rokr e2 vs 6233

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

rokr e2 vs 6233

Post od Sensei »

Evo konacno se pojavila motorola rokr e2 i na nasem trzistu, iako za sada samo u jednoj radnji ja mislim da joj cijena i nije previsoka a sigurno ce jos pasti kad je budu nabavile i druge radnje...
Ovako, vecina vas zna(a ako ne zna recicu ponovo) da ja imam vec godinu dana SE W800 i htio bi da ga mijenjam, razmisljam se izmedju vise njih al ova dva mi nekako izgledaju najprivlacnije, se w810 ne bi uzeo jer je maltene isti kao i moj w800 a nekako sam se smorio SE telefona...
Dakle najveca prednost oba telefona u onosu na moj(a sto je meni jako bitno) je displej, s tim sto mi se cini da je rokr tu ipak neprevazidjen, takodje rokr ima 3.5mm ulaz sto je za svaku pohvalu kao i jeftine i sa velikim kapacitetom "nalazljive" SD kartice...
Opet 6233 ima fenomenalan video zapis i skromnu kameru od 2mp ali opet bolju od 1.3mp koju ima rokr e2...
Eto, interesuje me vase misljenje a narocito onih koji su koristili rokr e2 licno, moze li da pusta video zapis(npr. neki film) u full screen-u i da li moze da ga premotava, pauzira i sl.
Jos je vazno da napomenem da sam prije w800 imao motorolu e398 koja je stvarno bila vrh telefon(ako izuzmemo jako slabu bateriju) i mozda i najbolji zvuk medju svim telefonima do danas sto se tice spoljnih zvucnika...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

6233 bez puno pametovanja ...... .

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

e2 bez puno pametovanja....... :P

pogledaj uporedni test muzichkih telefona na mobile-review.com (uchestvuju 3250,w800,w810,w900.....)......e2 dere sve redom!plus ima jako brutalno jeftine kartice!dobijash odlichne slushke!

ja bih tako uradeo! :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Bez ikakvog razmishljanja E2!pre svega zbog SD kartica koje su maltene dzabe,zatim zbog odlichnih odvojenih kontrola za MP3 plejer i naravno zbog 3.5 mm jacka za slushke!A plus mu je po meni dizajn nevidjeno bolji u odnosu na 6233,a chini mi se i da je solidno manji.

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Glas za motorolu...Imao sam ROKR e1 i bila je super...menjao sam je jel je pocela da zeza sa softwerom tj nije prihvatala karticu nesto brjavila inace je bio super fon
A ovaj je malen i brate odlican....Eto moj sledeci telefon kad budem imao kesha
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Da ne pametujemo moto E1 je bio extra, tako da glas za moto e2 koji je naslednik. Mada ni onaj E6 ne izgleda lose 8) :)
5130+Koss the plug....

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

I ja bih takodje pre uzeo e2, pogotovo ako ti kamera nije nesto bitna a slusanje muzike jeste.
Takodje i lepsi mi je e2 od 6233 (subjektivno moje misljenje)
and justice for all...

zvijerr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 07. Sep 2006. 08:49

Post od zvijerr »

naravno 6233,ne mogu se uopće uspoređivati,ali je putem zvuka preko sluški bolji zvuk na e2,sve ostalo je daleko na strani 6233

Odgovori