preporuka za telefon sa GPS-om
preporuka za telefon sa GPS-om
hteo bih da kupim neki fon sa GPS-om, naravno, voleo bih da je NOKIA, pa me zanima neka preporuka, iskustva i to! xvala!!
- ixtis
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
- :: Galaxy J5
Re: preporuka!!!
Cekajte malo, pa covek bi da kupi nokia fon sa GPS-om(ugradjenim)! Ni n73, ni n70 to nemaju. Tek N95 koja jos nije izasla imace ugradjen GPS, tako da ces morati da se strpis! Pozdrav.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mio Digi Walker a701. Odlican fon, a pogledaj malo i ovaj sajt Ako zelis iskljucivo Nokiu, onda E61, ali ces morati da dokupis GPS bluetooth receiver, ili da cekas N95. Pa sad ti vidi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Meni se cini da mnogo ocekujete od te n95.Pa moj brat je kupio gps modul za n73.Veliki je koliko i sama ta n95 a kosta oko 100e.I takav pa mi se cini da zeza a kamoli ugradjen u telefon.Ne moze nokia da izmisli nesto toliko bolje.Ne znaju ni oni sta ce jos da ubace,pa ubace neku igrackicu i lupe cenu od 700e...
Malone, to si potpuno u pravu. I mnogo ozbiljniji uređaji nego što će N95 da bude, imaju problema sa signalom i baterijama. Ali ako se i ovo kao i ostali dodaci shvate kao pomoć i igračka, a ne kao ozbiljan uređaj, onda je sve u redu (ni kamera, ni plejer funkcija, ni GPS, ni pomenuto trajanje baterija nikada neće biti na nivou zasebnih uređaja). Ali u stvari mi za te igračke i plaćamo, zar ne?