A jbg, kad sam već skoro dve godine furam velike telefone ili da kažem manje tablete, prvi je bio note 3, pa samsung galaxy tab s 8,4", pa onda dva huawei od po 7", stvar navike sve jbg....
Nije mi interesantan prelazak u Vip, a naročito ne u mts, tako da molim sve koji učestvuju u temi da se ograniče na Telenor ponudu u paketima PiS + M ili + L na telefone za koje se ne plaća učešće.
od ta predlozena 3 modela 1.huawei, 2.alcatel 3.coolpad. uzmi u ruke svaki i odluci, stara oprobana fora, batali review-e. neces 2 godine gledati njih nego ces drzati taj fon u rukama. ako ti se ne svidi ni jedan, cekaj dalje, bice boljih oko nove godine.
Coolpad Modena se nudi od prosle godine, imao sam prilike da vidim alcatel pixi 4(5) kuciste i meni se nimalo ne svidja, predpostavljam da je i ovaj tu negde a i ekran prevelik. Huawei nisam video uzivo ali je sigurno lepsi i emui je odlican. Ja bih odabrao huawei ili Coolpad, idi i pregledaj ih. Secam se prosle godine Coolpad je bio bas skup.
Moj predlog bi bio isto Huawei. Ženče ga šmeka već neko vreme (pre nego što smo videli Alcatel Pop Up) i baš smo ga isčačkali gde god smo stigli. Lep dizajn, čvrst, na prvi pogled se i ne primeti da je plastičan. Ekran je jedan od najboljih koje sam video u tom rangu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.