SE K610i ili SAMSUNG E900
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 19. Nov 2006. 23:21
- Kontakt:
SE K610i ili SAMSUNG E900
Odlučila sam da kupim novi telefon i ozbiljno se dvoumim oko ova dva modela. Imaju slične karakteristike a i sličnu cenu ( da napomenem da nemam nameru da dajem više od 170 evra za telefon). Dopada mi se i njihov izgled iako je jedan slajder a drugi monoblok, problem je samo za koji se opredeliti i zato tražim savet od onih koji imaju ili su imali jedan od ta dva modela. Please hellp pomozite mi svojim komentarima i predlozima
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
@billy jane: sto se tice softvera, mnogo je bolji kod SE-a. Samsung ima jako mnogo zabrana (tipa: ne mozesh da minimizujesh mp3 player dok svira, ne mozesh da stavish koju ti hocesh ringtone za poruke, ne mozesh da prebacujesh java aplikacije preko usb kabla ili bluetooth-a..... itd....).
Kod SE-a nema nikakvih gluposti tog tipa.
Cackao sam dosta vremena i jedan i drugi telefon (drug i drugarica iz razreda imaju te telefone) i ne znam sta da ti kazem. E900 je bolji fon (bolja kamera, bolji display, fensi touch buttons.... itd...) al ima i mnogo mana (softver, baterija, slide....), dok k610 mislim da je klasu nize (losiji display, losija kamera), ali zato mnogo bolje izgleda, dobra baterija, stabilan i jako brz softver... itd...
Ja bih svakako izabrao k610, jer telefon ima jako malo mana, duze ce da ti traje a ispunjava iste funkcije kao e900 (cak i vishe), jedino je kamera inferiornija.
Pozz
Kod SE-a nema nikakvih gluposti tog tipa.
Cackao sam dosta vremena i jedan i drugi telefon (drug i drugarica iz razreda imaju te telefone) i ne znam sta da ti kazem. E900 je bolji fon (bolja kamera, bolji display, fensi touch buttons.... itd...) al ima i mnogo mana (softver, baterija, slide....), dok k610 mislim da je klasu nize (losiji display, losija kamera), ali zato mnogo bolje izgleda, dobra baterija, stabilan i jako brz softver... itd...
Ja bih svakako izabrao k610, jer telefon ima jako malo mana, duze ce da ti traje a ispunjava iste funkcije kao e900 (cak i vishe), jedino je kamera inferiornija.
Pozz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ja svoj glas dajem K610,prvenstveno zbog kao sto dario rece softvera i slide mehanizma,a i komplentan dozivljaj kad se telefon uzme u ruku je nekako
,sto se tice baterije to je relativno.
Nazalost SE ima losiji displej al ne tako drasticno,i kamera mozda malo zaostaje za E900.
U svakom slucaju uzmi ti SE,dzaba sve kada moras da se smaras oko softvera...

Nazalost SE ima losiji displej al ne tako drasticno,i kamera mozda malo zaostaje za E900.
U svakom slucaju uzmi ti SE,dzaba sve kada moras da se smaras oko softvera...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Nikad nisam koristio k610,tako da njega necu ni komentarisati.Pre 20ak dana moja devojka je kupila e900,u sivoj varijanti,i mogu reci da je pravi zenski telefon.Pogotovo zbog tih tach dugmica,ja sa mojim cevapima nemogu da stisnem jedno dugme,vec dva istovremeno
tako da je to za lepu neznu zensku ruku.Ima i u crnoj i u roze(ili crvenoj) varijanti.Mnogo lep display,dobra kamera...To je odprilike to...

Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
Ok, još samo par stvari, važan mi je internet i MMS i zanima me da li tu postoji neki problem kod tih telefona? Imam 063 karticu i stvarno bi me iznerviralo da ne mogu da podesim to kod telefona.Što se izgleda tiče mislim da je E900 lepši, naročito onaj u crvenoj boji, ali ni K610 ne izgleda loše(crveni). Šta ću kad sam žensko pa volim tu boju 

- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Moja devojcica ima 064 karticu u svom e900 i nema nikakvih problema ni sa mms-om ni internetom.E sad po meni svaki SE je bolji od Samsunga,ali sto se tice zenskog telefona,i bas izmedju ova dva(bar po izgledu) vise bi preporucio e900,pogotovo sto ga svaki dan koristim kad se vidim sa devojcicom.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt: