V3 vs Z1010 vs 6260

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Ko vam je najbolji

Motorola V3
1
8%
Sonyericsson Z1010
3
25%
Nokia 6260
8
67%

Ukupno glasova: 12

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Teshko je biti objektivan pored nokije. :mrgreen:
Onaj ko ne zna za shta tje da glasa (tj. koji je koji fon) on tje sigurno glasati za nokiju...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

hah...shta cesh..prirasla im nokia za srce... :mrgreen: :mrgreen:
To ti je onaj princip..Nebitno kakva je...vazno je samo da je nokia... :D

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

To je globalno prirastanje za srce :)
Mislim... ipak je to nesto sto cete pamtiti i kad budete matori i naborani... sine.. ja sam imao nokiu :)

Dragoon
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Dec 2004. 15:05

Post od Dragoon »

Pa dobro,Srbin voli nokiu.I ja sam uvek za nokiu.Nikad ne bih uzeo ciglu poput p910. :twisted: Uvek sam pre za telefone poput 7610 i 6630
Dragoon

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ja isto najvise volim nokiu, ali nisam dao glas zbog toga, nego pre svega sto je 6260 symbian tel, a to odmah brise sve ostalo sa liste. Mot V3 je stvarno extra telefon, video sam ga, savrsen ekran, savrsen izgled, i lepe melodije (mnogo lepse nego kod nokie), ali je ipak to motorola protiv nokije i nema symbian, i ima jakkooo jakooo jakkoooo malooo memorije, sto je veliki minus. A o z1010 da i ne pricam, ne vredi da trosim tastaturu na taj telefon :twisted: . Pun bagova, zastareo ekran, 3g kod nas ne funkcionise (sto mu je osnovna namena), i opet je SE, nije Nokija.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Vrlo jednostavno, nije uopste stvar nokia ne nokia, u toj konkurenciji ona daje najvise i uposte i najvise u odnosu na novac koji kosta.

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Pa nema samo Nokia symbian... :? 8)
Nokia je brend sa dugom tradicijom i to valja poshtovati.
Najvetja prednost im je to shto svaki mesec izbacuju josh po 3 nova modela...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Pa nema, ali je ona prva pocela, najozbiljnije to radila i odavno izlecila sve decije bolesti koje ocigledno svi drugi sad prezivljavaju

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

popste napisao: Pun bagova, zastareo ekran, 3g kod nas ne funkcionise (sto mu je osnovna namena),.
Navedi mi bagove, ako je pun??? A EDGE radi, a UMTS je kod nas u probnoj fazi i pitanje je dana kada ce zaziveti! TAko da to sto si ti rekao ne stoji! :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Kad sam rekao pun bagova, mislio sam pre svega na spor softver, koji pocinje da zaglavljuje i secka cim se malo brze mota po meniju i uopste brze radi sa fonom. Povremeno se telefon potpuno zamrzne na 2 minuta, i resetuje sam (pricam ovo jer sam imao telefon).Sto se tice EDGE-a, imas ga i na e puta jeftinijem telefonu 6230 koji po meni vredi mnogo vise kupiti, a UMTS ce kod nas da proradi tek za godinu dana najranije, a da bude pristupacan. Ne mislim ja na UMTS koji ce 064 i 063 da puste npe u jednoj opstini u BG, vec kad se bude rasirilo po celoj Srbiji i celom Beogradu. UMTS je u Hrvatskoj vec vise od godinu dana u test fazi, i jos nije pusten u rad, tako da to nista ne govori.

Sve u svemu, z1010 je dobar fon, ali ne vredi tolike pare, pogotovo u odnosu na gore navedene modele

POzzz

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Od prvog momenta Sony Ericsson z1010 nije vredeo pare :) Secam se kad je jedna lokalna budala platila 650e za to :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pazi sporiji softver ne znaci da je bug, ne znam kako ti se mrznuo tel, znam nekoliko ljudi koji ga imaju i nikad im se to nije desilo! Da ne vredi 650 eura ne vredi ali 300 eura vredi sigurno! :D
To da bi ti uzeo 6230 je tvoje misljenje, meni je to tel sa neprihvatljivo malim i losim ekranom za tu namenu, a z1010 je mnogo bolji fon od 6230!
A za 3G UMTS, videcemo, ja sam cuo da ce zaziveti odmah posle NG!

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Od kojih para srbine da zazivi, ovo je zemlja u kojoj se ljudi i za sms od 1.5 dinar stekaju.... zazivece medju 1% entuzijasta

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Srbin Mislis? Pa znas li koliko ima ljudi koji mesecno salju preko 300 poruka, a koliko kojima je racun vveci od 5 000? Ima ih mnogo! Slazem se za entuzijaste, ali ovde je to stvar prestiza, ovde ce ljudi pre da umru od gladi nego da nemaju kredita, tako da mislim da su moje informacije tacne!

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Slati preko 300sms je ok, toga ima, ali sa 5k + racunima, procentualno ekstremno malo, a najcesce ti ljudi telefone koriste iskljucivo za pricu zovu ino i sl, ne trose pare na dodatne usluge.

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Za 6260 znam da je provjereno dobra, ali iako sam ljubitelj SE telefona mislim da je pad cjene z1010 bio prevelik i da to nešto znači.
Normalno je da telefon koji tek izađe bude recimo 500e i za mjesec dana bude 420e, ali z1010 je u prodavnici kojoj ja radim pao sa 500e na 250e za manje od mjesec dana, nisam ga isprobao, ali to mi se ne sviđa.

Realno 6260 je meni super telefon.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Srbin ima ih dosta veruj mi, znam mnogo ljudi koji imaju preko 5, racun! E svidja mi se avatar, juce sam ga po milioniti put gledao, uzeo sam dvd! :D I da, ja bih molio da se obrati paznja! :mrgreen:
Cena z1010 je pala jer se pojavio veliki broj kradenih telefona, ali ogromna kolicina, tako da je to razlog! Proverena informacija!

Dragoon
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Dragoon »

Eeeeeeeee,akki sad si napravio gresku.z1010 bolji od 6230.Nije uopste bolji,6230 je naj kompletniji telefon u klasi bez symbiana,ako izuzmemo s700.
E sad,posto znam da si za sonyericsson,i da ces reci da je k700 bolji od 6230,evo ti rezultata na JBenchmark 2 testu

Nokia 6230: 262
SonyEricsson k700i: 179
Siemens s65: 89
Dragoon

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

taj test meni nista ne znaci! Z1010 jeste bolji od 6230, k700i nema EDGE i ms da ima i on bi bio bolji! Meni licno 6230 ima neprihvatljivo mali ekran!
Samo mi reci po cemu je 6230 bolji od Z1010? Nemoj da pricas bez osnova! :roll:

Dragoon
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Dragoon »

Pa,u casopisu mobilmega je pisalo da je 6230 najbolji telefon bez symbiana,mada tada nije postojao s700,ali je zato postojao z1010.
Dragoon

Odgovori