Dali da uzmem nokiu 6288 ili samsung e 900?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
YugoBoss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 15. Dec 2006. 17:57

Dali da uzmem nokiu 6288 ili samsung e 900?

Post od YugoBoss »

Dvoumim se izmedu ova dva modela.Pitam se dali je kod 6288 slajder bolji nego kod njegovog predhodnika 6280.Potrebno mi je vashe mishlenje i sugestije.

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

e900 samo sminka i pada mu brzo cena......zmi nokiu i uzivaj..moja preporuka ---- nokia!!!!!!!! 8) ;) :)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

iskreno da ti kazem YUGOBOSS meni se mnogo svidjala nokia 6288 i zamalo da je uzmem . em su slajder poboljsali , em baterija jaca , em ubacili blic , ali posto preferiram kamere i to je jedna od najvaznijih stvari koje gledam kod fona , nisam bio zadovoljan sto nema i kod ovog modela kao i kod 6270 autofokus . i zato sam udustao . video snimak je odlican , skoro kao kod N93 ali bez autofokusa mislim da ne vredi uzimati telefon ako je kamera glavna stvar coveku . ne moze tako da se dobije upotrebljiv snimak nikako . to je vise mrlja onda . u idealnim uslovima sa savrseno mirnom rukom pa tu i tamo da prodje kamera takva ali inace katastrofa .
sad sta je tebi bitno ne znam ali sto se tice kamere , da je imala autofokus uzeo bih sigurno takav fon .uzeh samsung P850 juce i zadovoljan sam za sada .jos da se upraksiram samo .

ne znam narocito u vezi e900 ali mislim da pored D900 ne vredi razmisljati o takvom fonu . ja sam uzeo samsung P850 a ne D900 zato sto mi se video snimak po svim primerima ucinio bolji a mislim isto da je kamera za fotografisanje kod P850 naprednija od D900. samo blic da mu je malo jaci .

8)

Odgovori