se w800 ili sagem myx8?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
zvijerr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 07. Sep 2006. 08:49

se w800 ili sagem myx8?

Post od zvijerr »

pozdrav svima

molio bi dobre ljude koji su imali prilike koristiti oba uređaja da mi ih porede i kažu koji je bolji,ekran,kamera,kvalitet izrade,generalni dojam itd?cijena mi ne igra ulogu...
da li sagem sa svojim ekranom i kameraom može pratiti današnji nivo?
hvala unaprijed

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

mislim da je i glupo porediti ova dva telefona...W800i... 8)

zvijerr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zvijerr »

vidio sam ekran od sagema,slike bolje ispadaju na mob neg kod w800+jako je rijedak,ekran je sharp napravio,kamera koristi ccd senzor...ne znam....nisam pametan...zaželio sam se malo telefona koji nisu komercijani i koje nema svatko,pa mi se sagem čini kao odliča izbor...neka netko tko ima sagema napiše dojmove..hvala na odgovorima

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ali sta ces za popravku kad rikne,jel ima u Hrvatskoj ili BiH servis za njih (po gramatici bih rekao da si odatle) a to je ipak dosta vazno!?Ako je Sagem jeftiniji doooosta od W800 onda uzmi slobodno,ustedi pare,a ako nije onda ti se vise isplati da dobijes telefon sa odlicnim softverom,gomilom funkcija,odlicnim slusalicama,512MB memorijskom i odlicnom kamerom!
Pozdrav

zvijerr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zvijerr »

hvala,garanciju na mob imam,cijena mi nije bitna,želim poseban fon i to je to..pa me zanima dal ej myx8 to?da se bar javi netko tko ga ima....

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

VeNoM napisao:lično i personalno što kaže jedan lik ti preporučujem SE....od sažema treba bežati. drugar je imao neki kao mnogo dobar i nije radio kako je ovaj zamišljao. znači SE

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

vrlo glupo pitanje.....SE naravno! a nisu ni sazemi toliko loshi....drugar je pre dve i po godine kupio my x5 i evo josh uvek ga nosi...ne zeza ga nishta! ali ova dva fona se ne porede(w800 i my x8)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

miškoni kako moja poruka završi kod tebe ?? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nadam se da je sada zvijerinu lakše opredeliti se za ono što je dobro.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Prekopirao ti je samo iz prethodnog thread-a,a onaj je obrisao jer je bio duplikat!Mislim da dzabe pokusavamo,na svaki nas argument odgovara da zeli nestandardan telefon koji ce biti retkost,pa je vec odlucio!
Pozdrav 8)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

U pravu si Lomnica_city,i ja mislim da je vec odlucio! :shock:
zvijerr,moj predlog ti je da uzmes SE jer kao sto je Lomnica_city rekao dobijes "proveren" fon (jos je WALKMAN 8) ),extra Mp3 player,odlicnu kameru (bolju od one na myx8),512MB,super sluske............. :P :wink:
Ako se jos dvoumis W800 ti je pravi izbor (po meni naravno),istina da ga dosta ljudi ima al jel si razmisljao zasto je to tako!? :|
A i kad sam video dimenzije myx8 (115 x 47 x 21 mm) :o :shock: :wink:
Ipak na kraju izbor je na tebi tako da... :wink:
Poslednja izmena od McLaren F1 u Čet, 07. Sep 2006. 18:25, izmenjeno 1 put ukupno.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Kojih dosta ljudi ga ima!?Telefon se relativno skoro pojavio,ja ga jos u Nisu nisam kod NIKOG video,mada mozda on zivi u nekom vecem gradu pa srece doticni svaki dan,ali opet mislim,ma sta mislim ZNAM da ce i sa W810 biti unikatan,a i telefon je prelep pored svih ostalih pluseva!
Pozdrav 8)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Lomnica_city pogresno si me razumeo (a i ja se nisam bas najbolje izrazio :oops: ),hteo sam da kazem da W800 ima dosta ljudi i da je to zato sto je fon extra,ispravicu! :wink:
Skroz sam zaboravio na W810,to mu je jos i najbolji izbor,ima sve sto i W800,+ EDGE i malo veci ekran,i sto je zvijerri najvaznije nema ga dosta ljudi a fon izgleda EXTRA! 8)

zvijerr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zvijerr »

vidjet ćemo,w800i imam,imam i w900i(ali jedan od ta 3 trebao ostaviti,a ova 2 su mi već dosadila),ovih dana će mi stići sagem pa ću ga isprobati,pa odlučiti,haval svima na odgovorima,nadao sam se da će netko ko ima myx8 uskočiti,ali vidim niš od toga... :?

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

U Srbiji bas i nisu popularni,ranije su se jedno vreme bili jaaaako lose pokazali pa ljudi izgubise ono pocetno poverenje,Nokia i SE su sad kod nas best buy-ev a za Sagem je servisna podrska nikakva,nece ljudi jos i sa tim da reskiraju sta ako nesto crkne!
Pozdrav 8)

Odgovori