Slusalice w800 i k800

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
anel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 14:14

Slusalice w800 i k800

Post od anel »

Danas sam kupio w800,konacno,ali kada sam proveravao opremu u radnji slusalice nisu radile,pa mi je prodavac dao (orginal) slusalice od k800 koje je pred mojim ocima izvadio iz kutije za k800 i rekao da su mu to bile poslednje sluske za w seriju i da su mi ove bolje jer je model noviji,ja sam se tome protivio ali mi je obeco da ce dobiti robu u ponedeljak ali da se sa ovim necu pokajati...

Meni su se ove sluske svidele,imaju veoma jak bas(jos plus kada stavim Super Bass),proverio sam da li su stvrarno od k800 i iste su...

Ja dosad nisam imao prilike da slusam walkman sluske,pa da li da ih zamenim u ponedeljak ali da ostavim ove ????

Unapred
Hvala
LL Cool B

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@anel: da idesh OBAVEZNO!!!!
Te sluske od k800 ne mogu ni da prismrde ovima, a i ako budesh prodao telefon jednog dana, ne mozesh da ga prodash sa tim sluskama (koje su inace veliki krsh, a posto si se ti odusevio sa njima, sa walkman sluskama cesh biti odusevljan na kvadrat :wink: ).

Tako da, obavezno idi i pokupi one!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Dario je u pravu,ipak su trebali da ti zamene za druge Walkman slusalice,a ne za K800...Jesu one ok,ali Walkman je ono pravo,pa jos ako imas neke obicne stereo,probas i njih da nakacis,cisto onako,da malo eksperimentises ako ti smetaju te bubice da drzis u usima... :wink:

anel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 14:14

Post od anel »

Hvala na savetima,otici cu u ponedeljak pa cu napisat sta sam uradio :wink:
Samo da napisem da sam otisao u ponedeljak i uzeo sam walkan sluske,Prema onima sa k800 ove su Bomba,ali sam nasao jednu manu,znaci imam ih od ponedeljka i od tada su me troje kola zamalo udarila :lol: :D
  • _______________
    Izmenio akki, zabranjeno dopunjavanje do 100 karaktera.
    Izmenio akki, koristi opciju izmeni, ne pisi postove za redom.
LL Cool B

Odgovori