Telefon za 250 evra? Nije fiksno.

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Telefon za 250 evra? Nije fiksno.

Post od El Laki »

E pa odlično onda. Lik je nenormalan, 1000+ ocena :D ima on svašta polovno, baš sam juče gledao.. Mada za te pare, ja bih išao na G2 ili Nexus 5 nov, S4 mi je nekako... :/

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

voleo bih da mi neko kaze koliko od prilike traje baterija na nexusu u odnosu na s4 i koliko je kamera losija u odnosu na s4,pa iskreno laki na ta dva sam se i nameracio kubio bih to taman godinu dana da bude kod mene,sledece godine u ovo vreme istice ugovor pa na paketu uzmem nesto drugo,znaci pazarim za god dana :)

Wortx
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 27. Avg 2014. 01:01
:: Nexus 5
:: Samsung Galaxy S2

Post od Wortx »

Ne koristim 2/3g jer sam vecinom kuci,upaljene su odredjene sinhronizacije koje mi trebaju,automatsko osvetljenje. S' obizrom da sam imao oba uredjaja, na S4 mi je islo tipa 3 dana i 3h sot ako ga ne koristim, a ovako 1 dan i nekih 4-5h sot ako ga koristim vise. Na N5 ne primetim neku razliku iskreno, a nadam se da ce sa lolipop biti i bolje. Kamera je po meni kod N5 bolja. S4 jeste da ima vise mp, ali N5 nema nikakav lag kod kamere i fokus je dosta bolji, cak mi se desavalo kod S4 da mi brdo slika bude mutno ako na brzinu uslikam,a vamo redje.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

weska88, G2 je odlična kupovina, ali da ti kažem iskreno, ko se jednom navikne na AMOLED, ostaje na AMOLEDU :D Posle tog ekrana, svaki izgleda lošije, kada sam kupovao S4 lomio sam se između G2 i S4, pošto je telefon uzet preko operatera, presudio je ekran i činjenica da trenutno nije bilo u ponudi G2 sa 32 GB memorije.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ne mora da znači. Ja sam drage volje prešao sa Amoleda na LGijev IPS. Mogu reći da mi je promena više nego dobro došla, jer meni je lepša slika na IPS. Mada je to sve stvar ukusa kada se dođe na sličnu rezoluciju i ppi.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Igrao sam se sa G2 u zatvorenom prostoru lep mu je ekran cak za nijansu svetliji od s4,iskreno ja volim amoled volim bas tako jake boje ali nece mi biti ekran problem,jedino na one dugmice da e naviknem i sve sam blize g2 32gb sutra narucujem mob.Gledao sam malo po youtube camera test s4 vs n5 iskreno ne mogu da verujem ali u dosta momenata je na n5 slika i video bolja.Mozda su to hejteri Samsunga namerno to uradili :D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Pa i nema neku ekstra kameru S4. Mislim, po meni, mnogo je bolju kameru imao S3 ili sada S5, ako ih poredimo sa tadašnjim modelima drugih proizvođača.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

imao sam s3 i s4. s4 ima mnogo bolju kameru iskreno i tamo gde su slike kada vidim s4 i jos 2,3 modela to su kamere ovo ostalo onako...stvar ukusa,gledam da izvucem sto vise za manje para ovog puta :)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Naravno da je ekran stvar ukusa i ličnih preferencija. Pošto svakodnevno imam priliku čas da koristim IPS čas AMOLED, meni je AMOLED bolji, boje su življe i lepše izgledju za moju ukus.
Što se tiče kamere, ne bih se složio, S4 ima jednu od boljih kamera, a svakako bolju od S3, meni lično kamera ne igra veliku ulogu, tako da sam kvalitetom iste na S4 više nego zadovoljan. Kod mene u dilemi G2 & S4 je presudio slot za memorijsku karticu, ekran i uslovno rečeno, za mene, lepši dizajan.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Niste me razumeli. Naravno da s4 ima bolju kameru od s3, ali kažem za s4 uporedo sa npr 5s, 1020, G2. Jedino možda ima bolju kameru od 5s, Lumii i LGu ne može da priđe.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

kolika je realna cena za g2 16gb iz vipa nov,ne otvorena kutija,imam priliku da uzmem taj od 16gb sa 2 god garancije...?
@znemanja imao sam s4 i bio sam zadovoljan pa reko da promenim sada...

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

280e po meni. S obzirom da za 270 imaš na KP nove simfree ali 12 meseci neke bezveze garancije. Ovde ipak imaš 2god kod operatera, ali je zaključan na mrežu.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

i ja mislim da je to ok.Taj uzimam drugar uzima na paket i daje ne otvoren meni ja njemu 280...mislio sam 32 gb polovan al jbg novo je novo sa 2 god garancija i ako je zakljucan na vip ja sam vip bas me briga,tako da u petak idemo po mob :)

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Weska,ne otvoren sa 2 godine garancije operatera za 280e,uzimaj odma i ne razmisljaj ;-)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ma memorija je nebitna. Bar meni npr, jer čim nešto pogledam, odmah brišem, slike stavljam na drive, komp, itd. A još nije kao na G3 da od te memorije zavisi ram. Tako da, po meni fin dil imaš :D

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

pa i ja sam zadovoljan,vise ne zivim u BG zvali smo i narucili G2...@ od p990 2x nisam imao Lg ne znam o njemu nista moram ove redovne sa teme g2 muciti da mi pokazu za taj fix i tako to,ne znam da citam engleski dzaba mi sve :lol:

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Weska,fix ces srediti za minut :-) nit prostijeg nacina za root,nit prostijeg nacina za fix kamere ;-)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

El Laki napisao:Niste me razumeli. Naravno da s4 ima bolju kameru od s3, ali kažem za s4 uporedo sa npr 5s, 1020, G2. Jedino možda ima bolju kameru od 5s, Lumii i LGu ne može da priđe.
Pa ne bih se baš složio. Lumia, tj Nokia ima dobre kamera, naravno, svetlosnu godini ispred su 1020 i PV808, ali LG ne odskače uopšte od Samsunga, čak je i lošiji u nekim situacijama. G2 je napravio pomak sa fix-om, ali generalno kamera na Samsung high-end telefonima su u samom vrhu po kvalitetu.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

G2 je fabrički sje*an pa je zato radio fix. Uporedi npr Note 3 i G Pro 2. LG bolju kameru ima. Ne znatno, ali za nijansu. Ali to ne pobija činjenicu što si rekao da su u samom vrhu Samsung uređaji

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Hteli mi da priznamo ili ne, Samsung što se tiče Android uredjaja ima najkompletnije telefone, od softvera, hardvera i kamere...uopšteno .
Naravno da su i lg dobri telefoni i napreduju jako dobro...
Ni ne treba da čudi što je Samsung prvi po prodaji ali je dobro što u tu trku sve više ulazi i sam LG...
Huawei

Odgovori