Dilema V3x, SE Z550, SE K750i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Boris333
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 07. Nov 2006. 06:48

Dilema V3x, SE Z550, SE K750i

Post od Boris333 »

Pozdrav,
Zivim u Australiji i ne mogu da se odlucim koji da uzmem, volim dizajn v3x ali ne volim network 3 u koji je zakljucan i ne moze se otkljucati. Inace kosta oko 250 Australijskih dolara, sto je oko 130 manje vise evra. Drugi na koji sam gledao je Sony Ericsson z550i koji je na mom sadasnjem netvorku "vodafone", i kosta 200 Australjiskih dolara, oko 105 manje vise evra. Treca mogucnost je na "optusu" Sony Ericsson k750i, vrlo popularan ovdje koji kosta 280 Australijskih dolara, oko 150 manje vise evra. Najvise mi treba informacije za z550 posto je izasao nedavno ovdje, a niko koga ja znam ga ima, zato vasi utisci bi bili vrlo dobro-dosli. Motorola v3x, glavni problem kad sam gledao i ovaj a i druge internacionalne forume, jeste baterija, oko 2 dana da traje, i da je tesko naci stvari. Sony Ericsson k750i, je prikazan kao odlican telefon sa vrlo malo mana. Glavna mi je kritika, to sto su dugmad vrlo mala, i on je kao treca opcija. Cetvrta opcija mi je bio nokia 6280 ali posto je i on zakljucan na netvork "3", nista od toga, inace prodaje se 170 evra. Ok, ako mozete bilo sta da prokomentarisete bio bih vam zahvalan, kupujem novi za rodjendan za 3 nedelje. Izvinjavam se ako je ovo predugo, jos jedan pozdrav iz daleke Australije od Borisa. ;)
  • ____________________
    Prebačeno iz druge teme
Treba mi informacija o SE Z550, ko god ga ima, ili zna nekog da ga ima kakav je, koje su mu slabe tacke, je li mu baterija slaba.

Pozdrav.
  • ________________________________________________________________________________
    Izmenio Miškoni:: dobićeš potrebne odgovore ovde, na gomili, nema potrebe za odvojenim temama

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

E, pa, Borise-ja uopste ne vidim dilemu. Ako se vec dvoumis oko ova tri telefona, onda lepo pazari k750 i bog da te vidi.
Dobijes u tom cenovnom rangu najbolju kameru, FM radio, vrlo dobru mp3 reprodukciju, Li-polimer bateriju koja drzi i po nekoliko dana-sve u svemu, sjajan aparat u malom i zgodnom pakovanju. Ja ga imam vec neko vreme i potpuno sam zadovoljan. Jedina moja zamerka je Meni-cini mi se da je na Nokia telefonima bolji i jednostavniji (pogotovo imenik koji, po meni, ima dosta mana). Sve ostalo je top, mislim da se neces pokajati. Od ne-smart telefona cini mi se da za te pare neces naci bolji.
Pozdrav

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

bez uvrede al isto kad bi se dvoumio izmedju T630, T600 i k750
pa narovno k750, doduse nokia ima malo bolji displej al bez sumnje k750

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Pozdrav Borise, ja sam isto u Australiji i mogu ti reci da ces jedino sa K750i moci uraditi sve sto sa jednim modernim telefonom mozes da uradis.Imao sam ga godinu dana i vrhunski je (dao sam ga sestricu koji ga obozava) .Nek te ne odvuce njegova cena,jer ja sam ga platio novog (sa Vodafonea,outright) 599 dolara (unlocked).280 dolarcica je jos uvek prihvatljiva cena,ako je outright.
Na trojku ti ne bi ni ja preporucio da ides (3),jer ono sto oni nude bez ugovora je nista,a pri tom je i "locked".
Ako hoces ipak nesto drugacije,a imas malo vise kinte,skokni na eBay,ja sam odande pazario novu Nokiu E50 za 450 dolara sa svim troskovima.
Ako i nisi pri nekoj lovi,raspitaj se mozda u Allphones radnji.Imaju cesto dobrih modela po povoljnim cenama.Procunjaj malo po shopovima pre nego se odlucis... ;)

Boris333
Novajlija
Novajlija

Post od Boris333 »

Hvala Green, novac mi nije problem, kupio bih ja sa ebay-a ali vecina nema warranty, garanciju do godinu dana. Da te pitam, citam dosta po netu da vecina koji ima k750i kritikuje njegov joystick, kao da se brzo pokvari, itd. Odlucio sam da necu ni ja na trojku, a tu nokiju ce da provjerim, ali ne znam kakva je nokia, kupio sam je bio samo jednaput, mislim ne znam zasto je tako popularna. A sto se tice allphones'a, oni imaju sve telefone od drugih network'a, pa i nemjau bas neke zanimljive predloge. Ce da gledam jos, imam oko 2 do 2.5 nedelje do rodjendana, pa cu da provjerim sve sto treba.
Inace gdje zivis, i odakle si porjeklom.
Pozdrav za tebe, i za sve druge koji su odgovorili na ovu temu, izgleda da je k750i bolji od ovih drugih koje sam naveo.
Cao's.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

E pa ako ti lova nije bas problem,onda imas izbor kakav hoces.Ebay se nekima cini nesiguran,ali milioni ljudi kupuju sasvim normalno svaki dan.Mogu da ti kazem da i mnogi daju waranty i to bas na godinu dana.Pronjuskaj malo po eBayu,vidi recimo one telefone koje prodaje T-Dimension iz Hong Konga.Ja sam od njih uzeo Nokiu E50,imaju i sve ostalo(samo da ti kazem da Nokie E50 nema u prodaji u Australiji :wink: ).Allphones imaju dosta cesto outright deal,bez obzira koja je network,ubacis svoju karticu i vozi... :) Ali eBay ti je najisplativiji,mozes dosta da ustedis.
Inace zivim u Dandenongu (Melbourne suburb),poreklo iz Apatina,Vojvodina... :wink: 8)

K750i je najbolji od kojih si naveo,mada mozes da vidis i W800i,jos bolji ako volis muziku... 8)
Pozdrav

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Od telefona za koje se dvoumis,troumis daleko najbolji je K-750,(ubedljivo)ali mnogi pri kupovini gledaju lepotu i velicinu telefona bez obzira na ostalo(siromastvo funkcija,losu bateriju,kameru).U tom slucaju najlepsa je Motorola(po ostalom najlosija).
LG G2 Black,16GB

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Meni je k750 jedan od najlepsih telefona ever! Ekstremno mnogo mi se svidja izgled, samo iz profila je ruzan, a ovako prednja i zadnja strana (posebno zadnja) su EXTRA uradjene :).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Boris333
Novajlija
Novajlija

Post od Boris333 »

Ok, svako ima svoj ukus, mada i nije uopste los, nego kakav je z550i, onaj koga je probao ili ga ima, hvala za sve. Pozdrav.
  • ___________________________________________________________
    izmenio b_udder:: - nema potrebe da citiraš post koji je odmah iznad tvog

Odgovori