Kud sam i postavio pitanje, sad sam jos neodlucniji. Iphone 7 mislim da nije za poredjenje jednostavno zbog cene.
Sent from my F3111 using Tapatalk
Šta posle s6?
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Šta posle s6?
Auu Baraba da te znam pomislio bih svasta[emoji6]
Opleo si po ip zabrinjavajuce realno ,za pohvalu u svakom slucaju
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Opleo si po ip zabrinjavajuce realno ,za pohvalu u svakom slucaju
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
To je realno stanje, realno svakodnevno moje korišćenje! Ako sa iP7 ne urade nešto novo, mene nece privući da se vratim, a beleže pad prodaje. I svako koga znam lično da je prešao sa 6s na nove S7 ili S7E je oduševljen, ne vraća se na iPhone. Ja sam im dao šansu, čekam novi iP7.
- McSkiltron
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
- :: Galaxy S7 g930f
- :: Huawei medpad T1 8.0
pazario s7
..javljam kroz par dana iskustva, prvi utisak je dobar, sad cemo videti kako ce se pokazati.

- "Za svako resenje postoji problem!" True story
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Da ponovimo:
Čestitam. Ono što te nerviralo kod S6 rešio si sa S7. Čekamo poređenje da napraviš.Baraba napisao:McSkiltron, S7 je za tebe bez eksperimentisanja.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Čeatitam, pravi izvor, sa S7/S7 edge nema greške.McSkiltron napisao:pazario s7..javljam kroz par dana iskustva, prvi utisak je dobar, sad cemo videti kako ce se pokazati.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- McSkiltron
- Redovni učesnik
tacno tako, baterija jaca nekih 5-6 SOT, ne mnogo ali dovoljno, meni na s6 jedva izdrzi jedan dan sa nekih 3-4 SOT , a kad ga vise koristim morao bih i dva puta da ga punim, a ovde bogme imam ceo dan, cak i sutradan do nekih 10h.Baraba napisao:
Čestitam. Ono što te nerviralo kod S6 rešio si sa S7. Čekamo poređenje da napraviš.
Wifi mi je stalno ukljucen, sinhronizacija, nista gasio nisam. tel se ne greje cak i posle nekih sat vremena igranja igrice (air combat online) sto mi se na 6-ici desavalo da se zagreje(ne ona neprijatna toplota nego onako umereno) kamera po meni mnogo bolji, kamera nocu zaista pravi vrhunske slike cak je i prednja ekstra.
citac otiska radi za nijansu brze, ali moglo je to i jos bolje, home dugme ima onaj klik ali ne tako kao sto je bilo na s6
mnogo lepse lezi u ruci i tacno taj 1mm sto je uzi ne desava mi se tako cesto da kad jednom rukom koristim da mi svasta ispritiska.
nema sta telefon je vrks

P.S. uzeo sam staklenu zastitu zakrivljenu u boji (crnu) od ivice do ivice...pokajao sam se, lepi se samo okolo a na ekranu ima prostora izmedju nje i ekrana pa slabije ocitava nekad.
Ona je nesto sku8plja od obicne ali obicna je kraca po 0.5cm sa leve i desne strane pa me yivciralo sto folija yavrsava na ekranu.
- McSkiltron
- Redovni učesnik
Samo da javim ako neko ima problem sta posle s6 i posle godinu dana s7 rules