3.2 Mpx kamera,sta izabrati...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

AnGeL oF LoVe neznam bas dali se isplati razlika u ceni vise od 50 jura samo za bolji video a symb ostavljam po strani (ponavljam samo ako je kamera primarna)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Glasam za K800, N73 skripi i cini mi se kao da ce se raspasti ako je ispustis sa 10cm visine ! :)
A i nemojte da se raspravljate, K800 ima stvarno bolju kameru, ali za nijansu .....malu nijansu - nijansicu.....ali je u svakom slucaju bolja ! :D
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Bull Terrier napisao:Glasam za K800, N73 skripi i cini mi se kao da ce se raspasti ako je ispustis sa 10cm visine ! :)
A i nemojte da se raspravljate, K800 ima stvarno bolju kameru, ali za nijansu .....malu nijansu - nijansicu.....ali je u svakom slucaju bolja ! :D
Pa jedino je u mraku bolja,zato sto ima pravi blic,a ne onu diodicu.

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Ponovo ista pricha N73 i K800 :D Naravno da glasam za N73 zato shto ga imam :wink: Shalim se naravno...ako ti je telefon potreban za slikanje onda se uzmi K800 jer mu je prednost xenon blic. Inache ja sam stvarno super slike pravio sa oba telefona i uvek su bile u pitanju nijanse,chak sam i postavljao slike radi uporedjivanja,ako treba postavicu josh nije frka...ali iz mog ugla N73 ima vishe prednosti.

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Zanimljivi postovi a nikom nije pala napamet N93 ili N93i,to su KVALITETNE fotografije,N93i pravi bolje slike od K800...sta reci vise...pozzz 8)
<<<Black N96>>>

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

vertu,pa ti bas ne citas postove i teme i od pocetkna,nego das komentar na samom kraju (valjda zbog titule i br komentara)! Na pocetku pise da ulaze u izbori n73,7390,k800,d900 i p850 ,a n93/i su dve cenovne klase iznad-sve u svemu super ti je dosetka!
D500&E71

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

vertu, va glomaznost? sta je sa tom stvari? n73 realno ima losiju kameru ali ima 2x bolji video koji ne samo da nadoknadjuje nego i prevazilazi kameru (globalno) na k800, + symbian..Bull Terrier, to da krcka nije tacno. igrao sam se sa vise njih i ni jedan nije ni jednom krcnuo..

pa eto mozda smo i zabrsili temu..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ja licno ne gotivim k800,mada moram priznati da ima bolju kameru od n73,mada ovaj ne zaostaje
( u pitanju su nijanse,bar se meni tako cini) mnogo,ali zato je n73 symbian i zaista me odusevljava njegov ekran.Tako da pored svega svoj glas dajem n73. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Znate kako,da je malo losija maska na n73 jeste.I na n70 i na n73 se zadnji poklopac kamere malo rasklima(nista strasno).Ja sam prezadovoljan slikama sa n70 koji ima 2mpx,a kamoli n73 koji ima jos bolju kameru.Taj k800 ce jos neko vreme biti aktuelan,i onda ce da SE izbaci neki novi lepsi model u istoj klasi,i eto.Ja sam promenio puno telefona,ali na kraju ipak mislim da Nokia pravi najbolje(licno misljenje) Ja sad nebi mogao da zamislim sebe sa obicnim Java telefonom.Ako jednom naviknes na smarthphone uvek ces ga imati 8) .Na symbian telefonu uvek imas nesto da cackas,da se zezas sa raznim programima i tako....dok na k800 koristis samo ono sta ima,i ubacis po koju igricu......
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

res5ct
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 22:10

Post od res5ct »

Moj najiskrenji predlog ako trazis 3.2MP ti je Canon PowerShot A75
http://www.dcresource.com/reviews/camer ... hp?cam=557 na ovom linku imas i kompletan test. Sve u svemu odlican je
3x opticki, 3.2x digitalni zum
objektiv 35-105mm podrzava dodatne objektive....

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

da je u pitanju samo kamera onda K800i...iako imam N73 moram da priznam da K800i ima bolju fotografiju...ALI,posto su mu "i druge funkcije koliko-toliko bitne" onda definitivno N73...pozz 8)

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Znaci ili M73 ili k800... Videcemo,iako ja licno ne gotivim SE... treba mu i slike a i klipovi,jer lik nenormalno koristi kameru...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pazi...nema K800i lose funkcije nego samo mislim da N73 kao symbian ima prednost kao telefon sa mogucnostima "nadogradnje" softvera... ako mu je kamera toliko vazna da je "nenormalno koristi" onda neka uzme K800i...pozz 8)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

luca imas i u javi na tone sw'a tako da mu sad i ovi dumb fonovi ne dodju bas tako gloopi :wink: inace u danasnje vreme je vise SYMB kao SMARTPHONE u fazonu kao svi nesto rade na njemu,koriste njegov pun potencijal :lol: dajte molim vas...
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa i to si u pravu...mislim da bi trebalo da se zabrani poredjenje symbiana i "obicnih" telefona na forumu jer ovako mozemo u nedogled... ipak je to stvar ukusa... :D pozz 8)

Odgovori