha Nexus 7 iz 2013. godine? Da l' ste vi ljudi realni? Dobro kapiram ja to sve kao stock android, fluidnost i tako to, ali model star 3 godine? Nema potrebe da razmišljaš, X2 je najbolje rešenje. Ja sam ga čačkao kad se pojavio kod nas i stvarno je ostavio veoma prijatan ukus. Kvalitet izrade odličan, specifikacija dobra, ekran dobar, dobra mu je i baterija. Stvarno jedan kompletan uređaj.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Smešno je do bola, znam. :roll:
Uozbilji se. Čak su i neki veoma poznati youtube-ri saglasni sa činjenicom da je Nexus 7 još uvek najbolji tablet od 7". Sve što si nabrojao važi i za Nexus. Osim ukusa, jer plastika od koje je izrađen nije jestiva.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Da ne otvaram novu temu. Mogu i ovde da pitam. Jel zna neko kakav je tablem huawei media M2 8.0? Na papiru ne deluje lose ali ga nisam uzivo video ni koristio

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Video ga ja skoro, bas sam ga njakao dosta pa vidi, isto sve kao na X2 samo veći i ima dva zvučnika Harman Kardon koji razbijaju, odlican je tablet. Tražiš WiFi verziju ili LTE?
Green napisao:Smešno je do bola, znam. :roll:
Uozbilji se. Čak su i neki veoma poznati youtube-ri saglasni sa činjenicom da je Nexus 7 još uvek najbolji tablet od 7". Sve što si nabrojao važi i za Nexus. Osim ukusa, jer plastika od koje je izrađen nije jestiva.
Da mu tablet od 7" treba samo za kućnu varijantu pa onda i ok da uzme Nexus iz 2013,ali čoveku treba tablet od 7" koji je i lep vizuelno i koji je srazmeran svojoj veličini itd... Tu je bas u prednosti X2, ne znam jesi imao prilike da uživo vidis X2?
X2 je ubedljivo najbolji tablet od 7" još uvek... Po svemu, od izgleda, izrade itd itd... I to sve za 250e manje više...
Bez uvrede, nexus 2013 jeste dobar, ali mani se bre, da kupuje tablet koji je iz 2013 i jos da ga nosi za sobom, ne ide to nikako, tu je X2 u velikoj prednosti...
Poslednja izmena od znemanja u Čet, 29. Sep 2016. 12:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju izmeni.
Huawei

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

bata bogdan, Trenutno ima jedan na aukciji za oko 180€. Lte varijanta. Ako ostane takva cena uzeo bi ga za te pare. Tablet je nov i ima samo radnu garanciju. Verujem da HK zvucnici razbijaju. Samo ne znam jel dovoljna barerija od 4800 mah za neku molo ozbiljniju upotrebu?

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Osnovni problem Nexusa je što nema i ne može imati voice funkciju, čak ni verzija sa SIM karticom (SIM mu tada služi za data).

Tek sad sam skapirao da je čovek u stvari tražio nešto sa čime može i da razgovara. Zato otpada Nexus. u svemu ostalom se slažem sa Green, ali dobro sad...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

rock9855 napisao:Trenutno ima jedan na aukciji za oko 180€. Lte varijanta. Ako ostane takva cena uzeo bi ga za te pare. Tablet je nov i ima samo radnu garanciju. Verujem da HK zvucnici razbijaju. Samo ne znam jel dovoljna barerija od 4800 mah za neku molo ozbiljniju upotrebu?
Ukoliko ti treba takav tablet, kupuj i ne razmišljaj o bateriji, veruj mi, odusevices se sa M2 8.0.

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Huawei

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

Pa ono. Ne bas da mi treba da ne mogu bez njega :D Ali eto 95% za kucnu upotrebu. Cerkica da gleda crtace i ono za surf i filmove ponekad. Sto se tice baterije treba mi da kad putujemo ona da ima necim da se zanima a ne posle 2 sata da rikne kao na sadasnjem tabletu. 180e nije puno za tablet tih specifikacija i kvaliteta.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

Bata bogdane kupio M2 tablet. Ali.mi stize tek krajem sl nedelje. Pa javljam utiske. 185e me izaso. Nov lte neotpakovan sa 2 god garancije. Mislim da za te pare nema bolje novo

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Nema

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

rock9855 napisao:Bata bogdane kupio M2 tablet. Ali.mi stize tek krajem sl nedelje. Pa javljam utiske. 185e me izaso. Nov lte neotpakovan sa 2 god garancije. Mislim da za te pare nema bolje novo
Odlično, odlicna cena. Pa javi utiske i nadam se da ces biti zadovoljan :)

Ako sam Lud, Nisam Blesav :)
Huawei

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

Vazi. Hocu. Ali tek krajem sl nedelje stize. Odlicna je cena potovo za lte verziju koja po radnjama nije ispod 300fr. Gledam na Ali-ju su 250$

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Bas gledam i ovde u de, nema ga nigde ispod 250e i to polovan na eBay.de. Pazi da se ne naviknes na taj m2 kao primarni telefon hehehehe... :)
Koja je boja u pitanju? Verovatno ta belo/siva boja kako li je vec zovu... :)

Huawei

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

Ta bela siva. Ma ko ce to nosi :D. Imam telefona za poneti :D Ovo sam kupio da stoji kuci. Da klinka gleda crtace i za surf malo. 7 inca je preveliko a tek 8 :D A cena je bila aukcijska i to pocetna. Niko nije licitirao ja bio jedini pa zato ta cena od 200fr :)

juzzer
Novajlija
Novajlija

Post od juzzer »

#bata bogdan koje prodavnice/sajtove preporucujes u DE za kupovinu x2-ke?

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Pogledaj Otto, Cyberport, eBay.de, Amazon.de, saturn.de. I vrlo bitna stvar ako budes kupovao prelo eBay i Amazon.de, oznaka od X2 treba da bude GEM 701L, evropska verzija.
Cene su svuda bas različite, moras malo i pratiti jer zna da bude i jeftinije nego što je trenutna cena. Moj savet, prati Cyberport i eBay.de i biće za 250e, sad bas pogledah i nema ih za tu cenu, što ne znači da neće biti.
Pitanje, imas nekog ovde u de ili ces lično kupiti ovde X2?

Huawei

juzzer
Novajlija
Novajlija

Post od juzzer »

Ja nemam nikoga ali bih eventualno narucio na adresu prijateljeve rodbine, a on relativno cesto ide tamo.

Mislis da može verzija od 3GB i 32GB rom naći za 250€?

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Moze za te pare sigurno da se nadje, sad trenutno nema, bas sam gledao, bude baš na eBay.de i Cyberport.de. Svremena na vreme ja bacim pogled pogledam cene itd, cim i ja vidim da ima za tu cenu javicu ti ovde u temi, nadam se da neces dugo čekati i da imas strpljenja :)

Huawei

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Evo našao jedan za 280e na ebay Kleinanzeige de, odlican 6 meseci korišćen folija napred fabrička i nazad folija nije skidanja i bio u futroli.
Evo ss
Slika

I jos na jednom mestu da pogledaš da pratiš notebooksbiliger.de
Upravo tu ima za 319e nov
Slika

Huawei

Odgovori