6600 ili p900
6600 ili p900
kupujem jedan od ova dva, i zanima me za koji ima vise programa, aplikacija itd, mislim zanimaju me openito iskustva o ta dva moba.
hvala
hvala
Posto je 6600 mnogo "rasireniji" od P900, za njega ima i vise napisanih aplikacija...
Opet, sa druge strane, P900 je daleko napredniji telefon (i dvostuko skuplji)... To je pravi smartfon (u punom smislu te reci) koji je veoma blizu danasnjim PDA uredjajima... Dakle, nesto je teze pronaci odgovarajuce aplikacije, ali one koje pronadjes i instaliras imaju gotovo sve opcije koje imaju i programi pisani za "klasican" racunar...
Ako pare nisu problem - kupi P900 (ili jos bolje P910)
Opet, sa druge strane, P900 je daleko napredniji telefon (i dvostuko skuplji)... To je pravi smartfon (u punom smislu te reci) koji je veoma blizu danasnjim PDA uredjajima... Dakle, nesto je teze pronaci odgovarajuce aplikacije, ali one koje pronadjes i instaliras imaju gotovo sve opcije koje imaju i programi pisani za "klasican" racunar...
Ako pare nisu problem - kupi P900 (ili jos bolje P910)
ova dva telefona definitivno ne treba uporedjivati. 6600 je za sve one koji hoce smartphone, a nemaju love za p900. nesto slicno je vec rekao sasa. p900 je mnooogo bolji, ali i mnoogo skuplji. uzmi 6600, jer ti je verovatno prvi smartphone, pa onda vidi sta ces dalje. mozda ti i ne treba smartphone, pa nemoj da se zaleces i trosis veliku lovu na p900
Ako kanis pobediti ne smes izgubiti!
P900 je daleko napredniji telefon, ali mislim da za 6600 ima mnogo vise aplikacija. P900 ima i touchscreen i bolju grafiku i brzi procesor. (cini mi se da sam negdje vidio da ima 2x 133 mhz , ali nisam siguran) Ako ti pare nisu problem, uzmi P900 ili jos bolje P910. Mada cini mi se da 6600 ima malo bolju kameru, ali nisam siguran.
ma nisu pare problem, da ga kupim. vec bi htio ga kupiti vani u njemackoj, jer oni opcenito imaju kvalitetniju robu. bas sam nedavno kupio laptop acerov u austriji za 1400e i jako sam zadovoljan sa njime.(cent. 1,5 , dvd+-rw, hdd 60 GB, 512 ddr, 15,4 widescreen, plus bluetooth citac kartica i sva ta s*anja )
sad bi jos da kupim neki smartphone, i digitalac (mozda canon ixus 40) onako, da je vise sminkerski, za nositi oko vrata.
sta mislis o svemu tome?
sad bi jos da kupim neki smartphone, i digitalac (mozda canon ixus 40) onako, da je vise sminkerski, za nositi oko vrata.
sta mislis o svemu tome?

Ja ne volim nista ostavljati nedov
I ja vise volim da uzimam robu u inostranstvu, bar sam siguran da nije kradena ili tako nesto.
Dobar si laptop uzeo...
Za digitalca bih ti radije preporucio Sony, odlican je. A ako ces da nosis mob oko vrata tako, bolje da uzmes neku Samsung zabicu ili tako nesto.
Mada bi ti bolje bilo da nosis zajedno s SE-om P900 i pistolj, xe xe. 

Za digitalca bih ti radije preporucio Sony, odlican je. A ako ces da nosis mob oko vrata tako, bolje da uzmes neku Samsung zabicu ili tako nesto.

mob cu nositi u pe*erusi( odoj torbici oko pasa, ali ju nosis kao sto cure nose torbicu). sada imam fuji s5000 . fotic je zakon, ali nemoze se nositi oko vrata. slike su mu pre*ebene. (10x opticki zoom). sony ima dobre fotice, ali nema neki plavi fotic i onako lijep, kao sto je ixus.
, ne samo da cu nositi pistolj nego cu jos i unajmiti dva tjelohranitelja. ha ha 

Ja ne volim nista ostavljati nedov