Evo konacno se pojavila motorola rokr e2 i na nasem trzistu, iako za sada samo u jednoj radnji ja mislim da joj cijena i nije previsoka a sigurno ce jos pasti kad je budu nabavile i druge radnje...
Ovako, vecina vas zna(a ako ne zna recicu ponovo) da ja imam vec godinu dana SE W800 i htio bi da ga mijenjam, razmisljam se izmedju vise njih al ova dva mi nekako izgledaju najprivlacnije, se w810 ne bi uzeo jer je maltene isti kao i moj w800 a nekako sam se smorio SE telefona...
Dakle najveca prednost oba telefona u onosu na moj(a sto je meni jako bitno) je displej, s tim sto mi se cini da je rokr tu ipak neprevazidjen, takodje rokr ima 3.5mm ulaz sto je za svaku pohvalu kao i jeftine i sa velikim kapacitetom "nalazljive" SD kartice...
Opet 6233 ima fenomenalan video zapis i skromnu kameru od 2mp ali opet bolju od 1.3mp koju ima rokr e2...
Eto, interesuje me vase misljenje a narocito onih koji su koristili rokr e2 licno, moze li da pusta video zapis(npr. neki film) u full screen-u i da li moze da ga premotava, pauzira i sl.
Jos je vazno da napomenem da sam prije w800 imao motorolu e398 koja je stvarno bila vrh telefon(ako izuzmemo jako slabu bateriju) i mozda i najbolji zvuk medju svim telefonima do danas sto se tice spoljnih zvucnika...
rokr e2 vs 6233
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Glas za motorolu...Imao sam ROKR e1 i bila je super...menjao sam je jel je pocela da zeza sa softwerom tj nije prihvatala karticu nesto brjavila inace je bio super fon
A ovaj je malen i brate odlican....Eto moj sledeci telefon kad budem imao kesha
A ovaj je malen i brate odlican....Eto moj sledeci telefon kad budem imao kesha
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2