dopunio bih kolekciju sa e61
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 08. Apr 2006. 23:04
- Kontakt:
dopunio bih kolekciju sa e61
Drustvo,resio sam da dopunim svoju kolekciju sa nekim telefonom do 300e,pa sad posto sam zaljubljenik u Symbian ostao bi na istom.Inace imam n7610 a razmisljam se o nokiju e61,deluje mi bas extra i sto se tice funkcija i ovako.Sta vi mislite o e61 iili bi mo mozda preporucili neki drugi do 300e?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
amilo, ako ti kamera ne igra bitnu ulogu kao ni dimenzije E61 je prava stvar...samo sam ga procackao par puta i mnogo mi se svidja,display perverzija,kvalitetno kuciste a o softu i brzini da ne pricam
kao i sve ostalo....bez razmisljanja E61 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 08. Apr 2006. 23:04
- Kontakt:
Re: dopunio bih kolekciju sa e61
vrlo sam blizu kupovine pa mi trebaju vasa misljenja.popodne cu da ga procackam kod prijaelja,pa cemovideti sta je pametno ciniti.Koliko mi je procesor mHz
amilo, trebao bi da imas u vidu i cinjenicu da E61 ima Symbian 9 sto znaci da i nije toliko pokrivena sa programima, kao sto su telefoni sa Symbian 8. Mozda bi prvo trebao da vidis kakve sve programe mozes da nadjes i tek onda odlucis da li vredi sada uzimati telefon sa Symbian 9 operativnim sistemom. Mislim da je trenutno iskoriscen mali deo mogucnosti koje prizu Symbian 9. Pozdrav 

- Jager
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
- Kontakt:
Ja imam e60, a drugar je pre par dana pazario e61. Ekran mu uopste NIJE perverzija, vec je u poredjenju sa e60 LOS! e61 ima fizicki veci ekran, ali mu je rezolucija manja! (352x416 kod e60 naspram 320x240 kod e61!!!) Tako da sve sto je gledas na e61 deluje "zrnasto". Jedina prednost e61 u odnosu na e60 je qwery tastatura. Ako saljes mnogo SMS-ova, to je bogami korisna opcija. Sve ostalo su mane: dimenzije (glomazan je), ekran ....
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ja ga licno nikad ne bih uzeo zbog velicine, ali ako ti se svidja qwerty tastatura sto da ne... Ta tastatura mu je dakle prednost onda. A sto se tice displaya, kako su ga neki opisali i kakav su stav zauzeli, ispada da mu je to najveca mana i da bas zbog toga treba da razmislis o kupovini tog telefona, a nije uopste tako... Ja bih obratio paznju na dimenzije i Symbian 9, mada programa je sve vise.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82