Šta za 350€?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Šta za 350€?

Post od Baraba »

Najveća zamerka LG G6 na domaćim forumima bio je stari hadver 821 i veličina senzora kamere, taj nazovi stari zmaj 821 radi odlično, ne greje se, proveren je, kamera kako sam gledao puca veoma dobre fotke (iznenađujuće, iako je glavni senzor manji, ali drugi je veći širokougaoni, ako se dobro sećam). Za ovu lovu dobijaš nov model iz ove godine, dobro izgleda uživo (video sam fon, lep je), ekran je odličan sa HDR10, još ima i MIL-STD-810G američki vojni standard koji reguliše nivo zaštite opreme od različitih spoljnih uticaja (vibracija, vlaga, udarci, temperatura, itd.). Nov za 380e, meni je on boja kupovina od vidno skupljeg S7E!

Joxy, nemoj mene ništa da pita za Xiaomi, nikad to nisam koristio, svima pričam za A1 da je iPhone 7 Plus special (pozadi ima dve kamere, slično prolazi kao iP, a objašnjavam da sam umesto jabuke naručio tu da bude skener otiska) :lol:

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Baraba napisao:.....jeste stariji 821 ali je jak i proveren...
.....kamera kako sam gledao puca veoma dobre fotke......
Ništa mi nije jasno za G6,... kako je danas SD821 jak i proveren, kamera odlična, a pre 9 meseci je sve to isto bilo slabo i zastarelo..... :D
Baraba napisao:1808,....Šlag na torti je slabija glavna kamera, oni su ubacili manje sočivo od G5, korak nazad.
..... jeste zastareo 821, neka ga prodaju u USA.......

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Pre 9 meseci nije koštao 380e!

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Maj 2017. 11:31
:: Samsung S8 plus

Post od Batak »

pero0000 napisao:U teoriji se na svakom modelu posle izvesnog vremena, mogu javiti problemi, onda ne bi trebalo uopšte kupovati telefone.

Mitsubishi Trium Galaxy
Mogu, ali za LG je to gotovo sigurno. U tome je razlika.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

^želiš da kažeš da će na svakom LG telefonu da se pojavi problem? Ti izgleda nisi svestan koju si sad budalaštinu napisao. Znam bar 10 ljudi koji su bez ikakvih problema koristili LG smartphone, samo jedan je tokom korisničke karijere imao problem s baterijom.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Svi G4 i 5x imaju problem, svi, LG ni do dan danas nije rešio problem, osim da čekaš da crkne i zamena matične u garantnom roku, kada izađe iz garancije to je skupa investicija, eno puna tema na benču crknutih, možeš ih lopatom skupljati. Otuda takva vezanost za probleme i LG. G5 je imao probijanje svetlosti na ekranu, ali nije crkavao. G3 pucala plastika od grejanja (meni lično, znam još x primera). G2 loše te čuo sagovornik (morao je fix za to, pa fix za kameru). Od G5 ispravljaju probleme. G6 kakvo vidim druga priča.

leart369
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Jul 2014. 20:11
:: LG Nexus 4

Post od leart369 »

Stari koristi g3 i dan danas od kad je izasao. Nikakav problem nije imao s telefonom, jedino sto je jednom morao da zamjeni bateriju.
Ja koristim G6 evo dva mjeseca, i jedina zamjerka je to sto se staklo od kamere lako ogrebe. Ja sam od pocetka stavio zastitu i nemam problema. Prednja kamera nije nesto i to je to sto se mana tice.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Batak »

Green napisao:^želiš da kažeš da će na svakom LG telefonu da se pojavi problem? Ti izgleda nisi svestan koju si sad budalaštinu napisao. Znam bar 10 ljudi koji su bez ikakvih problema koristili LG smartphone, samo jedan je tokom korisničke karijere imao problem s baterijom.
Svaki LG flagship je imao neku muku. G2 zute fleke, G3 fleke i ploca, G4 ploca, G5 image retention. G6 za sada nista. Budalastina? Ne bih rekao.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

I to što si napisao je karakteristika svakog prodatog modela? Po tvojoj teoriji ispada da jeste. Realno kod mnogih korisnika koji još uvek uspešno koriste svoje telefone je to budalaština.

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Post od pero0000 »

batak i baraba, nemojte biti isključivi, to apsolutno njie i ne može biti istina. Nisam fan(valjda se to modernim rečnikom danas tako kaže :wink: ) LG-a niti bilo kog drugog brenda, ali kada bih morao da biram, izabrao bih Sony(ovde mislim na sve proizvode, ne samo telefone), a kotistim BB Priv. :D

Imao sam i G2(kupljen u jesen2013) i G3(kupljen u avgustu 2014), koji i dan danas rade kod ljudi(u komšiluku su) odlično i bez bilo kakvih estetskih ili fizičkih mana. Baterije malko popustile.

G4 i G5 nisam imao i o njima na osnovu svog iskustva ne mogu ništa da kažem/napišem.

G6 sam imao dva meseca i radio je besprekorno. Složićete se sa mnom da je na tržištu suviše kratko vreme, da bi se o njemu davao bilo kakav sud.

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Batak »

Green napisao:I to što si napisao je karakteristika svakog prodatog modela? Po tvojoj teoriji ispada da jeste. Realno kod mnogih korisnika koji još uvek uspešno koriste svoje telefone je to budalaština.
Ne svakog naravno, ne budi bukvalista. I G4 i 5x imaju provereno problem sa plocom pa to me pogadja bukvalno svaki primerak.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Pa što onda tako nisi srocio tekst, a ne da je "za LG to gotovo sigurno". Promeni način pisanja, pa će te ljudi bolje shvatiti.

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
:: Xiaomi Mi5
:: Lumia 925

Post od brankisha »

Ajde javljaj utiske.
Iskreno ja sam sam isao po LG tv u Segedin jer su mi nasi LG serviseri rekli da vazi garancija. Doduse ja sam dobio fiskalni i urednu garanciju u radnji.
Ako mozes pitaj ga da ti kopira fiskalni, nekad to upali.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Batak »

Green napisao:Pa što onda tako nisi srocio tekst, a ne da je "za LG to gotovo sigurno". Promeni način pisanja, pa će te ljudi bolje shvatiti.
Evo preformulisacu. Gotovo je sigurna muka sa LG flagshipom (za G6 se jos ne zna).

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Ja i moje drustvo spadamo u onu grupu korisnika koji su imali samo pozitivna iskustva sa G3, G4 i 5x. Na G3 ni P od pregrevanja, odleplkivanja lajsne i slicno, znam 5 ljudi koji koriste ili mozda sad vec koristili G4 i niko se nije pozalio na palicu, a licno sam koristio 5x. Koristio sam i G2 mini bez ikakvih problema. Kako licno telefone menjam relativno brzo ne mogu da pricam o dugoročnom korišćenju i iskustvu ali verujem da je neko imao srece ili nije sa LG telefonima. Što se prodaje, koliko brzo odnosno lako može da se proda LG telefom, G2 mini I G3 sam prodao u roku od nedelju dana.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Festina lente.

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Meni je G3 ostao u vrlo lepom secanju,i pamtim ga po odlicnom ekranu i u to vreme jednom od najboljih kameri na trzistu,tako da ako me i ovaj bude sluzio kao i g3 ja cu da budem prezadovoljan!
Elem,telefon je porucen,malopre me je decko zvao da potvrdi,i to u najlepsoj platinum sivoj boji.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Što ne uze neku mušku boju :D

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Da, ta je prelepa boja, sa displejom na G6 , fantazija.Svaka cast

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Baraba napisao:Što ne uze neku mušku boju :D
Skoro svaki telefon mi je bio u crnoj boji,pa cisto malo radi promene! A i ova mu ubedljivo najlepse stoji! :D

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Šta za 350€?

Post od Joxy »

Kada stize masina? [emoji3]

Odgovori