Zelim kompletan uredjaj i izdvojio bih oko 315 evra, mozda koji gore ako se bas isplati. Mozda igrice ne bih cesto igrao pa ponasanje u istim me i ne zanima previse, akcenat na bateriji ali trebalo bi da svi imaju solidnu bateriju, samo da izgura vise od 7 sati SoT koliko mi je J5 drzao (na pocetku je drzao i preko 12 sati, jos uvek ne mogu da prezalim toliki pad )
Ostaje pitanje sta uzeti? Ova dva su mi najsimpaticnija, sta biste jos predlozilli za ove pare?
U slicnoj sam situaciji kao i ti ... samo ja imam J7 (2016) , pa se razmisljam da ga menjam u neko skorije vreme , meni su za oko zapali Honor Play , Poco f1 i Huawei Mate 20 lite , sve su to priblizno slicni telefoni , e sad sta se kome svidi , svi pricaju kako je Poco f1 najbrzi od ova 3 modela i najbolji , verovatno se i slazem sa tim , al isto tako ima dosta sitnih bagova i problema , bar po onom sto se pise , a mene u startu takve stvari odma odbiju od telefona , e sad treba mu dati vremena malo , verovatno ce se te stvari u neko dogledno vreme ispraviti , meni je za sad favorit Honor Play , nekako kompletan uredjaj , al ni Mate 20 lite nije los , pricekacu jos malo da vidim hoce Honor Play uopste doci kod nasih operatera posto mi je bitna garancija , a i treba malo pricekati i videti kako se svi pokazali pa onda uzeti ono sto najvise odgovara .
Lift do uspeha je u kvaru. Moraćete se popeti do njega stepenicu po stepenicu
A da sacekate Honor 8X koji ima premijeru za koji dan?! Tel identican Mate 20 lite, ali sa skoro upola manjoj cijeni. Samo ako kamera bude ok za klasu u kojoj pripada to ce biti moj sledeci telefon.
Vidis za njega nisam ni znao da postoji ni da treba da izadje ... al na prvi pogled zanimljivo izgledaju spec ... i jos je veci od ova gore pomenuta 3 ..... 6.5 inca , mada mislim da ako bude toliko jeftiniji od mate 20 lite , onda ce mu kamere verovatno zakinuti
Honor 8x vrlo zanimljiv telefon , lep telefon sa malim bazelima , samo sto ce on biti ja mislim jeftiniji od 300 e , kako do sad niko nije otvorio temu za taj telefon ?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pocophone F1 bez razmisljanja. U svemu bolji, osim u izradi neko ce reci. Za mene ovako ide redosled metal > plastika > staklo, tako da po mom misljenju ni tu nema prednost Honor u odnosu na Poco, ali to je subjektivna stvar, shvatam ja da u danasnje vreme ovaj fensi dizajn koji fura vecina i prodaje najvecu kolicinu telefona.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.