[off]Sto se tice policije isla je moja keva pre 2 dana,i rekli su joj da treba ja da dodjem da dam neku izjavu pa pretpostavljam da cu im tad dati i IMEI,a zvao sam i Telenor i dali su mi br. neke njihove sluzbe za izgubljene telefone tako da cu i tu videti sta moze da se uradi!
E da u policiji je neki inspektor poceo da mi ubedjuje kevu kako sam ja u stvari prodao taj telefon jer mi je trebao kes i da ga u stvari uopste nisam izgubio,znaci....
Dream Weaver,telefon sam izgubio kod bajlonijeve pijace,u nekoj hamburgerdzinici "00-25"!
fain2daniel,
ninkovic_n,tesko cu se setiti ko je bas tu bio,video sam samo jednog decka a i ne secam mu se bas face tako da od toga nista,a i ne zivim u tom kraju tako da ne prolazim tuda bas cesto![off]
Nego da se vratim na temu!
Sto se tice T20 znam da je extra telefon,al malo je deblji,a i nekako mi je malo dosadio jer sam ga dosta puta drzao u ruci!
Znaci trenutno razmisljam samo izmedju T28 i T39.Oba telefona stvarno ekstra izgledaju.Jedino me malo brine kod T28 ta vratanca za koja neki kazu da se rasklimaju i to sto neki kazu da mikrofon cesto crkava!
Sto se tice funkcija,to me iskreno kod ovakvih telefon uopste i ne zanima,npr. sta ce mi GPRS na tako malom ekranu,o BT da i ne pricam,znaci prvenstveno gledam izgled,izdrzljivost i bateriju!
Hvala vam na predlozima,jos malo cu da razmislim pa cu videti!