Samsung VS LG - S4/G2, S5/G3, S6/G4, S7/G5 ?
Re: Samsung VS LG , koji je bolji model S4/G2, S5/G3 ili S6/
Pazi, fora je u tome sto kod G2 nema nikakve tolerancije vezano za to, u smislu - cim malo odmaknes, slucajno ili kako god, nastane problem...
Naravno, svako drzi telefon uz obraz, ali takodje svakome ce se desiti da ga nekada, na momenat, malo odmakne, i tada nastaje problem, sagovornim tad ne cuje dobro.
To je dobro poznat problem sa G2, svuda u svetu, to je cinjenica koju mi necemo promeniti.
Naravno, svako drzi telefon uz obraz, ali takodje svakome ce se desiti da ga nekada, na momenat, malo odmakne, i tada nastaje problem, sagovornim tad ne cuje dobro.
To je dobro poznat problem sa G2, svuda u svetu, to je cinjenica koju mi necemo promeniti.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Licno nemam naviku da telefon drzim zalepljen za obraz, uvek nekako mahinalno podvucem mali prst izmedju telefona i obraza pa sam imao taj problem.
Da menjam svoje navike zbog telefona, na pamet mi ne pada. Sa druge strane, ima i vas koji prosto tako drzite telefone i to mi je ok.
Mozda su serije u pitanju, mozda je "greska" u vasim telefonima koji ne prekidaju tada, ali je cinjenica da se na sve strane iz celog sveta zale na taj problem isto kao sto su se zalili na naduvane baterije na S4.
Pokusajte i vi pa javite kakva je situacija kad odlepite telefon od obraza.
Da menjam svoje navike zbog telefona, na pamet mi ne pada. Sa druge strane, ima i vas koji prosto tako drzite telefone i to mi je ok.
Mozda su serije u pitanju, mozda je "greska" u vasim telefonima koji ne prekidaju tada, ali je cinjenica da se na sve strane iz celog sveta zale na taj problem isto kao sto su se zalili na naduvane baterije na S4.
Pokusajte i vi pa javite kakva je situacija kad odlepite telefon od obraza.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
- :: Nokia e7
- :: Samsung S3
Jel je puno sada dati za G3 16 GB nov sa garancijom 340 eura?Meni je generalno lepsi S5 ali puno njih je reklo da su im kamere iste a opet G3 ima veci ekran.
Nije puno ako ti neko garantuje za to.
A ako si zahtevniji korisnik, moze da se desi da neces biti zadovoljan baterijom na g3 u fabrickoj varijanti, obavezno obrati paznju na to.
Prodao sam G3 posle 2 dana. Praznio sam bateriju od 7 ujutru do 2 popodne, dok je g2 sa istim koriscenjem drzao od 7 ujutru do kasno uvece. S5 i g2 su jako slicni u trajanju baterije...
A ako si zahtevniji korisnik, moze da se desi da neces biti zadovoljan baterijom na g3 u fabrickoj varijanti, obavezno obrati paznju na to.
Prodao sam G3 posle 2 dana. Praznio sam bateriju od 7 ujutru do 2 popodne, dok je g2 sa istim koriscenjem drzao od 7 ujutru do kasno uvece. S5 i g2 su jako slicni u trajanju baterije...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kamera na S5 na LL je losija dosta u odnosu na kitkat,a i inace mislim da G3 ima bolju kameru,ali zato S5 ima malo bolju autonimiju baterije.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale, sve stoji, samo jedna ispravka:
S5 ima mnogo bolju bateriju od G3.
Ne smem da kazem da je duplo, ali nije daleko od toga.
A istina je da ga G3 sije u kameri...
S5 ima mnogo bolju bateriju od G3.
Ne smem da kazem da je duplo, ali nije daleko od toga.
A istina je da ga G3 sije u kameri...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ja bih S5 zbog SuperAMOLED-a i ba(k)terije, a G3 zbog veličine ekrana. 

Poslednja izmena od Evindzer u Sre, 13. Maj 2015. 21:03, izmenjeno 1 put ukupno.
G3 dajes prednost zbog baterije?! 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da je bolje resenje S5, dosta bolja autonomija baterije i kamera je odlicna, nijanse su u pitanju u poredjenju sa G3 (mada na lollipop-u kamera na s5 je losija u odnosu na kk). Jedina prednost g3 je veca dijagonala ekrana.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
drom, pardoniram za ono za ba(k)teriju, evo, ispravio sam u prethodnom komentaru.
Plus, kazu da je ekran kod G3 prilicno taman, odnosno, da 100% osvetljenosti cesto nije dovoljno svetlo. Istina, u mom okruzenju ga nema niko, mada jedna poznanica vec mesec dana ceka da joj firma nabavi G3 - pa, kad ga dobije ona, k'o da sam ga dobio i ja
, sto znaci da cu biti u prilici da ga bačam na muke
, kao sto sam ortakov G2 kad ga je dobio pre pola godine.

Plus, kazu da je ekran kod G3 prilicno taman, odnosno, da 100% osvetljenosti cesto nije dovoljno svetlo. Istina, u mom okruzenju ga nema niko, mada jedna poznanica vec mesec dana ceka da joj firma nabavi G3 - pa, kad ga dobije ona, k'o da sam ga dobio i ja

Popravljeno je ovo sa nečujenjem druge strane pri razgovoru na G2 na lollipop-u, ne potpuno, ali je bolje nego na kitkat-u, nisu mi se baš nešto puno ljudi žalili. Taj nedostatak G2 je nedopustiv, za sve ostalo može da se progleda kroz prste, ali osnovne funkcije telefona moraju da rade besprekorno. G3 ima jedan od najboljih video rekordera uopšte, gledao sam neki test po dnevnom svetlu, ono kao da je snimano profi kamerom. Da je displej taman na automatici, jeste, mogao je biti svetliji.
Upravo je ovde rečeno da je na G3 ekran tamniji nego što treba kad je osvetljenje ispod 70%, kada je iznad 70% je odličan.
Neko je rekao da će slikati uporedo S5 i G3 na 100% osvetljenja uz tvrdnju da je G3 ekran svetliji.
Tako da relax, svaki uređaj ima prednosti i mane ma koliko koštao, na vama je da odlučite šta vam više odgovara
Neko je rekao da će slikati uporedo S5 i G3 na 100% osvetljenja uz tvrdnju da je G3 ekran svetliji.
Tako da relax, svaki uređaj ima prednosti i mane ma koliko koštao, na vama je da odlučite šta vam više odgovara

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Re: LG G4
Lomio sam se dugo izmedju g4 i s6.na kraju sam uzeo s6.imao sam pre ovoga g2 i imao sam x cam i kupio xcam setings app.kamera na g2 je bila ful ali je uvek trebalo neko podesavanje a nocu ruka kao tripod.kad sam uzeo ovaj s6 prosto sam se zaprepastio koliko je jednostavno u nocnim uslovima izvaditi tel i uslikati i svaki put dobiti ful sliku.preko dana da ne govorim.uvek sam koristio neku app da pojacam kontrast ili da dodam malo vise zivosti u boje.ovde toga nema.okines i uvek je slika savrsena.bio sam najveci ljubitelj lg telefona i smatrao ljude kojo kupuju samsung budalama zbog cene uredjaja.sada su se cene izjednacile i odlucio sam da dam sansu samsungu najvise zbog kvaliteta izrade ovog s6.nisam se pokajao i verujte mi necete pogresiti.g2 i dalje smatram najboljim android telefonom po pitanju cena kvalitet ali su ekrani falicni vecina i treba vam vecnost.necu dalje komentarisati i verujem da je g4 extra ali ovo je na mnogo visem nivou.a manual mod ce vecina vas ukljuciti dva puta u zivotu.toliko od mene
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nisi bio gori od meneMikrikorisnik napisao:bio sam najveci ljubitelj lg telefona i smatrao ljude kojo kupuju samsung budalama zbog cene uredjaja.sada su se cene izjednacile i odlucio sam da dam sansu samsungu najvise zbog kvaliteta izrade ovog s6

Okaci neke primere nocnih fotografija (bez blica ako moze)Mikrikorisnik napisao:kad sam uzeo ovaj s6 prosto sam se zaprepastio koliko je jednostavno u nocnim uslovima izvaditi tel i uslikati i svaki put dobiti ful sliku
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
@kutijagreha.naravno bez blica.svako ko bar malo nesto slika zna da blic moze da se koristi samo u klubovima i kad se slika cvece u basti.sutra kacim slike.sad imam samo neke ortake sto sam slikao malopre jer sam tel uzeo pre dva dana.ne bih bas njih da kacim jer i nisu neki lepotani.inace kad je izasao g3 bio sam ubedjen da ce g4 biti nesto naj naj.g3 mi je bas bio premala razlika da menjam za g2.cekao sam g4 kao svoj sledeci tel.bio sam ubedjen da ce biti od premijum materijala i da ce lg ux biti vrh.kad sam video onu plastiku sa strane na predstavljanju a kozu pozadi nije mi bilo dobro.a softver isti ko na g3 samo ikonice drige i to jos ruznije.jednom drugaru sam toliko ogadio njegov s5 da je na kraju kupio huawei p8 samo da me ne bi vise slusao.sad on mene zeza i sto je najgore moram da cutim.eeee moj lg
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Dok sam ovo citao,zapitao sam se da li sam ja ovo pisao.
Prosto neverovatno.
Takodje pre 2 dana uzeo S6.
Jedva cekam da vidim te full nocne slike sa S6
Prosto neverovatno.
Takodje pre 2 dana uzeo S6.
Jedva cekam da vidim te full nocne slike sa S6

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Mikrikorisnik, iste utiske imam kao i ti. Takođe sam prešao sa G2. Kod Samsunga ipak sve radi kako treba, dok kod LG-ja to i nije bio slučaj. Baš to što kažeš uzmeš i slikaš i 90% slika ispadne kako treba. Auto osvetljenje radi bolje, zvuk u slušalici, ne moraš da pribijaš telefon uz obraz da bi se čulo bez seckanja. Dešava se pojava žutih mrlja na ekranu, i meni se to desilo na G2. Isto nisam voleo Samsung, maksimalno sam izbegavao njihove modele, ali sad vidim da sam bio u zabludi.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Bez obzira na silne reklame ...itd , dovoljan je podatak da se premium modeli Samsunga u odnosu na premium modele LG prodaju u razmeri 7 prema 1 u korist Samsunga . Ovim naravno ni u kom slučaju ne podcenjujem LG (daleko od toga) ... ali statistika sve govori.
16 godina na forumu MOBILNISVET
Zna se ko kupuje premium modele Samsunga i IPhone-a, velika većina su to manekeni/bogataši i taj tip ljudi. Mali procenat korisnika ih kupuje jer zna šta je kupio i šta mu treba,u tom smatram članove ovog foruma.
Off: Juče je poznanik kupio Samsung A5, i prišao mi da se kur*i kakav telefon ima. Ja sam ga pitao koja mu je rezolucija displeja, folirao sam da ne znam i da mi on kaže. On čovek nema pojma šta je kupio. Zna da mu kamera ima 13mpx i to je to, to mu je dovoljno da se kur*i po školi/ulici
Ja poznajem samo jednog korisnika koji ima root na svom telefonu, zato se kupuju Samsunzi i Jabuke,briga ih šta telefon ima, važan je logo
Off: Juče je poznanik kupio Samsung A5, i prišao mi da se kur*i kakav telefon ima. Ja sam ga pitao koja mu je rezolucija displeja, folirao sam da ne znam i da mi on kaže. On čovek nema pojma šta je kupio. Zna da mu kamera ima 13mpx i to je to, to mu je dovoljno da se kur*i po školi/ulici
Ja poznajem samo jednog korisnika koji ima root na svom telefonu, zato se kupuju Samsunzi i Jabuke,briga ih šta telefon ima, važan je logo