Dart Vejder napisao:@Apolo, nije feleričan, jednostavno je takav. Šomi generalno ne može ni da se poredi, nisu ista klasa, ali u dve stvari je činjenica da postoji razlika, a to je da obaveštenja stižu dosta brže i da u 70% vremena brže radi najosnovnije stvari. Što kaže Onaj Nemac Franc, da je bolja kamera i kvalitet poziva ne bi ni uzimao u ruke S7.
E sad, Honor je druga priča, to je već ozbiljan Kinez, koji ga šije i uzduž i popreko u svemu osim u video snimanju i hajde da kažem ekranu, ali to je već stvar ličnih preferencija..
@marko.jtd, možda su moji standardi viši od tvojih, možda ti ne znaš kako telefon može da radi, a možda sam jednostavno koristio nešto što dosta brže radi pa sad ne mogu da se naviknem na sporaća. Ne znam samo zašto je toliki greh ovde napisati nešto što je činjenica, pa iako je to u negativnom kontekstu za hvaljeni S7e.. Ko god da tvrdi suprotno, neka proba oba telefona paralelno pa neka me onda napada. Ja pišem samo ono što sam iskusio i totalno se razočarao jer sam lepe pare pukao, mislio da dobijam nešto dosta bolje, a dobio šipak.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
"Šije" ga pre bih rekao, jer telefon da bi šio neki mora de fakto da bude bolji do te mere. Imaš izrazito subjektivno mišljenje o S7 ili da kažem o Samsung flegšip telefonima, a to se vidi i kako komentarišeš kameru koja je dokazano među najboljima za taj novac i u toj kategoriji.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Festina lente.