Pozdrav... Ovih dana sam nesto vrsljao na netu u potrazi za novim telefonom... Pao je izbor na e60 ali posto je on trenutno oko 330eur, moracu za pocetak da se zadovoljim sa 100eura jeftinijim e50..
E sad treba mi informacija posto nisam iz bg, u kojoj radnji mogu da kupim telefon sa original ambalazom, sa original opremom, znaci da ima Nokia kutiju, zapakovanu original bateriju i sve sto ide fabricki uz telefon a ne da mi neko nudi telefon ispod tezge sa neke gomile, sa krs baterijom i njihovom kutijom... Ovde naravno ne mislim na Royalton i njemu slicne po ceni vec na radnje sa iole normalnim cenama...
Dakle svaka pomoc je dobrodosla...
Svidja mi se E50, E60... Gde je najbolje da kupim?
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Maticsbb, druze to sto tebi treba ima samo u Royaltonu. Sumnjam da bilo ko sa foruma zna koja prodavnica ima originalne nokia pakete, ali mozes ti recimo sam da sa ovog sajta pokupis brojeve telefona prodavnica koje imaju E50 i lepo zoves i pitas ih sta se dobija od opreme u kakvoj je kutiji zapakovano i sve drugo sto te zanima. Tako radimo mi sto nismo iz BG 

5130+Koss the plug....
Kad se budes raspitivao za pakovanje,pitaj da li u kutiji imaju sledece:
1. telefon
2. baterija
3. brzi punjac (znaci onaj manji,ne ona teska budza,mada to i ne bi islo zbog manjeg konektora)
4. usb kabel
5. handsfree zica
6. jos jedan mali konektor za koji sam zaboravio za sta sluzi
7. CD za PC Suite
8. vodic za upotrebu
1. telefon
2. baterija
3. brzi punjac (znaci onaj manji,ne ona teska budza,mada to i ne bi islo zbog manjeg konektora)
4. usb kabel
5. handsfree zica
6. jos jedan mali konektor za koji sam zaboravio za sta sluzi

7. CD za PC Suite
8. vodic za upotrebu

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Maticsbb, vidi... cene telefona koje su prikazane na ovom sajtu su najnize i idu od najnize ka visoj. Tako da ako je trenutna cena E60 250e, a u firmi ispod te u cenovniku 330e, prva firma kad proda telefone koje imaju na lageru za 250e oni vise nemaju taj model i automatski ona firma ispod nje koja prodaje telefon za 330e postaje najpovoljnija. Tako stvari idu
5130+Koss the plug....