SE K610i ili SAMSUNG E900

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
billy jane
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Nov 2006. 23:21
Kontakt:

SE K610i ili SAMSUNG E900

Post od billy jane »

Odlučila sam da kupim novi telefon i ozbiljno se dvoumim oko ova dva modela. Imaju slične karakteristike a i sličnu cenu ( da napomenem da nemam nameru da dajem više od 170 evra za telefon). Dopada mi se i njihov izgled iako je jedan slajder a drugi monoblok, problem je samo za koji se opredeliti i zato tražim savet od onih koji imaju ili su imali jedan od ta dva modela. Please hellp pomozite mi svojim komentarima i predlozima

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

Ja bih ti preporucio da uzmes k610, jer je meni licno bolji od e900( koristio sam oba fona) Na e900 mi je los onaj touch pad( ili kako se vec zove) Kamera i mp3 su bolji na k610, jedina njegova mana su skuplje kartice!

billy jane
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od billy jane »

Touch pad mi ne smeta, to nije neki veci problem. Vise me zanima kako se ponasa softver kod tih telefona. Kazes da si oba koristio pa ako mozes da mi kazes da li ima nekih bagova i kojih kod oba modela, mislim na one ozbiljnije koji zaista mogu da nerviraju

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@billy jane: sto se tice softvera, mnogo je bolji kod SE-a. Samsung ima jako mnogo zabrana (tipa: ne mozesh da minimizujesh mp3 player dok svira, ne mozesh da stavish koju ti hocesh ringtone za poruke, ne mozesh da prebacujesh java aplikacije preko usb kabla ili bluetooth-a..... itd....).
Kod SE-a nema nikakvih gluposti tog tipa.

Cackao sam dosta vremena i jedan i drugi telefon (drug i drugarica iz razreda imaju te telefone) i ne znam sta da ti kazem. E900 je bolji fon (bolja kamera, bolji display, fensi touch buttons.... itd...) al ima i mnogo mana (softver, baterija, slide....), dok k610 mislim da je klasu nize (losiji display, losija kamera), ali zato mnogo bolje izgleda, dobra baterija, stabilan i jako brz softver... itd...

Ja bih svakako izabrao k610, jer telefon ima jako malo mana, duze ce da ti traje a ispunjava iste funkcije kao e900 (cak i vishe), jedino je kamera inferiornija.

Pozz :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

Pa, ewo Dario ti je naveo mane samsunga, mada ja bas nisam siguran da je kamera na e900 bolja, ali aj dobro! Meni je licno k610 lepsi, a ni akran mu nije bas los! :D

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ja svoj glas dajem K610,prvenstveno zbog kao sto dario rece softvera i slide mehanizma,a i komplentan dozivljaj kad se telefon uzme u ruku je nekako :dry: ,sto se tice baterije to je relativno.
Nazalost SE ima losiji displej al ne tako drasticno,i kamera mozda malo zaostaje za E900.
U svakom slucaju uzmi ti SE,dzaba sve kada moras da se smaras oko softvera...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Nikad nisam koristio k610,tako da njega necu ni komentarisati.Pre 20ak dana moja devojka je kupila e900,u sivoj varijanti,i mogu reci da je pravi zenski telefon.Pogotovo zbog tih tach dugmica,ja sa mojim cevapima nemogu da stisnem jedno dugme,vec dva istovremeno :lol: tako da je to za lepu neznu zensku ruku.Ima i u crnoj i u roze(ili crvenoj) varijanti.Mnogo lep display,dobra kamera...To je odprilike to...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

billy jane
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od billy jane »

Ok, još samo par stvari, važan mi je internet i MMS i zanima me da li tu postoji neki problem kod tih telefona? Imam 063 karticu i stvarno bi me iznerviralo da ne mogu da podesim to kod telefona.Što se izgleda tiče mislim da je E900 lepši, naročito onaj u crvenoj boji, ali ni K610 ne izgleda loše(crveni). Šta ću kad sam žensko pa volim tu boju :wink:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Obavezno uzmi SE.... Naveli su sve prednosti, da sad dzabe ne dosadjujem...

Pozdrav...
iPhone + CX300

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

@billy jane,svaki drugi Samsung ima problem sa mms-om,dok internet uglavnom dobro sljaka.Kod SE tih problema nema(sem ako su sa neke mreze).
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Moja devojcica ima 064 karticu u svom e900 i nema nikakvih problema ni sa mms-om ni internetom.E sad po meni svaki SE je bolji od Samsunga,ali sto se tice zenskog telefona,i bas izmedju ova dva(bar po izgledu) vise bi preporucio e900,pogotovo sto ga svaki dan koristim kad se vidim sa devojcicom.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Slazem se ja sa tim,ako nekome treba preporucivati Samsung telefone,onda su to devojcice :wink: ,ali konkretno E900 ima moja dobra prijateljica,i znam da joj je za nepunih 3 meseca 2 puta crkao flat kabl... :o
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

E sad to je diskutabilno,mozda se potrefio neki malo losije uradjen fon,mislim na taj licno,ali ako se lepo koristi,mislim pogotovo nezna zenska ruka,onda nema brige za flat kabal.Ima ga i moj jedan drugar,i evo vec skoro godinu dana ga ima i ne zali se na njega...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

billy jane
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od billy jane »

Pa hvala svima na savetima, izgleda da je K610 ipak malo u prednosti, sad mi jos samo preostaje da odem i kupim telefon. javicu vam za koji sam se odlucila :)

Odgovori