Joxy, nemoj mene ništa da pita za Xiaomi, nikad to nisam koristio, svima pričam za A1 da je iPhone 7 Plus special (pozadi ima dve kamere, slično prolazi kao iP, a objašnjavam da sam umesto jabuke naručio tu da bude skener otiska)

Ništa mi nije jasno za G6,... kako je danas SD821 jak i proveren, kamera odlična, a pre 9 meseci je sve to isto bilo slabo i zastarelo.....Baraba napisao:.....jeste stariji 821 ali je jak i proveren...
.....kamera kako sam gledao puca veoma dobre fotke......
Baraba napisao:1808,....Šlag na torti je slabija glavna kamera, oni su ubacili manje sočivo od G5, korak nazad.
..... jeste zastareo 821, neka ga prodaju u USA.......
Mogu, ali za LG je to gotovo sigurno. U tome je razlika.pero0000 napisao:U teoriji se na svakom modelu posle izvesnog vremena, mogu javiti problemi, onda ne bi trebalo uopšte kupovati telefone.
Mitsubishi Trium Galaxy
Svaki LG flagship je imao neku muku. G2 zute fleke, G3 fleke i ploca, G4 ploca, G5 image retention. G6 za sada nista. Budalastina? Ne bih rekao.Green napisao:^želiš da kažeš da će na svakom LG telefonu da se pojavi problem? Ti izgleda nisi svestan koju si sad budalaštinu napisao. Znam bar 10 ljudi koji su bez ikakvih problema koristili LG smartphone, samo jedan je tokom korisničke karijere imao problem s baterijom.
Ne svakog naravno, ne budi bukvalista. I G4 i 5x imaju provereno problem sa plocom pa to me pogadja bukvalno svaki primerak.Green napisao:I to što si napisao je karakteristika svakog prodatog modela? Po tvojoj teoriji ispada da jeste. Realno kod mnogih korisnika koji još uvek uspešno koriste svoje telefone je to budalaština.
Evo preformulisacu. Gotovo je sigurna muka sa LG flagshipom (za G6 se jos ne zna).Green napisao:Pa što onda tako nisi srocio tekst, a ne da je "za LG to gotovo sigurno". Promeni način pisanja, pa će te ljudi bolje shvatiti.
Skoro svaki telefon mi je bio u crnoj boji,pa cisto malo radi promene! A i ova mu ubedljivo najlepse stoji!Baraba napisao:Što ne uze neku mušku boju