se w800 ili sagem myx8?
se w800 ili sagem myx8?
pozdrav svima
molio bi dobre ljude koji su imali prilike koristiti oba uređaja da mi ih porede i kažu koji je bolji,ekran,kamera,kvalitet izrade,generalni dojam itd?cijena mi ne igra ulogu...
da li sagem sa svojim ekranom i kameraom može pratiti današnji nivo?
hvala unaprijed
molio bi dobre ljude koji su imali prilike koristiti oba uređaja da mi ih porede i kažu koji je bolji,ekran,kamera,kvalitet izrade,generalni dojam itd?cijena mi ne igra ulogu...
da li sagem sa svojim ekranom i kameraom može pratiti današnji nivo?
hvala unaprijed
vidio sam ekran od sagema,slike bolje ispadaju na mob neg kod w800+jako je rijedak,ekran je sharp napravio,kamera koristi ccd senzor...ne znam....nisam pametan...zaželio sam se malo telefona koji nisu komercijani i koje nema svatko,pa mi se sagem čini kao odliča izbor...neka netko tko ima sagema napiše dojmove..hvala na odgovorima
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ali sta ces za popravku kad rikne,jel ima u Hrvatskoj ili BiH servis za njih (po gramatici bih rekao da si odatle) a to je ipak dosta vazno!?Ako je Sagem jeftiniji doooosta od W800 onda uzmi slobodno,ustedi pare,a ako nije onda ti se vise isplati da dobijes telefon sa odlicnim softverom,gomilom funkcija,odlicnim slusalicama,512MB memorijskom i odlicnom kamerom!
Pozdrav
Pozdrav
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
VeNoM napisao:lično i personalno što kaže jedan lik ti preporučujem SE....od sažema treba bežati. drugar je imao neki kao mnogo dobar i nije radio kako je ovaj zamišljao. znači SE
● PRAVILA FORUMA ●
- Lomnica_city
- Expert
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
U pravu si Lomnica_city,i ja mislim da je vec odlucio!
zvijerr,moj predlog ti je da uzmes SE jer kao sto je Lomnica_city rekao dobijes "proveren" fon (jos je WALKMAN
),extra Mp3 player,odlicnu kameru (bolju od one na myx8),512MB,super sluske.............
Ako se jos dvoumis W800 ti je pravi izbor (po meni naravno),istina da ga dosta ljudi ima al jel si razmisljao zasto je to tako!?
A i kad sam video dimenzije myx8 (115 x 47 x 21 mm)
Ipak na kraju izbor je na tebi tako da...

zvijerr,moj predlog ti je da uzmes SE jer kao sto je Lomnica_city rekao dobijes "proveren" fon (jos je WALKMAN

Ako se jos dvoumis W800 ti je pravi izbor (po meni naravno),istina da ga dosta ljudi ima al jel si razmisljao zasto je to tako!?

A i kad sam video dimenzije myx8 (115 x 47 x 21 mm)

Ipak na kraju izbor je na tebi tako da...

Poslednja izmena od McLaren F1 u Čet, 07. Sep 2006. 18:25, izmenjeno 1 put ukupno.
- Lomnica_city
- Expert
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Lomnica_city pogresno si me razumeo (a i ja se nisam bas najbolje izrazio
),hteo sam da kazem da W800 ima dosta ljudi i da je to zato sto je fon extra,ispravicu!
Skroz sam zaboravio na W810,to mu je jos i najbolji izbor,ima sve sto i W800,+ EDGE i malo veci ekran,i sto je zvijerri najvaznije nema ga dosta ljudi a fon izgleda EXTRA!

Skroz sam zaboravio na W810,to mu je jos i najbolji izbor,ima sve sto i W800,+ EDGE i malo veci ekran,i sto je zvijerri najvaznije nema ga dosta ljudi a fon izgleda EXTRA!

- Lomnica_city
- Expert