S3 vs J1 (2016)

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Re: S3 vs J1 (2016)

Post od filip11314 »

Quad-Core je procesor.
Što se garancije tiče ne bi trebao da imaš problema. Ako kojim slučajem se nešto desi telefonu najbolje je da se odnese direktno u servis, a ne u poslovnicu.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

nex
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 14. Dec 2016. 22:06
:: LG L7 II P710

Post od nex »

Jao dilema , trilema , ludilo . Bolje kad covek nema para , ne razbija glavu :lol:
Prvo sam krenuo sa J1 , pa ste mi bacili kosku za Huawei Y5 II , nadjoh nov sa 2g garancije za 90e , sve mi pase . A onda budaletina ukucam Huawei i otvorim da vidim sta ima , pa onda naletim na Huawei P8 lite za 130e sa jos 10 meseci garancije , a onda sebe lupim po glavi i kaze , alo brate gde se zaleces , treba ti nesto dobro a za sto manje para . Ovo nije zdravo sa zivce majke mi :unsure:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ako tako kupuješ najbolje ti je da nadješ prodavca iz istog mesta odakle si i ti i onda sa njime se dogovoriš oko garancije i da ako dodje do problema se i prodavac uključi ako je potrebno. Obično potpisnik ugovora je potreban ako se telefon zamenjije, drugi nov može samo on podići.

Poslao Deksi sa Huawei P8 lite.

nex
Novajlija
Novajlija

Post od nex »

E dobar si P8 lite :D

Verujem da je bolji tel , ali kako ga kupujem zeni ili eventualno cerki , nece oni nesto preterano igrati na njemu i mislim da bi i ovaj radio posao , doduse cerka iako ima 10g , igra GTA 3 , War Thuder tj sve sto mi igramo :lol: .. Lik je iz Novog Sada , a sin mi tamo studira pa bi gledao da on licno to preuzme i pogleda pre kupovine .. Sta kazete , ima li sta bolje ili da zagrizem 8)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Za 130€ imaš nov Alcatel Pop UP koji sam ti već spomenuo na KP. E sad, da li ćeš nov Alcatel ili 14 meseci star Huawei je već tvoj izbor.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Pet, 16. Dec 2016. 18:29, izmenjeno 1 put ukupno.

nex
Novajlija
Novajlija

Post od nex »

Ma citao sam o njemu neke komentare , nisu ga bas nahvalili , doduse nisam se bas nesto preterano potrudio da vidim kakav je .. Kazem ti ja , ludilo , zelis da das sto manje , a ono malo bolje kosta nesto vise , kao nije to nesto puno vise ali s druge strane 90 vs 130 je nekih 40% vise .. Jos uvek razmatram , no uskoro cu morati da presecem :wink:

Evo nasao sam Aclatel Pop Up za 100e sa pisanom garancijom .. Ljudi sta mi je ciniti , izludecu majke mi , sto vise gledam , manje znam ..

Koliko se secam , losi komentari na koje sam naisao je vezan za Viber i Whatsapp , kao nesto oko zvucnika ili mikrofona , pa nesto oko slabe baterije ..
Poslednja izmena od nex u Pet, 16. Dec 2016. 18:17, izmenjeno 1 put ukupno.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

A komentara i na netu uvek ima svakojakih... Svi imamo različite navike i različite očekivanja, a i različite kriterijume... Meni može nešto da smeta što ti ni ne primećuješ, a i obrnuto. A još i to da ljudi nekad samo pljuju model umesto da ga pošalju u servis pri čemu zadovoljni me idu toliko na net da kažu kako im telefon super radi. To samo mi ovde, a inače ljudi misle "omg, who the f*ck cares". :D

Sent from mTalk on Windows 10 phone

nex
Novajlija
Novajlija

Post od nex »

Vidis taj Pop Up ima sa 1 i 2gb rama , poslao sam poruku tom liku da vidim sta kaze , kakva je to pisana garancija tj kako se ostvaruje , i koliko rama ima .. Ima sve pozitivne ocene pa ne bi trebalo da bude problema , no jos uvek nisam siguran , sta je bolje po vama Pop Up ili Y5 II , sta bi vi uzeli ?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Devojka je gledala baš Y5II, ali kad smo videli hardver u Pop UP-u odmah je Huawei otpao. :D
Jedina mana koju je našla je nešto lošiji zvuk na zvučniku pri razgovoru. Ostalim je svim zadovoljna.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

nex
Novajlija
Novajlija

Post od nex »

.
Napokon je pala odluka i naručen je Alcatel Pop UP 6044d za 100e ..

Slika

Hvala svima na pomoći , ipak sam odabrao ovaj umesto Huawei Y5 II , jači hardver i solidne recenzije Alcatela su presudile na kraju 8)

.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Alcatel je dobar izbor, ima odličan odnos uloženog-dobijenog.

Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
:: Samsung S6
:: Lg G2

Post od Mikrikorisnik »

Ne daje vip garanciju nego uvoznik.znaci ukoliko imas pisanu garanciju i fiskalni racun nije bitno na cije je ime.ionako saljes brzom postom kod ovlascenog servisera.njima je bitna garancija a ne vlasnik ugovora

Odgovori