6630 ili lg p7200
6630 ili lg p7200
Imam 6630 i menjao bi ga za lg p7200, ali sam u velikoj dilemi da li to da uradim ili ne. Sta vi mislite o tome? Zbog cega mislite da bi trebao da ga menjam, a zbog cega ne? Sta biste Vi uradili?
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Da me iskreno pitash ja bih menjao. Telefon nisam video uzivo, niti znam i sta o njemu ali specifikacije su mu strava a dizajn je SUPER! i uz sve to kao slag na tortu je cena od samo 160 evra (sto ne zahteva neku veliku doplatu uz polovan 6630!).
Jeste da je 6630 symbian i sve to, ali i ovaj ce ti biti zanimljiv kada ga uzmesh a plus sto cesh imati NOV telefon
To je moje misljenje, meni se telefon jako svidja (bash je nadareno lep) a i ima lepe specifikacije, ti vidi sta cesh...
Jeste da je 6630 symbian i sve to, ali i ovaj ce ti biti zanimljiv kada ga uzmesh a plus sto cesh imati NOV telefon

To je moje misljenje, meni se telefon jako svidja (bash je nadareno lep) a i ima lepe specifikacije, ti vidi sta cesh...

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Ninolina, mozes pogledati http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=1863 znaci za razliku od 6630 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3