T20 vs T28 vs T39

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji od ova 3 ???

T20
5
22%
T28
8
35%
T39
10
43%

Ukupno glasova: 23

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

T20 vs T28 vs T39

Post od McLaren F1 »

E ovako,s obzirom da sam izgubio telefon (W850) pre 3 dana,i naravno tom nekom ko ga je nasao ne pada na pamet da mi ga vrati,razmisljam o kupovini jednog od ovih telefona,da ga imam na neko vreme dok mi se ili nadje W850 ili dok se ne pojavi K850 (mada cu se nacekati u oba slucaja)!
Da ne duzim vise,koji bi vi pre uzeli i zasto,trenutno najvise pretezem na T39! ;)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

ajoj brate sta uradi?

pa aj reci cene ovih telefona pa da vidimo neke priblizne cene..

mislim da bi bilo pametno, ako imas kesa, da kupis polovnu 3310, zahvalan telefoncic svakako lepsi od t serije i po meni nekako bolji..

ps: sto ne uzmes burazeru fon? :wink: poz ga..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Ne,ne bih uzimao ni jednu Nokiu definitivno a ni jednu drugu marku.Znam da je i 3310 dobar,al jos odavno mi je bila zelja da imam jedan od ova 3.Iskreno,meni se bas svidja ta stara Ericsson-ova T serija! :roll:
Znaci definitivno jedan od ova 3,cena im je negde oko 3000 kinti! :wink:

PS: Necu burazerov jer mu treba,a i ne svidja mi se taj telefon (6233),poz i on tebe! :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

McLaren, ja sam imala T20 i sa njim, skroz, pozitivno iskustvo...Izdrzljiv fon kao i baterija koja je trajala oko 7 dana...Za T20 sve preporuke...za ostale nisam sigurna... :roll: :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Meni je nekako <b>T28</b> oduvek ostavljao smekerski utisak. Ortak ga je nosio jedno vreme i uvek sam ga maznjavao da ga cackam! :)

PozZ

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

McLaren, pa ja bih od ova tri preporucio t20,ipak jeste malo buckast u odnosu na ova dva,ali je bolje odradjen! t28 je super telefon,ali mu cesto crkava mikrofon,koji je na donjoj strani poklopca,a desava se da ode i ono dugme sa strane za otvaranje,pa nece da se zatvori........
t39 je najbolji u specifikacijama,ima cak i bt,ali ga je jako tesko naci,i pored toga imao je probleme sa hvatanjem signala,tj stalno trazi mrezi i trazi,ali je tesko ili nikad ne nadje.......
Javi sta si odabrao
D500&E71

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Pa ne znam,secam se da su pre jedno 6-7 godina dosta ljudi imali T20 i tad sam trebao i da ga uzmem al na kraju nisam iako mi se bas bas svidjao! :dry:
U ovom trenutku najvise razmisljam izmedju T28 i T39 mada je i dalje sve u opticaju,a i pitanje je da li ih neko uopste prodaje!
Moracu da kupim nove oglase pa da vidim.Gledao sam oglase iz marta i tamo samo jedan lik prodaje Ericsson T serije i to T39 za 3000 kinti!
Moracu da uzmem sutra nove pa cu videti koji se nude!
Hvala vam na savetima! :wink:

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

E McLaren znam da je owo off ali me zanima kako si izgubio W850i ... Da li si ga bas izgubio ili ti ga neko maknuo na treningu ili u skoli i slicno ... :shock:
Nokia 8800 Black Edition

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Izgubio sam ga na dorcolu pre 4 dana.Zaboravio sam ga ili na pultu jedne hamburgerdzinice ili na klupi odmah pored nje.Posle pola minuta sam provalio da sam zaboravio telefon,odmah se vratio ali naravno telefona nije vise bilo.
Znaci pola minuta! :o
Posle toga sam zvao moj broj i neko mi je dva puta odbijao pozive,i posle treceg poziva sam postao nedostupan.
Kontaktirao sam policiju i Telenor i sad treba kao da ga nadju,mada iskreno cisto sumnjam!

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ninkovic_n »

Mozda ga i nadju ... A jesu li ti trazili IMEI broj ... Posto samo preko njega mogu da ga nadju tesko da ce ga naci bez IMEI-a ... A umetnost je kada je taj lik za 30 sekundi uzeo fon skoro pored tebe i da je neprimetno stigao da umakne ...
Nokia 8800 Black Edition

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Gde na dorcolu?
Da nisi klopao kod Lokija?
Imao sam sva tri modela i meni je najbolji utisak ostavio T39, bas extra fon.
Kod T28 se cesto dugme za otvaranje preklopa sjebe pa se vratnca otvaracu na manji cim. :dry:
and justice for all...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ovako sa t20 sam imao loše iskustvo kada se pojavio.možda jedini fon koji nije ostao kod mene jer nije radio od prvog dana
t28 sam cimao i još uvek ga imam i odličan je.on je preživeo dosta padova i dosta dubokih voda i radi kao nov. moja topla preporuka ali samo made in finland beše ili već šta nikako madjar ili neštto slično.
ali u koliko ne može da se nadje takav definitivno t39 jer i njega imam tj ne baš direktno ali super je pogotovo baterija.
ima jedna dobra fora za bateriju što se tiče t39
na t28 imam onu najdeblju koju kada sam uzeo beše 2000god koštala je svega nekih 200maraka/ludost dati tolike pare/ i ona je na njemu trajala 7 dana uz slanje poruka na 063 mreži koje su bile dž.e sada kada se ta baterija prebaci na t39 na njemu traje nekih 26dana...krajnje zanimljivo.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,kao prvo treba naci te modele poshto su ipak stari...

T20 je izdrzljiv i pozdan ali je i debeo onako...

T28 je tanak i simpatichan fon ali preporuchio bih ti T39 onda,ima i GPRS i malo veci ekran valjda tako da...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Poslusaj Dextera... sem ako netjes bateriju koja traje 20 dana... onda uzmi tel kome sam naziv govori koliko mu traje baterija :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

glas za T28...smekerski nema sta inace seti se bolje likova koji su tu bili oko tebe dok si klopao jer pola minuta nije puno tako da je lik najverovatnije bio tu negde u blizini...mozda ces ih videti o5 tu kako se muvaju pa za gusu dok ne propevaju 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ninkovic_n »

Bas kao sto kaze fain2daniel ... I ja sam mislio da bi najbolje bilo da odes u tu burekdzinicu i da probas da se setis ko je bio pored tebe ...
Nokia 8800 Black Edition

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

glas za T20, zbog baterije jer je ipak vrlo star model...meni je najlepsi i "najcvrsce" odradjen... 8)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

[off]Sto se tice policije isla je moja keva pre 2 dana,i rekli su joj da treba ja da dodjem da dam neku izjavu pa pretpostavljam da cu im tad dati i IMEI,a zvao sam i Telenor i dali su mi br. neke njihove sluzbe za izgubljene telefone tako da cu i tu videti sta moze da se uradi!
E da u policiji je neki inspektor poceo da mi ubedjuje kevu kako sam ja u stvari prodao taj telefon jer mi je trebao kes i da ga u stvari uopste nisam izgubio,znaci.... :wacko:
Dream Weaver,telefon sam izgubio kod bajlonijeve pijace,u nekoj hamburgerdzinici "00-25"!
fain2daniel,ninkovic_n,tesko cu se setiti ko je bas tu bio,video sam samo jednog decka a i ne secam mu se bas face tako da od toga nista,a i ne zivim u tom kraju tako da ne prolazim tuda bas cesto![off]
Nego da se vratim na temu! :wink:
Sto se tice T20 znam da je extra telefon,al malo je deblji,a i nekako mi je malo dosadio jer sam ga dosta puta drzao u ruci!
Znaci trenutno razmisljam samo izmedju T28 i T39.Oba telefona stvarno ekstra izgledaju.Jedino me malo brine kod T28 ta vratanca za koja neki kazu da se rasklimaju i to sto neki kazu da mikrofon cesto crkava! :unsure:
Sto se tice funkcija,to me iskreno kod ovakvih telefon uopste i ne zanima,npr. sta ce mi GPRS na tako malom ekranu,o BT da i ne pricam,znaci prvenstveno gledam izgled,izdrzljivost i bateriju! :wink:
Hvala vam na predlozima,jos malo cu da razmislim pa cu videti! :) :wink:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

T39 definitivno. Sećam se priča da je (kod T28) umelo da crkava neko čudo i da se poslegubi signal, ali najveći problem su dotična vratanca. Nije što se rasklimaju, nego što ima feder koji to onako fensi otvara ali to drži plastični zubac koji se relativno brzo pojede. I zato se posle preteranol ako otvaraju, a aktivni preklop............... Uostalom T38 i jeste izašao kao naslednik cele te serija i to dosta kasnije. A T20 hmmm. super je u rucim ali je predebeo u džepu.

:)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

da, kod T28 je bio problem prvenstveno baterija pa ta famozna vratanca koja, posto je u njima mikrofon, stalno gube kontakt... mozda da vidis T65,a? 8)

Odgovori