Dvoumim se između ovih telefona.Nikako neznam za koji da se odlučim.7610 je bolji,a 6260 lepši.Svaki glas će mi dobro doći.Voleo bih da čujem vaše mišljenje o oba telefona...
Ne bih se slozio da je 6260 lepsi! Meni je 7610 ubedljivo najlepsi tel od svih nokia! 7610 ima bolju kameru, 6260 ima radio! TO je glavna razlika! I 6260 se prodaje sa 32 mb karticom a 7610 sa 64mb! Ako te zanima nesto konkretno o 7610 koji ti ja preporucujem pitaj!
Da,i ja mislim da je 7610 bolji izbor,prvenstveno zbog kamere.6260 je između 6600 i 7610,stvoren da konkuriše siemensu SX1 jer je tu 6600 u zaostatku po funkcijama.Inače,da li znate do koliko mogu da se ubace kartice na 7610,i da li ih je neko probao?
6630 je mnogo bolji od 7610, pre svega jer ima EDGE, bolju kameru, i sto je jako vazno podrsku za usb 2.0! Ima jos prednosti ali ove su kljucne! Doduse verovatno ce i cena biti mnogo veca ali videcemo kad izadje! Da, 6630 je quad band!
Sasa_NS napisao:Zato kupi 7610 i ne premisljaj se mnogo. Da ne bi nestao iz prodaje dok se ti resis, kao sto se meni desilo kada sam namerio da kupim 3660...
Ne verujem da ce skoro nestati iz prodaje jer za razliku od 3660 nema (znachajnije) bagove, a i dosta je trazen...
kako nema, pa evo SE odlican rival ima toliko dobrig modela skoro kao i nokia
medjutim SE ima jednu manu u samo 3 svoja modela je stavio symbian, recimo da s700 ima symbian, bo bi u klasi najboljih telefona bolji i od 7610... ali
Ja sam mislio da uzmem 6630 kad dodje, mada bi radije N-gage 2, ali kako su za sad samo glasine o njoj znaci da je nece bit sigurno jos pola god tako da... A to sto se tice 2, 3, 4-band ... kakve to ima veze, kao da idemo svaki dan u US ili tako nedje? A sto se tice SE, ma SVAKi proizvodjac OSIM Nokie nesto zezne...
Meni je jako bitno da je tel quad band jer cesto putujem, zato sam to napomenuo! SE po nekim procenama 2006. preuzima primat od nokie u Evropi! Nokia polako gubi korak cini mi se! Al da ne idem u off
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.