Zamena Iphone-a 5s
- stefanomene
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 11:02
- :: Huawei Mate 20
- :: Xiaomi Mi A2 lite
Zamena Iphone-a 5s
Kao što tema i kaže, posedujem iphone 5s 16gb i mislim da je došlo vreme za zamenu. U principu veličina i oblik su mi odlični, pogotovo veličina zbog vožnje i kuckanje sa jednom rukom. Medjutim, čovek se mnogo lako navikne na veći displej:)
Dileme su mi da li da idem na neki Samsung S6, možda i A5 2016 jer je jeftiniji ili da ostanem na ios-u i predjem na SE ili Iphone 6s što je opet malo skuplje. Do skoro sam sebi rekao da ne bih više android ali sam kao drugi telefon kupio J5 2016 i prosto uživam u njemu. Zato ni sam ne znam.
Pored navedenih zanimljivi su mi i Nexus telefoni ali slabo o njima znam.
Šta mi je primarno kod telefona, dobar displej, dobra kamera, da ne baguje i da ima dobar prijem. Ustvari kod primarnog modela bih voleo da sve bude izbalansirano. Ios ili Android ni sam ne znam, svaki ima svoje prednosti i mane.
Zamolio bih vas za predloge ako imate za mene.
Dileme su mi da li da idem na neki Samsung S6, možda i A5 2016 jer je jeftiniji ili da ostanem na ios-u i predjem na SE ili Iphone 6s što je opet malo skuplje. Do skoro sam sebi rekao da ne bih više android ali sam kao drugi telefon kupio J5 2016 i prosto uživam u njemu. Zato ni sam ne znam.
Pored navedenih zanimljivi su mi i Nexus telefoni ali slabo o njima znam.
Šta mi je primarno kod telefona, dobar displej, dobra kamera, da ne baguje i da ima dobar prijem. Ustvari kod primarnog modela bih voleo da sve bude izbalansirano. Ios ili Android ni sam ne znam, svaki ima svoje prednosti i mane.
Zamolio bih vas za predloge ako imate za mene.
Re: Zamena Iphone-a 5s
Razlika imedju SE i 5S ti je velika koliko razlika izmedju Samsung S6 i Samsung S6
Ako si vec na iOSu ostani na njemu, ali predji na 6 ili 6s. Mada sve zavisi i koliko novca zelis da iskesiras za tel?

Ako si vec na iOSu ostani na njemu, ali predji na 6 ili 6s. Mada sve zavisi i koliko novca zelis da iskesiras za tel?
prvo moras da kazes koji sistem hoces, vise puta je izvakano ovde sta ko misli, to je opsti haos i rat 
ako uzimas iOS - uzmi 6s, 4,7inca, taman malo veci od 5s a ako uzimas android - 5x ili 6p nexus, cist, fluidan android, mislim da su najbolji predstavnici svog sistema...

ako uzimas iOS - uzmi 6s, 4,7inca, taman malo veci od 5s a ako uzimas android - 5x ili 6p nexus, cist, fluidan android, mislim da su najbolji predstavnici svog sistema...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako želiš Android pazari S6, odličan model sa nešto malo slabijom baterijom. Ako ostajes na iOS onda jedini pravu upgrade je na iP6s.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ne razumem koji to android telefon preko 250 eura danas nema fluidan sistem? Sony perfektan, Samsung odlican, Xioami (Huawei i sl) ima vrhunsku optimizaciju a isto vazi i za LG. Ne razumem, zasto se uvek potencira da je jedino klot android fluidan?
- stefanomene
- Neredovni učesnik
To je to, sada je i kod mene ta dilema ios ili android. Kada čitam komentare svaki ima manu i tek onda ne znam šta:)
- znemanja
- Moderator
Oko te dilema ti teško možemo pomoći, svako ima neke svoje preferencije a oba OS-a su odlična, imaju svoje prednosti i svoje mane. Dakle, prvo prelomi koji OS želiš pa ćemo onda lako preporučiti konkretan model.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- stefanomene
- Neredovni učesnik
Hajde da kažem da sam u ovom trenutku bliži androidu. Sad od modela A5 2016, nexus 5x 32 gb, eventualno S6...Više se sada vodim otvorenošću androida a i cenom. Za 6s bih baš morao dosta para da dam u toj kombinaciji koju izvodim.
Naravno ukoliko imate predlog za neki drugi uredjaj koji nisam pomenuo rad sam da saslušam.
Naravno ukoliko imate predlog za neki drugi uredjaj koji nisam pomenuo rad sam da saslušam.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
S6 ako imaš para.
A5 2016 se ne isplati, nije J5 2016 toliko slabiji, Nexus je ok i jeftiniji je od S6, ali je ovaj kompletniji uređaj, jedino mu baterija nije najjača strana.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
A5 2016 se ne isplati, nije J5 2016 toliko slabiji, Nexus je ok i jeftiniji je od S6, ali je ovaj kompletniji uređaj, jedino mu baterija nije najjača strana.
- znemanja
- Moderator
A5 (2016) je mid range uređaj i malo je precenjen za to što nudi. S6 je odličan uređaj u svakom segmentu osim u pogledu autonomije baterije, tu nije baš sjajan. Nexus 5X je najbolja kupovina u tom cenovnom rangu, ali ni on se nije proslavio sa baterijom.
Lično bih izabrao S6.
Lično bih izabrao S6.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
S6 koliko sam video po oglasima kosta oko 350€. Po meni previse. Licno bi pre svakako uzeo Nexus 6P za slicne pare. A ako ti je prevelik obrati paznju na G5 koji se isto krece oko 350. On je isto vrhunski uredjaj samo nije nas najlepsi 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Imaš android, šta će ti još jedan?
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Jer se navikao, i ne želi da uči novi sistem?
Ali iPhone je najlakše prodati i najmanje gubi cenu, ako hoće da proba neka uzme, mada svi pričaju da je iOS 10 fail, bar što se dizajna tiče.
Ali iPhone je najlakše prodati i najmanje gubi cenu, ako hoće da proba neka uzme, mada svi pričaju da je iOS 10 fail, bar što se dizajna tiče.
Ne znam odakle ti to da je ios 10 fail kad su sad ispravili bag sa kamerom koja je mrzla i dodali su widgete kao na androidu
Sent from my iPhone using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB
Ne znam kako je kod ostalih, al meni kamera i na 10ci zna da zamrzne.