Nije mi jasno sto je nekom ekran na G3 slabo osvetljen? Po cemu to? Srce bateriju? Jedino ako ste imali G2 pa navikli na bateriju kod njega i posle uzeli G3 pa sad nikako da se naviknete. Sto se tice ekrana kad se pusti full hd neki klip slika je fenomenalna. Uporedjivao sam. Drugar ima G3 a ja G2 ,osecaj je jaci. Em zbog veceg ekrana em je slika nekako jasnija. Jeste da oko ne moze da primeti tu razliku ali kad stavis jedan pored drugog vidi se koj je ekran bolji. Verujem da neki ljudi sto to pricaju nisu ga nikad ni koristili i da su ga videli samo na youtube-u.
Auu, ala bi čovek pogrešio da je uzeo G4 pre samo par dana, baš je pala cena. Očekujem da svi obore cene kada se novi iphone pojavi kod nas, te krene popama za istim.
Koliko znam jedina stvar na koju su se ljudi žalili jeste pregrevanje ali to se, izgleda, ne dešava na svim modelima, ostalo je sve OK. Tržište diktira cenu, S6 flat takođe ima blagi pad cene, logično je da i G4 ide još dole sa cenom. Zatim, G4 se nije prodao u velikom broju primeraka, neki izveštaji kažu oko 6 miliona, tako da snižavanjem cene LG verovatno želi da poveća broj prodatih jedinica.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.