Pitanje, SHG E530 ili SE W550i?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Jadeshine
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 28. Avg 2006. 10:53

Pitanje, SHG E530 ili SE W550i?

Post od Jadeshine »

Drugarica me je zamolila da vas pitam za vase misljenje....
Oce da kupi mobilni i dvoumi se izmedju SHG E530 i SE W550i.
Mozete li da joj pomognete da se odluci za jedno od ta dva telefona?
Thanks unapred!!!

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

dajem glas za w550i!To je definitiwno bolji telefon,imala sam ga i znam o chemu pricham.Prwo bolja kamera,wishe memorije (256mb u odnosu na 90mb),stereo zwuchnici,walkman softwer i walkman slushalice koje su definitiwno najbolje od swih slushalica koje se dobijaju uz mobilne telefone.Mogutja izmena maskice (uz w550i se dobija rezerwna maskica bele boje dok uz w600 tamno plawe boje ili crne,nisam sigurna),3.5 mm jack tako da moze da prikachi bilo koje bolje slushke i ako realno za tim nema potrebe. . .i j0sh neshto,e530 sheta skoro swaka druga dewojka dok w550i nije toliko chest telefon ;)
Poslednja izmena od Tanja u Uto, 10. Okt 2006. 21:15, izmenjeno 1 put ukupno.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Slazem se sa Tanjom, i ja glasam za w550 kao kompletniji telefon...mada je i skuplji...a E530 je svakako lepsi i elegantniji...Da li tvojoj drugarici uopste treba toliko memorije i hoce li joj fon sluziti za slusanje muzike?... :wink: :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

moj glas isto ide za SE. memorija je memorija i šta tu ima da se priča. a i zvučni pristup je bolji :wink: :wink:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

MA daj..... Samsung telefoni su sam šminka, dosadiće joj za nedelju dana! :uhuh: :uhuh: :|

SonyEricsson su MNOGO bolji i kompatibilniji, ali na žalost imaju lošiji dizajn - nekako su "kockastiji" :) :wink:

Nek je ne zavarava pakovanje, nego nek lepo kupi SE W550i i nek uživa!

Pozz
8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ja dajem glas Samsungu E530... :wink:

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Schkomi »

Još jedna VELIKA MANA Samsunga SGH-E530!!! Ta serija telefona ima ozbilju fabričku grešku - naime, jako su loši mikrofoni koji se u njih ugrađuju, tako da onaj sa kime razgovarate ne može dobro da vas čuje ili se čujete isprekidano!

Informacija 100% proverena, na mom faxu je nekoliko devojaka odlepilo na "novi roze Samsung....uxuxuxuxuxu :oops: " i kod svih se posle 2-3 meseca koripćenja pojavio isti problem!!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,Schkomi, nisam primetio takav problem....par drugarica ga imaju i to bash,bash dugo i nisu imale nikakvih problema tako da... 8)

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Schkomi »

ja znam za ovaj slučaj koji sam napisao. Čak su neke od njih meni dale svoje telefone da nosim u servis... i kad sam odneo, drugar mi je (koji radi tamo) samo prevrnuo očima u fazonu "opet e530!" i pokazao mi da već ima takva 2 na popravci - Simptomi isti i dijagnoza ista!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

I ja znam par devojaka koje koriste E530 i nemaju bas nikakvih problema s njim, a i nije im dosadio...zavisi sve od potreba i prioriteta, jer nema savrsenog fona na trzistu...bez obzira kog proizvodjaca da posmatramo... :) :wink:

Cak im rade i MMS (i slanje i prijem) i GPRS bez problema, iako sam cula ovde da se neki zale na to... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Glas dajem SE w550i,zbog gore navedenih karakteristika,ali meni se licno svidja samsung e530,moja mala seka ga je uzela polovnog za dz i nije nista posebno osim sto je mnogoo lep i naravno ima onaj cuveni video u rezoluciji 352*288 sto ona i ne zna cemu sluzi al ajd....ja bih ti preporucio w550i....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

po pitanju kvaliteta izrade samsunge530 ima veliku prednost naspram SE w550 ali ipak pricamo o boljoj polovini i one cuvaju mobilni kao oci u glavi tako da malo plasticniji osecaj na w550 nece zasmetati sigurno...glas za w550 :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

fain2daniel, hehe .... to ti mislis da devojke bolje cuvaju telefone ;) ..... nemaju one "srce" za tehniku :D :D ....... ja bih uzeo SE ..... bolji je po funkcijama, ima vise memorije ..... e sad, ako ona ne planira da koristi tel za mp3, a svidja joj se Samsung....
..... znam da se mnoge devojke prze na taj model ...... mozda misle da su "zenski programi" korisna stvar? :? :wink: ..... ali profil mu je u najmanju ruku smesan :D

pozdrav...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Naravno da W550, ja ne bih ni razmisljao o tom samsungu (posebno sto je samsung softver shit na kvadrat sa tim glupim zabranama! a i uglavnom!).

Poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

A u kom je fazonu drugarica? :blinky:
Ako je "nja-nja-nja", Samsung bre!
A ako hoće
baš brz softver, no bug's @all, music superrior, jaka baterija&zvonce, ok ekran&foto, usbflashmemory, malo smešan dizajn&svivel - nek'uzme w550i :D

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Jadeshine
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 28. Avg 2006. 10:53

Post od Jadeshine »

drugarice nije uzela ni jedan ni drugi fon, nego je uzela LG M6100... Hvala vam na pomoc, anyway!

Pozz!
:)

Odgovori